סקר אנשים סקר!!!

OFIRB9

New member
סקר אנשים סקר!!!

או ליתר דיוק דיון ^^;;; איזה מדובבים יהיו למיי ומסטו???? אני חושבת שצריך לתת למיי את המדובבת העכשווית של מיסטי, זו שעשתה את ריקה בדיג'ימון ואת יאקומו בשינזו, היא טובה! ואסור לתת לה את זו שעושה את לורה בהמטארו! ממש לא!!!!!!!!!!!!! ומסטו...יובל סגל!!! פחח עשה גם את קאי וגם את בוקמון כבר לא יודעת למה לצפות..אבל ברצינות, המדובב של טומי מדיג'ימון ודנדה, מאוד יתאים, ולא יפה גבאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם אומרים?

Warcraft3

New member
אמממ

בקשר למדובבת של ריקה זה 100% מתאים לדעתי. גם דנדה יכול להתאים להיות המדובב של הילד הקטן הזה. אבל לא ניראה לי שהם אלו שידובבו....

Warcraft3

New member
אמממ

בקשר למדובבת של ריקה זה 100% מתאים לדעתי. גם דנדה יכול להתאים להיות המדובב של הילד הקטן הזה. אבל לא ניראה לי שהם אלו שידובבו....

OFIRB9

New member
למה לא?

המדובבת של ריקה כבר מדובבת בסדרה בטח לא יהיה בעיה למרות שגם הקול של זו שתעשה את סאקורה (איזומי מדיג'מון) תתאים לפרצוף החמוד של הארוקה אגב הרובה שלך נגד החרב שלי! | | V

Warcraft3

New member
האקדח שלי?

אין לך סיכוי^^. מעניין איך את מצליחה למצוא מדובבים מתאימים במהירות ואני לא...

Thestral

New member
אני לא אגיב עלזה כל-כך../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

כי באופן עיקרוני אני חושב שהדיבוב בעברית בארץ הגיע לדרגת שפל
ג'סי ומיסטי וחלךכיעתמצנהלגנ
הסידרה הופכת לילדותית וממוחזרת ככה אני באופן אישי מעדיף את האנגלית ואת היפנית. (מישהו באמת יודע איפה מאיה
)

OFIRB9

New member
אמרתי פעם אני אגיד שוב

מאיה מביימת כיום את הדיבוב לקארד קפצ'ר סאקורה שבדרך לערוץ הילדים (מי עושה את סאקורה?! האחות ג'וי! ואת קרו?! כנראה יובל סגל [קאי, סטו קאיבה, בוקמון]) ואיך אני חושבת על מדובבים? זה אחד מהכישרונות הניתנים למי שנראה כל כך גרוע...אוזן קשבת נו תמשיכו!

Warcraft3

New member
דרגת שפל....

רק בפוקימון כמובן. ותוסיף את זה שלא משדרים יותר ושהסידרה לא היתמודדה בתחרות סידרת השנה.... קיצר אתם יכולים לשכוח מעונת ג'וטו.

לא רק בפוקימון!!!../images/Emo19.gif

גם בדרגון בול זי!!!איזה קול עשו לווג'יטה!!!מסכן.... ולדעתי מאיה בר שלום כן מתאימה!!!

Warcraft3

New member
לדעתי....

בדראגון בול זי יש דיבוב מצויין! כמו שאמרתי זו דעתי(ודעת חברים שלי^^)

"מקיטה"?../images/Emo5.gif../images/Emo19.gif

ועשו לו קול של בנאדם בעצירות!!!!! אני מודה שהקול של גוהאן די טוב...

Warcraft3

New member
מקיטה זה....

בשפת הקודש^^. כל הקולות טובים לדעתי, אבל המדובב הכי טוב שם הוא של גוקו! איזה קול מתאים יש לו! בול בשביל גוקו!

הדיבוב באמת גרוע...../images/Emo19.gif

הכל גם לא משו,אבל אפשר להסתדר איתם(חוץ מהקול של "מקיטה":-{)

Houndour

New member
אנגלית ../images/Emo3.gif אני מעדיף את העברית כבר

או במילים אחרות: אין כמו יפנית.. אנימה נוצרה להיות ביפנית. אנגלית יכול רק להרוס!

Thestral

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

ביפנית זה הכי טוב

OFIRB9

New member
גוהן טוב?

הישן או החדש? החדש זה אורי קולבוי שהיה פה ונעלם (ומי שצריך לדובב את קנטה בספיישל ראיקו ללא ספק) הקול של אנדרואיד 18 17 מעולה לירון לב עושה מציון את טראנקסי לגוהן יש קול טוב (שנייהם) ווג'יטה הייתי הורגת וגם צ'יצ'י (וגם מארון -.-)

למעלה