סקר-אנשים להצביע

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

על האש

New member
הבחירה שלי

יש לי חיבה מסויימת למכווצי הראשים(הד שרינקרס) אבל אני יילך עם מה שנכון הצמד הטוב ביותר לדעתי לגיון האבדון(L.O.D)

t-man

New member
הבחירה שלי

אני בדילמה בין הרדי בויז לליגיון האבדון והחלטתי... שלגיון האבדון ראויים לתואר

קצת גיבוי

דבר ראשון, טי מאן צדק במאה אחוז שהכניס את ניו אייג´ אאוטלוז לצמדים הכי טובים, מכיוון שהם אחד מהצמדים הטובים ביותר שהיו בwwf שני מתאבקים מצויינים שזכו הרבה מאוד פעמים בתואר הזוגות... לעומת זאת.... בילי ובארט גאן??? הם אחד הצמדים הטובים ביותר? עוד מעט תבקש שיכניס את הגדווינז... ובקשר לבריטיש בולדוג ואואן הארט... כמו אנדרטייקר וקיין... הם לא בדיוק צמד.... זה כמו שתקרא לאוסטין ורוק צמד כי הם עשו כמה קרבות ביחד כזוג, או אוסטין וטריפל אייצ´... בולדוג ואואן היו בערך 4 חודשים ביחד.

t-man

New member
אחי תודה על הגיבוי

אני מסכים איתך במאה אחוז זאת גם הסיבה שלא הכנסתי קיין ואנדרטייקר בגלל שהם לא צמד קבוע

t-man

New member
תוצאות הסקר

הד שרינקרז-אם קול אחד איידז וכריסטאן-גם הם אם כל אחד האחים שטיינר -אם שני קולות ובמקום הראשון-ליגיון האבדון אם חמישה קולות

lp2002

New member
t-man

אם אתה יכול להביא תמונות של לגיון האבדון בבקשה אחי ותודה

t-man

New member
לא בדיוק

שכחתי לכתוב את זה אבל אם תסתכל בלוגו של הסקר אתה תראה תמונה שלהם

t-man

New member
לאילן-אחי תסתכל ברשימה מחדש

ותראה שרשמתי את הנסטי בויז

t-man

New member
אין בעיות,אני יעלה אותם בקרוב

בוא נעשה משהו יותר יפה אני יעלה תמונות של כל מנצח בסקר

dead man inc

New member
אני חייב להזכיר ש.........

אני חייב להזכיר עובדה אחת חשובה ש : אנדרטייקר וקיין הם : UNDESPUTED TAG TEAM CHAMPION הראשונים בעולם ההאבקות שזכו בתואר הזה. זאת עובדה עובדה עובדה עובדה עובדה עובדה .(נקודה) תתמודדו עם העובדה הזאת קנאים........ חה חה חה חה ........

למעלה