סקר אנסטסיה!

מישהי 111

New member
סקר אנסטסיה!

אוקיי.. כמה שאלות על העדפותיכם לגביי אנסטסיה: 1. איך אתם מעדיפים את אנסטסיה? א. משקפיים. ב. עדשות. ג. עדשות צבע. 2. מראה: א. פרובוקטיבי. ב. שמרני. 3.שיער: א.מתולתל. ב. פן חלק. ג. השיער הטבעי שלה- גלי. 4. סגנון המוזיקה שלה: א. רוקיסטי. ב. פופ. 5. השירים השקטים שלה או הקצביים שלה? 6. שאלה כללית מאד. אנסטסיה של פעם או אנסטסיה של היום? בכל המובנים!

מישהי 111

New member
אני!

1. ברור שעדשות!!! עדשות צבע לא יפות לה בכלל!!! ומשקפיים, תלוי מאד איזה... אוהבת אותה בכל מצב, אבל ממש פצצה בלי משקפיים! 2.מראה שמרני! 3. קשה.. הכל. אבל תמיד עדיף טבעי! 4. רוקיסטי. 5. שניהם, ללא ספק! 6. אנסטסיה של כל הזמנים! אבל יש בונוס ענקי לאנסטסיה של היום, כי רק השנה התחלתי לאהוב אותה....

Ro¥aL

New member
Me Me

1. איך אתם מעדיפים את אנסטסיה? א. משקפיים.
ב. עדשות. ג. עדשות צבע. 2. מראה: א. פרובוקטיבי. ב. שמרני. אין העדפה...
3.שיער: א.מתולתל. ב.פן חלק. ג.השיער הטבעי שלה- גלי.
4. סגנון המוזיקה שלה: א. רוקיסטי. ב. פופ. שניהם סבבבה לפרצוף 5. השירים השקטים שלה או הקצביים שלה? תלוי מתי 6. שאלה כללית מאד. אנסטסיה של פעם או אנסטסיה של היום? בכל המובנים! תמיד היא הייתה מושלמת!

adii1201

New member
אני../images/Emo26.gif

1)עדשות, טבעי אבל לא 2)תלוי מה זה פרובוקטיבי... קצת מחשוף לא יזיק היא לא צריכה להיות דוסית ואני נגד המראה של בריטני או כריסטינה.... 3) השיער הטבעי-גלי, אני הולכת על נטורל
4)פופ לפעמים גם קצת רוק... 5)השקטים! מתה על שירים שקטים בכלליות ועוד יותר על הבלדות המהממות שלה!!! במיוחד HOMH!! 6)אנסטסיה של היום! אנסטסיה של היום אחרי מה שהיא עברה היא יותר חזקה יותר בטוחה והרבה הרבה יותר שווה היא טעמה מה זה כמעט לאבד את החיים והיא הוכיחה מי היא באמת ומה היא מסוגלת לעשות וישלי הערכה מאוד גדולה לזה..

מישהי 111

New member
טוב...

קשה לה להסתיר הכל.. ולא נראה לי שיצא לי לראות אותה בלי מחשוף קל אולי רק ב"אקו" של שנה שעברה.... לא נורא.. אני מדברת עד גבול הטעם הטוב... אהבתי את איך שהיא הייתה בסיק אנד טיירד ו וולקם טו מיי טרוט'. זה הכוונה אצלי לשמרני... ואין ספק שהיא אדם חזק1 אני יותר ממעריכה אותה על זה... אבל יותר דיברתי על איך שאני נראית מאשר עליה עצמה. למרות שנתת נקודה למחשבה... וגם זה ברור שאני מעדיפה אותה היום. ששיייייטטטטטטט, עוד ציפרון בדרך להישבר!!!! אלוהים איזה כאבים!!!!!!!!!!! לפחות אם זה היה אמיתי, אבל הפלסטיק הזה כזה כואב, ברמות בל יתוארו!!!! אוווווץץץץ''''..... בתקווה ללכת מחר לים.

adii1201

New member
אוקיי אז באיך שהיא נראית

עדיין היום היא יותר יפה מפעם לפי דעתי והתכוונתי לעדשות רגילות. כתבתי טבעי יעני שזה לא צבע אבל לא טבעי כי יש לה עדשות. יפה לה גם עם עדשות צבע למרות שהיא לא צריכה כי יש לה עיניים מהממות וגם יפה לה עם משקפיים אבל הכי יפה לראות את העיניים שלה כמו שהן.

FreakOfNature

New member
אני../images/Emo26.gif

1. איך אתם מעדיפים את אנסטסיה? א. משקפיים. ב. עדשות. ג. עדשות צבע. 2. מראה: א. פרובוקטיבי. ב. שמרני. 3.שיער: א.מתולתל. ב. פן חלק. ג. השיער הטבעי שלה- גלי. 4. סגנון המוזיקה שלה: א. רוקיסטי. ב. פופ. - אבל אני צריך להבהיר את זה: אמנם הדיסק האהוב עליי הוא Anastacia, אבל עדיין חסרים לי בו שירים כמו Paid My Dues או I'm Outta Love, ועובדה שהשירים האהובים עליי בו הם Sick and Tired ו- Left Outside Alone שהם שירי פופ טהורים. 5. השירים השקטים שלה או הקצביים שלה? השירים הקצביים, למרות שיש לה כמה בלדות מדהימות, כמו HOMH, YNBA, IDY, WGSTR ועוד. 6. שאלה כללית מאד: אנסטסיה של פעם או אנסטסיה של היום? אנסטסיה של היום. סתם כי אני כל הזמן אוהב אותה יותר ויותר.

למעלה