סקר אלכוהול

טל205

New member
סקר אלכוהול

חשבתי שזה הנושא הכי פופולארי כאן בפורום חח מה התדירות שלכם בשתיית אלכוהול? תוך כמה זמן את תופסים ראש? שיכורים ומקיאים? שיכורים ומצחיק או שיכורים ונופלים למיטה? יש לכם סיפור מעניין? יאלה נרקי,פלפל,דסדס.. עד כמה שהתרשמתי מתאים לכם להיות גם ברמנים...

יש כאן בפורום שני צמדים בולטים בתחום האלכוהול

פלפל את שחף שיש להם את היכולת
ונרקיס את דסדס שיש להם גם את הרצון המעשי
אני כבר לא כמעט ולא נוגע באלכוהול חוץ מיין איכותי (ירדן של ייקבי רמה"ג) את מה שדסדס מורידה בשבוע רגוע אני לא מוריד בשנה סוערת
האלכוהול החביב עליי מרלו/קברנה/אמרלד ריזלינג(מסידרת ירדן)...... הייניקן/טובורג/קרלסברג

טל205

New member
אז אנו צמד

כי גמני לא נוגע באלכוהול.. מדי פעם בירה או משו משובח אם יש.

נרקי

New member
אני אם כבר יין

אז קונה יין מצרפת.. קצת יקר אבל טעים בטירוף

נרקי

New member
על טעם וריח אן מה להתווכח נכון../images/Emo35.gif

בשבילי......... וודקה רולזזזזזזזז
<מרגישה כמו רוסיה שאני כותבת את זה ככה
>

DANAQ32

New member
|ביר../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif סקר כלבבי ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

תדירות- ( עד לפני כ 3 שבועות) על תקן יומיומי, כל ערב!
תופסת ראש אחרי 2 כוסות וודקה + 1 צ'ייסר.(לרוב אני מסטולה טבעית)
שיכורה ומקיאה- קרה לי פעמיים, פעם אחת כשהייתי חולה אחרי שעליתי לרקוד על הבר ופעם אחת כשערבבתי משקאות ולקינוח שתיתי אוזו.
בדר"כ זה שיכורה וצוחקת ואח"כ נופלת למיטה.
סיפור מעניין- יש!

אני היחידה שלא שותה...

בפעם האחרונה ששתיתי בקושי הלכתי.מספיק קצת יין...ואני לא אחראית למעשיי. גורם לי סחרחורת,אף פעם לא הקאתי.

אולכוהול.....

שותה עם חברים, לרוב בירות, יגרים ווודקה רדבול, תמיד יש את המיוחדים אבל הם באים לעיתים יותר רחוקות. לא משתכר בקלות אבל גם לא מחזיק יותר מדי. שיכור ומצחיק...קרה שהקאתי. סיפור? לא הכי מעניין אבל שיהיה- ישבנו בג'פטו כמה חברים וחברות כשלפני זה שתיתי כמה בירות כשראיתי כדורגל עם חברים...יצא שאחרי מעט בירות תפסתי ראש, מה ראש...לא הפסקתי לצחוק ואיתי ידידה טובה שישבה ליידי. אחי ברמן במיאמי ככה שמספיק אחד במשפחה.

דסדס

New member
../images/Emo72.gif בהחלט תחביב שלי!

תדירות- משתנה, בהתאם לעומם <ככל שעמוס יותר יוצאים יותר>, ובהתאם לסביבה אם יש עם מי לצאת... לאחרונה בסביבות הפעמיים שלוש בשבוע... אבל יש שבועות שזה יוצא הרבה יותר... לרוב אני צריכה הרבה אלכוהול <יחסית> בשביל לתפוס ראש... אני חושבת שבסביבות הליטר+צייסר הראש הופך להיות סבבה... שיכורים והכל... משתדלת לא להגיע למצבים של שיכורה ומקיאה, אבל גם זה קורה לפעמים... בדרך כלל שיכורה ומצחיקה. סיפורים יש המון.... אבל אין לי כוח.

דסדס

New member
אממממ

האמת שכבר סיפרתי פה כמה סיפורי שיכרות שלי, ואני לא זוכרת מה כבר סיפרתי ומה לא... נלך על סיפור שהסבירות שסיפרתי נמוכה, אני וחברה <בהמשך זה יתפתח לעוד אנשים> תיכננו ערב סושי ויין אצלה בחדר במעונות. וכיאה לערב סושי ויין, הוא התחיל דיי מוקדם, ועוד לפני שהתחלנו להכין את הסושי היין היה פתוח... בהמשך כבר ישנו חבורה יפה של אנשים, שרק אני וחברה שלי שיכורות אחר בקבוק ומשהו כל אחת מאיתנו.... זה הגיע לרמה של לשחק אמת או חובה, ולהמציא גלידת ווניל עם חמאת בוטנים <זה באמת טעים>. ואז החברה הגאון שלי החליטה לגרור את כולנו לפאב של הפקולטה <שם כבר הצטרפה חברה אחרת להיות פעילה...> היא חוץ ממים לא שתתה הרבה, ואני בעיקר העפתי כדורי בילארד בטעות למחוץ לשולחן... וכמובן שתיתי עוד שליש בירה לסיים את העבודה. החברה הנוספת התחילה לשתות הרבה וודקה רדבול להדביק את המצב שלי, והחברה הראשונה נטשה לחדר שלה <ואין לנו מושג איך היא הגיע לשם, אבל חיכה לה סימן כחול למוחרת בבוקר> בשלב מסויים החלטתי שגם אנחנו צריכות לנטוש, והייתי אמורה לישון אצל החברה הראשונה... בדרך החוצה מהפאב פגשנו מישהי מהלימודים שהדירה שלה בכניסה לפאב, והיו שם מלא אנשים, אז למרות שהיא הייתה בדרך החוצה התישבנו עם האנשים בדירה שלה. אחרי דיי הרבה זמן החלטנו שוב שאולי הגיע הזמן שנלך לישון.... בדרך לחדר של החברה ישבו אנשים בדשא ושתו... וכמובן הזמינו אותנו להצטרף... לשתות לא שתינו, אבל נישארנו לשבת גם איתם... אההה.. וחשוב לציין, אותם לא הכרתי ובגלל שאני גרועה בפרצופים אני גם כניראה לא אכיר אותם לעולם... ואני כמובן ברוח קרב עושה לאחד מהם "בוא בוא מכות", ותוך חצי שניה בערך הייתי על הדשא מבקשת ממנו שיעזור לי לקום....... אחרי שהצלחנו ללכת גם מהם, הצלחנו להגיע לחדר של החברה <5 דקות הליכה מהפאב ביום רגיל>, שותפה שלה פותחת לנו את הדלת, מודיעה שהחברה לא מרגישה טוב, ושהיא הקיאה בכל החדר, ושלא כדאי שאני אשן שם... טוב, אין ברירה, לקחנו את המזרון והחלטנו שאני אשן אצל החברה השניה <שליוותה אותי לאורך כל מסלול המכשולים הזה> אבל מה, המזרון כבד... ואנחנו שיכורות... תפסנו את אחד הסטודנטים הזרים <מטורכיה אני חושבת>, והוא היה מתוק וסחב את המזרון... לא היה נעים שרק ניצלנו אותו, אז אחרי זה ישבנו ודיברנו איתו <באנגלית> עוד איזה שעה על הדשא ליד החדר של החברה. אלוהים, אף פעם בחיים לא היה לי כ"כ קשה להגיע למקום שבוא הייתי אמורה לישון! סיפור טוב טל? אתה מאשר?

ש חף

New member
עיין ערך טאגליין

יש שם שרשור אלכוהול גדול של נרקי כמובן
בכל מקרה הייתי ברמנית בעברי הלא רחוק והיו תקופות ששתיתי בלי הכרה היום אני מנהלת אנשים ועובדת עם ילדים (וגם סטודנטית) אז אני לא יכולה להרשות לעצמי לשתות חופשי באמצע השבוע בירה בקטנה ככה מקסימום (וגם זה במינון,בגלל הקלוריות המרובות) אבל בפורים אני הולכת להיות שיכורה שלושה ימים!!

נרקי

New member
../images/Emo6.gif יששש אלכוהוללללל

מה התדירות שלכם בשתיית אלכוהול? שלוש פעמים בשבוע. שכל פעם אני שותה גג שלוש כוסות.. זה אומר אמממ 9 כוסות בסופ"ש
ככה זה בדרך כלל ויש ימים שאני מפחיתה
תוך כמה זמן אתם תופסים ראש? תלוי כמה חזק המשקה שלי.. אם הוא חזק מאוד אז תוך כוס אחד.. שיכורים ומקיאים? ממש לא. אני שונאת להשתכר ולהקיא. זה קרה לי פעם אחת בחיים וזה הספיק לי שיכורים ומצחיק או שיכורים ונופלים למיטה? שאני בחוץ אז זה מצחיק ושאני מגיעה הביתה אז למיטה חחח יש לכם סיפור מעניין? הזמינו אותי לחתונה של אחות של החברה הטובה בעולם. בקיצר לא זוכרת מה היה
כי השתכרתי ונפלתי על השולחן
והם מזכירים לי את זה עד היום
בקיצר עכשו אח שלה מתחתן ואין מצב שאני חוזרת לסרט הזה !!
אחלה שאלוווווווווון

גם אני

מה התדירות שלכם בשתיית אלכוהול?אמממ שישי בת תוך כמה זמן אתם תופסים ראש? תלוי בגלל שאני שמנה אז אולי תך 3 כוסות.. שיכורים ומקיאים? גם לי זה קרה פעם אחת....וזהו...מכוס אחת דרך אגב פשוט על קיבה של כמעט 24 שעות שיכורים ומצחיק או שיכורים ונופלים למיטה? שאני בחוץ אז זה מצחיק ושאני מגיעה הביתה אז למיטה חחח יש לכם סיפור מעניין? לא ככרגע אני ביכאון אחרי פרידה .......

למעלה