אממממ
האמת שכבר סיפרתי פה כמה סיפורי שיכרות שלי, ואני לא זוכרת מה כבר סיפרתי ומה לא... נלך על סיפור שהסבירות שסיפרתי נמוכה, אני וחברה <בהמשך זה יתפתח לעוד אנשים> תיכננו ערב סושי ויין אצלה בחדר במעונות. וכיאה לערב סושי ויין, הוא התחיל דיי מוקדם, ועוד לפני שהתחלנו להכין את הסושי היין היה פתוח... בהמשך כבר ישנו חבורה יפה של אנשים, שרק אני וחברה שלי שיכורות אחר בקבוק ומשהו כל אחת מאיתנו.... זה הגיע לרמה של לשחק אמת או חובה, ולהמציא גלידת ווניל עם חמאת בוטנים <זה באמת טעים>. ואז החברה הגאון שלי החליטה לגרור את כולנו לפאב של הפקולטה <שם כבר הצטרפה חברה אחרת להיות פעילה...> היא חוץ ממים לא שתתה הרבה, ואני בעיקר העפתי כדורי בילארד בטעות למחוץ לשולחן... וכמובן שתיתי עוד שליש בירה לסיים את העבודה. החברה הנוספת התחילה לשתות הרבה וודקה רדבול להדביק את המצב שלי, והחברה הראשונה נטשה לחדר שלה <ואין לנו מושג איך היא הגיע לשם, אבל חיכה לה סימן כחול למוחרת בבוקר> בשלב מסויים החלטתי שגם אנחנו צריכות לנטוש, והייתי אמורה לישון אצל החברה הראשונה... בדרך החוצה מהפאב פגשנו מישהי מהלימודים שהדירה שלה בכניסה לפאב, והיו שם מלא אנשים, אז למרות שהיא הייתה בדרך החוצה התישבנו עם האנשים בדירה שלה. אחרי דיי הרבה זמן החלטנו שוב שאולי הגיע הזמן שנלך לישון.... בדרך לחדר של החברה ישבו אנשים בדשא ושתו... וכמובן הזמינו אותנו להצטרף... לשתות לא שתינו, אבל נישארנו לשבת גם איתם... אההה.. וחשוב לציין, אותם לא הכרתי ובגלל שאני גרועה בפרצופים אני גם כניראה לא אכיר אותם לעולם... ואני כמובן ברוח קרב עושה לאחד מהם "בוא בוא מכות", ותוך חצי שניה בערך הייתי על הדשא מבקשת ממנו שיעזור לי לקום....... אחרי שהצלחנו ללכת גם מהם, הצלחנו להגיע לחדר של החברה <5 דקות הליכה מהפאב ביום רגיל>, שותפה שלה פותחת לנו את הדלת, מודיעה שהחברה לא מרגישה טוב, ושהיא הקיאה בכל החדר, ושלא כדאי שאני אשן שם... טוב, אין ברירה, לקחנו את המזרון והחלטנו שאני אשן אצל החברה השניה <שליוותה אותי לאורך כל מסלול המכשולים הזה> אבל מה, המזרון כבד... ואנחנו שיכורות... תפסנו את אחד הסטודנטים הזרים <מטורכיה אני חושבת>, והוא היה מתוק וסחב את המזרון... לא היה נעים שרק ניצלנו אותו, אז אחרי זה ישבנו ודיברנו איתו <באנגלית> עוד איזה שעה על הדשא ליד החדר של החברה. אלוהים, אף פעם בחיים לא היה לי כ"כ קשה להגיע למקום שבוא הייתי אמורה לישון! סיפור טוב טל? אתה מאשר?