סקר - אירוויזיון 2002.

Euromix - Avi

New member
סקר - אירוויזיון 2002.

אלו הם תוצאות השכלול של סקרים בינלאומיים שונים אשר מתפרסמים באינטרנט, ושוכללו ע"י אתר אירומיקס: 1. גרמניה. 2. שוודיה. 3. צרפת. 4. דנמרק. 5. קפריסין. 6. אסטוניה. 7. קרואטיה 8. בריטניה. 9. רוסיה. 10. ספרד. 11. מלטה. 12. ישראל. 13. פינלנד. 14. יוון. 15. סלובניה. 16. מקדוניה. 17. טורקיה. 18. לטביה. 19. אוסטריה. 20. שוויץ. 21. בלגיה. 22. ליטא. 23. בוסניה הרצגובינה. 24. רומניה. אתם מוזמנים להיכנס לאתר אירומיקס מידי יום ולצפות בתוצאות אשר יתעדכנו מידי יום. שימו לב שסקר זה אינו מדגם מייצג של התוצאות הסופיות באירוויזיון 2002 אלא רק ניסיון לנבות את הזוכה באירוויזיון. אז מה אתם אומרים, גרמניה זוכה???

Euromix - Avi

New member
ניחוש שלי....

משום מה - יש לי הרגשה שזו הולכת להיות מדינה מזרח אירופאית... אז, בין האפשרויות שיש לנו: קפריסין, אסטוניה, קרואטיה, רוסיה, מלטה, ישראל, יוון, סלובניה, מקדוניה, טורקיה, לטביה, ליטא, בוסניה הרצ., רומניה, ופינלנד (אני מחשיב אותה כמזרח אירופאית בגלל שהתוצאות שלה באירוויזיון מתאימות יותר למדינה מזרח אירופאית מאשר סקנדינבית). קפריסין לא תזכה - אני מעריך שהביצוע שלהם על הבמה יהיה מזוויע ומבייש (כמו מקדוניה 2000). אסטוניה תגיע למקום 2-3, לא יותר מזה... קרואטיה - שיר נחמד... תלוי בביצוע על הבמה... אולי עוד יפתיע. רוסיה - עלול להפתיע, תלוי בביצוע. מלטה - שיר חמוד אבל ילדותי מידי, יגיע לאמצע הטבלה (כמו אוסטריה99) ישראל - אין סיכוי לזכייה, למרות שהשיר לא רק בכלל, ואפילו מרגש. יוון - מזעזע, יסיים אם 12 נקודות בלבד שיקבלו מקפריסין (כמו ב- 1998). סלובניה - גימיק טוב, עלול להשפיע לטוב ולרע. קשה לנבא את המיקום הסופי. מקדוניה - לדעתי, זה שיר חזק... אם יהיה לזה ביצוע חזק על הבמה - זה עלול לסחוף... טורקיה - שיר מבולגן ומסורבל... לא יגיע לטופ5. לטביה - בעזרת ביצוע טוב הוא עלול להפתיע. ליטא - שתי יתרונות יש לשיר - מבוצע אחרון, ומדינה שכנה למדינה המארחת. עם ביצוע טוב זה עלול להפתיע, קשה לי לנבא לשיר הזה. בוסניה הרצ. - יזכה בין 11 ל- 16. רומניה - בלדה חזקה. עם ביצוע טוב (ובלי מבטא כבד של רומנית) זה עלול להפתיע. פינלנד - שיר נחמד ומפיץ. עלול להפתיע (למרות שלא נראה לי...) ובכן, אז לסיכום, המועמדים העיקריים לזכייה הם: קרואטיה, רוסיה, סלובניה, מקדוניה, לטביה, ליטא, רומניה ופינלנד. או שצרפת, גרמניה או ספרד יפתיעו... אבל שוודיה - בהחלט תאכזב!!!

אני מתחיל לשמוע יותר מדי אנשים

שאוהבים את השיר הרומני........ אני מתחיל לחשוב שאלה שחושבים שהוא זוועתי הם במיעוט.....

Euromix - Avi

New member
הוא מפחיד - בגלל המבטא...

אבל אם הרומנים יעבוד חזק על השיר הזה - זה עלול להיות ביצוע חזק בערב של האירוויזיון, והוא עלול לסחוף את צופי אירופה...

Euromix - Avi

New member
ולמרות זאת...

1. רומניה היא מדינה אירופאית (יתרון). 2. השיר מבוצע בשפה האנגלית. 3. השיר נמצא בסקרים באחד מהמקומות האחרונים. (שבשנים האחרונות זה מתברר כיתרון, לגודמא: דנמרק, אסטוניה...)

למעלה