סקר אינסטנט מה אכלת בצהריים? בבקשה פירוט כזה שיגרום לנו לרייר.
B baril New member 24/2/07 #2 ../images/Emo80.gifפיצה האהאאההאאהא חחחחחחחחחחחחחח מאתמול D:: שמנו בתנור והיה נורא טעיםםם ובצד לחם שום טעים פריך כזה יאאאמי גרם לכם לרייר?(דנה אחלה מילה )
../images/Emo80.gifפיצה האהאאההאאהא חחחחחחחחחחחחחח מאתמול D:: שמנו בתנור והיה נורא טעיםםם ובצד לחם שום טעים פריך כזה יאאאמי גרם לכם לרייר?(דנה אחלה מילה )
M My Chemical Lotan New member 24/2/07 #5 רק עכשיו ראיתי. תפוזבל../images/Emo46.gif../images/Emo219.gif [מה קורה בזמן האחרון?!] סלט זה הדבר הכי טעים שיש בעולם .
רק עכשיו ראיתי. תפוזבל../images/Emo46.gif../images/Emo219.gif [מה קורה בזמן האחרון?!] סלט זה הדבר הכי טעים שיש בעולם .
M Miss Menta New member 24/2/07 #7 ../images/Emo205.gif גם לי זה מתקיע כל שנייה XD סלט אבל רק יווני, ושל קפולסקי.
M My Chemical Lotan New member 25/2/07 #14 קפולסקי :$ ../images/Emo219.gif הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לפני 3 או 4 שנים . הביאו לנו אוכל שם רק אחרי שעה . אני בכלל אוהבת ת'סלט של אבא שלי XD.
קפולסקי :$ ../images/Emo219.gif הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לפני 3 או 4 שנים . הביאו לנו אוכל שם רק אחרי שעה . אני בכלל אוהבת ת'סלט של אבא שלי XD.
B Brombit New member 25/2/07 #16 סלט ../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif כל בוקר אמא שלי מכינה לי סלט ואני אוכלת אותו כשאני חוזרת מבי"ס
סלט ../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif כל בוקר אמא שלי מכינה לי סלט ואני אוכלת אותו כשאני חוזרת מבי"ס
M Miss Menta New member 24/2/07 #6 ../images/Emo205.gif שווארמה עם מקרוני. ../images/Emo99.gif בא לי עוד. X:
I I am IRiTooSH New member 24/2/07 #8 לזניה צימחונית../images/Emo122.gif../images/Emo17.gif כי זה מה שאמא שלי החליטה. לשם שינוי אהבתי ואני ממש לא צימחוניתX: אבא שלי צימחוניXD
לזניה צימחונית../images/Emo122.gif../images/Emo17.gif כי זה מה שאמא שלי החליטה. לשם שינוי אהבתי ואני ממש לא צימחוניתX: אבא שלי צימחוניXD
I I am IRiTooSH New member 26/2/07 #47 שום ירוקת../images/Emo5.gif../images/Emo17.gif שונאת ירקות~ היו פטריות, והוצאתי.. זה היה בעיקר גבינות ותפוחי אדמה, אני יודעת;;
שום ירוקת../images/Emo5.gif../images/Emo17.gif שונאת ירקות~ היו פטריות, והוצאתי.. זה היה בעיקר גבינות ותפוחי אדמה, אני יודעת;;
1 1Shir New member 25/2/07 #18 ../images/Emo6.gif הרי זה לא אתם אלה שאמרתם לי לא להגזים?! אז הנה אני משתדלת! אל תסיתי אותי!