סקר אייקון

avocumber

New member
סקר אייקון ../images/Emo186.gif

1. קר לכם? אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? טוב, אין לי זמן לכתוב עוד שאלות, אני צריכה ללכת. אז תשאלו את עצמכם.

ממצמצמצ

1. קר לכם? לא אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? התלבשתי [היה קר כשיצאתי מהמקלחת] 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר?

I R i T 94

New member
../images/Emo186.gif

1. קר לכם?כן
אם כן:
1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? כן
1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון?לשים כפפות ולשים עוד סווטשרט

../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

1. קר לכם? כן, קצת. אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? כי לא כל כך כל כך קר לי אז זה בסדר, וגם אין לי כח לקום.

n o a m style

New member
../images/Emo186.gif בבררררר... קר לי ../images/Emo186.gif

קר לכם? כן
אם כן: אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? אין מה לעשות

אספיר85

New member
קר לי בקטנה../images/Emo54.gif

אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? כי זה בקטנה. ואני עצבנית. 1.2. היה לכם קר קודם? לא

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifקור.

1. קר לכם? קצת. אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא כרגע. 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? כי אין לי כוח
. אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? גם. 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר?

קרררררררררר

1. קר לכם? כןןןן אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? כי החלון סגור,ויש עליי כבר סוודר.. אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר?

חח

1. קר לכם?כן אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון?לא ממש 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון?חחח אין לי כוח אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? טוב, אין לי זמן לכתוב עוד שאלות, אני צריכה ללכת. אז תשאלו את עצמכם.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

1. קר לכם? לא אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם?
1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? לא יודעת
הלכתי לחדר שלי? 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? טוב, אין לי זמן לכתוב עוד שאלות, אני צריכה ללכת. אז תשאלו את עצמכם.

דנטל

New member
בררררר

1. קר לכם? לא כרגע, אני עם מפזר חום אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? - 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? - 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? - אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? כן 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? הפעלתי מפזר חום 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? -

בררר ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

1. קר לכם? כרגע לא אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? כן 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? כשיצאתי לעשן יצאתי עם סוואצ'ר וצעיף חח ואז נכנסתי הביתה 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? לפני כמה דקות שיצאתי לעשן

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifנחמד :)

1. קר לכם? לא אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? טיפה, לא ממש 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? נשפתי על הכפות ידיים >< 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? קודם נו.. טוב, אין לי זמן לכתוב עוד שאלות, אני צריכה ללכת. אז תשאלו את עצמכם.

עונה ../images/Emo13.gif.

1. קר לכם?כן !! (:) אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון?לא ולא.
1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון?כלום. 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון?כי חורף זה הכי כיף !

Rain must fall

New member
מעניין. ../images/Emo112.gif

1. קר לכם? כן. אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? כן, הדלקתי הרגע חימום. 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? ^ 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון?

anna the best

New member
קור ../images/Emo105.gif

1. קר לכם? לא אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא
1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? כלום 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? ככה אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? מתי קודם? 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? כלום 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר? אתמול

DoYaThinkImSexy

New member
קור.

1. קר לכם? כן קצת. אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא. 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אין לי כח לקום חח וזה גם לא קריטי.

MispIaced

New member
נמ

1. קר לכם? כן. תמיד קר לי. אני עם כל השכבות האפשריות. אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? אין מה, כבר יש תנור וכל שכבה אפשרית. אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם? 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם? 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר?

../images/Emo186.gif

1. קר לכם? קצת אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? לא אני גם ככה עם שכבות עלי 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? ^^ 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? כי אני לבושה כבר ואין לי כוח לקום לסגור ת'חלון

Nataly B

New member
../images/Emo186.gif

1. קר לכם? כן אם כן: 1.1. אתם מתכוונים לעשות משהו בנדון? אין לי כוח חח 1.1.1. אם כן: מה אתם מתכוונים לעשות בנדון? - 1.1.2. אם לא: למה אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנדון? כי אני עצלנית מדי אם לא: 1.2. היה לכם קר קודם?- 1.2.1. אם כן: מה עשיתם בנדון שעכשיו לא קר לכם?- 1.2.2. אם לא: מתי בפעם האחרונה היה לכם קר?-

למעלה