סקר-איזה

hogo26

New member
סקר-איזה

איזה גבינה הכי אהובה עליכם בכלל, מותר לבחור שלושה,

נירהמ1

New member
אי אפשר רק שלושה - יש כל כך

הרבה גבינות שחביבות עלי, רק שחלק מהן אני לא מרשה לעצמי לאכול אותן (בעיה של משקל). קשה לבחור שלושה סוגים ממבחר כל כך גדול.

נירהמ1

New member
גבינה בולגרית, קממבר, מוצרלה

על הקממבר אני כן מוותרת (מבחינה קלורית).

דנטל

New member
אם היה אפשר לבחור רק אחת

הייתי ממש בבעיה, אבל גם שלוש זו בעיה ובטח הבחירה משתנה לפי העיתוי. קוטג', עמק, צפתית.

מאקי

New member
קשה אבל אפשרי

ברי פילדלפיה מוצרלה בגוש מרובע שלושתם ביחד שילוב מנצח לבסיס בישול ואפיה...................

מאקי

New member
כי אז כל הפרוסות שוות בגודלן

ולי אסטטיטקה חשובה.. ובעגולים חלק יוצאים ככה וחלק ככה וכאן כולם שווים.

boazt25

New member
אז ככה

גבינת עיזים, גבינה בולגרית וגבינה צהובה.

|אין הכי - אני אוהבת את כולן, קממבר

ורוקפור, גבינת עזים ובולגרית כבשים, מוצרלה וצ'דר, בלו דניש, וכל השאר גם כן! גם בעוגה וגם בפסטה בבורקס ובקיש גם על לחם גם בלי כלום זה גם עמק וזה חלוּמי.

יאמי יאמי../images/Emo78.gif

אין כמו גבינת קצ'קבאל.....גבינת שמנת....וחלומה (מכירים?...זה גבינה מיוון) אבל האמת?.....רק במסעדות אוכלים גבינות....בבית לא הולך.

יאאאא את יודעת מה זה חלומה?

איזה כייף.....חשבתי שאף אחד לא ידע ושדיברתי סינית (למרות זאת גבינה יוונית?!).......נכון!! הכי טעים מטוגנת (ללא שמן כמובן)....אבל היא מלוחה פחד.

נירהמ1

New member
נכון היא באמת מלוחה פחד - אבל אם

אוכלים אותה בלוויית סלט - לא מתובל במלח, או על טוסטים, היא ממש טעימה. אגב, הייתי בטוחה שקוראים לה "חלומי" ולא "חלומה". יכול להיות שאני טועה?

את לא טועה../images/Emo8.gif

או בעצם אני לא יודעת מי טועה... פעם אני אומרת חלומי ופעם חלומה.... התרגלתי יותר לחלומה. שמעתי שעל טוסט זה טעים....אבל אני אוהבת לאכול את זה בלי כלום.... כמו גרעינים.

hogo26

New member
חלומי

אני מכיר את זה גם כחלומי, והיא מאוד טעימה כמטוגנת,

נירהמ1

New member
הכי טעימה מטוגנת עם לחם טרי

ופלחי עגבניה חתוכים גס, עם קצת בצל ירוק. לא צריך כלום יותר.

אמממ.... אולי מספיק../images/Emo92.gif

כבר עשיתם אותי פה רעבה.......נגמר לי החלומי אתמול בערב ונשארתי בלי חלומייייייייייי. מישהו אולי נוסע השבוע ליוון???

חולפת2

New member
../images/Emo4.gif רק שלושה?

חלומי וקשקבל(באותו דירוג) בולגרית ריקוטה

למעלה