סקר- איזה עונה הטובה ביותר?

• פותח הנושא sur80
  • פורסם בתאריך

sur80

New member
סקר- איזה עונה הטובה ביותר?

לדעתי העונה השלישית היא המצחיקה ביותר, אבל החמישית הכי טובה. ושני הפרקים הטובים ביותר עונה 3 פרק 11 עם הרוסי חבר של סלבה הפרק הכי מצחיק שיש. ועונה שניה פרק 13 שפוסי שוחה עם הדגים.

talburstein

New member
העונה הזאת מועמדת רצינית

חוץ ממנה השלישית והראשונה היו הכי טובות

sagway1234

New member
ללא ספק העונה החמישית

העונה החמישית הייתה באמת העונה הכי טובה... אני עדיין מתגעגע לטוני בלונדטו

Haunted

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי העונה החמישית היתה הכי טובה. ואכן טוני בלונדטו חסר, סטיב בושמי שחקן נהדר.

קים19

New member
הסופרנוס......

זאות הסידרה היחידה שאני יכולה לומר שכול העונות מעולות ומופתיות,אבל אם אני צריכה ליבחור עונה ואין סיכוי שאני יכולה ליבחור רק עונה אחת-עונות 1,2,3 היו מדהימות וגם ה4 הייתה מעולה ועד עכשיו המיני עונה אחרונה בהחלט בטופ,דייויד צ'ייס התעלה על עצמו בעונה הזאות.

קים19

New member
ובקשר לפרקים....

קודם כול לא הייתה אפילו נפילה אחת ב2 העונות הראשונות( בכלל לסידרה הזאות אין נפילות) אבל הנה כמה, כי יש המון: Proshai, Livushka-עונה 3 שאמא של טוני מתה. Employee of the Month- עונה 3 פרק 4 שדוקטור מלפי נאנסת. Pine Barrens-עונה 3 פרק 11 -זה הפרק שפולי וכריסטופר הולכים לאיבוד ביער. Amour Fou-גם עונה 3 פרק 12 אם אני לא טועה -זה הפרק עם גלוריה והפיצוץ בינה לבין טוני. The Knight in White Satin Armor-עונה 2 , הפרק שמחסלים את ריצ'י אפריל. Whoever Did This-עונה 4 -שראלפי מת. Whitecaps-עונה 4-שכרמלה מעיפה את טוני מהבית. Long Term Parking-עונה 5 ויש עוד המון,אלו רק הפרקים שעלו לי ראשונים לראש. ויש לציין את העונה הנוכחית: Kennedy and Heidi Walk Like a Man Remember When The Second Coming The Blue Comet-שהוא ין חמשת הפרקים הכי טובים בסידרה.

למעלה