סקר אחר

שלמונזה

New member
פששששש שאלה קשה

טוב אני חייבת לציין ש... אין שיר שאני שונאת!!!! לעומת זאת, יש שירים שאני פחות מחבבת... עד היום אני לא מסוגלת לשמוע את ואנחנו שניים עד הסוף (לא יודעת למה...) רכבת לילה לקהיר, יש פעמים שאתה פשוט לא יכול לשמוע יותר!!!! טוב וכרגע אני לא נזכרת בעוד, אבל יש. בכל אופן, כמו השירים הטובים, גם זה בא בתקופות, בייחוד עם שמעתי את אותו שיר מיליון פעם באותו יום...

‡NoK

New member
אני אוהבת את כל השירים...

חוץ מאת.."מכונית" (אני לא בטוחה שככה קוראים לו).."אני רוצה, אני רוצה מכונית..להלהלה.." חחח אתם יודעים!
את ´ואנחנו שניים´?! איך אפשר? שיר כל כך יפה! אחד האהובים עלי..
נוקי..

כמה דברים...

אני כל כך שמח שיר ממש יפה, תקשיבי למילים פעם... Lenard איך אתה יכול לשנוא את תחזור תחזור, מה הפלצנות שם? השיר שאני הכי שונא...? אני לא חושב שאני שונא איזשהו שיר... אבל יש כמה שאני לא מחבב במיוחד. מכונית מרגיז לפעמים, רכבת לילה לקהיר נמאס לפעמים, אבל אם יש שיר שאני ממש לא אוהב, מה אני עושה למעני. סתם סתמי מדי...

Lenard

New member
אני מתכוון

אני מתכוון הקיצ´יות שיש בו... "מתי מתי אני יאהב"... = מה אתה ילד? "זה כתוב בספרים, בשירים, במפות הכוכבים"....= מה כתוב שם???? חוץ מזה... זה שהשיר ככה זה לא אומר שאני לא שומע אותו... ל-"מה אני אני עושה למעני" יש הרבה יותר כפיות ו´פאנקיות´ מאשר תחזור תחזור...

אח!

"זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים" ??? זה בין השורות הכי יפות לדעתי שמשינה בכלל ויובל בנאי בפרט כתבו אי פעם! מה כתוב שם? שכל אחד מחפש אהבה, צריך אהבה, ויקבל אהבה מתישהו. ספרי אהבה, שירים על אהבה, מפות הכוכבים = אסטרולוגיה. שיר מדהים. פשוט אבל מדהים לדעתי.. מביע נורא הרבה ("מתי אני אוהב" - יופי שאין לי צמרמורת כל פעם שאני שומעת את זה) קיצר, זהו!!

הייי בקשר לתחזור תחזור

יובל אמר שהוא כתב את השיר לאבאשלו-יוסי בנאי למתקשים,משהו מוכן להסביר לי איך השיר קשור לאביו היקר והזמרמר?

לא יודעת

אולי אבא שלו צריך לחזור? בכל מקרה - ראיתי איזה סרט על יוסי בנאי והראו כזה מפגש מחזור משפחתי ויובל שר את השיר הזה.

Lenard

New member
יש לחבר שלי...

יש לי חבר שהוא בנאי...(בן דוד של יובל...) ובבר מצווה של אחד מהבני דודים משינה עשו הופעה אקוסטית... ויש להם את זה בקלטת של הבר מצווה!

למעלה