-סקר- אחד הקשים!

-סקר- אחד הקשים!

מה יותר עדיף?
פיצה
או
המבורגר

תלוי...

אם ישר אחרי שאכלת חלב. אז פיצה... ואם אחרי שאכלת בשר.. אז המבורגר........ חעחעחע ובכלליות.. שניהם =]

תראיי...

אני אוכל פיצה... אחכה חצי שעה אשטוף ת'פה ואוכל המבורגר... אצלי זה לא נוגד זה את זה... חחחח

maork2

New member
ברור שהמבורגר

יותר שווה עסיסי טעים@!! ואחרי זה אולי פיצה .... רק מה שטוב בפיצה שהיא יותר קומפקטית וזולה

maork2

New member
ברור שאני שומר כשרות

התכוונתי בעדיפות שניה פיצה!! זה גם לא הגיוני שאני אוכל פיצה אחרי המבורגר אני יהיה מלא!! ושאפילו לא תחשבי ככה!! זה מעליב

פיצה all the way up אבל ....

לא לאכול בדומינוס באילת לא רק שהפיצה על הפנים אבל ברמות! גם השירות חרא והאנשים נראים כמו היחס שלהם אחד אחד חוץ מזה המבורגר זה גועל נפש יש לו טעם משעמם שנמאס בפה אחד איזה שתי נגיסות הכי שווה פירה אבל שעשו אותו במקום

harhanegev

New member
בטח שלא אוכלים בדומינוס,

הם לא כשרים ! מוכרים בשר וחלב ביחד ! אגב, אני עוד 2-3 דקות בלי נדר בדרך אליך.

תומר 10

New member
אני לא אוכלת כשר../images/Emo216.gif

|חח..התוספת העדיפה עליי היא פסטרמה..אבל אני יהודייה..איכשהוא..חח| ולדעתי הפיצה הכי טעימה היא של דומינוס...

yara derei

New member
חחח זה לא קשה..P=

פיצה..המבורגר יותר מידי ממלא.. ואם אני אוכלת המבורגר אז אני רעבה כמו לא יודעת מה..P=

nirr4

New member
דבל מק רואיל

על גחלים עם שניים צ'פס הכי גדול וכוס ענקית של דיאט קולה.. או מיץ ענבים!

חחח הרגת אותי!

אתה אשכרה לקחת את השאלה חזק P: אבל ניר ניר... שתיהיה לי בריא... אתה מאלה שמזמין את ההמבורגר הכי ענק עם כל התוספות וההגדלות והכל... ומוסיף בסוף דיאט קולה ?! XD הדיאט קולה הופך את כל הארוחה לדיאטטית!!! בתאבון P:

תומר 10

New member
בדיוק חשבתי על זה כשקראתי..../images/Emo216.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... XD |צריך לעשות לזה סמיילי בתפוז..|

לך ולרון

הדיט קולה פשוט יותר טעים לי מקולה רגילה אני לא בדיאטהP: ההודעה נכנבה מהמשתמש הנ"ל כי המשתמש השני ננעל באכזריות ובצורה גורפת מכל תפוז מכיוון שהוא ירד בחזרה על אנשים שירדו על המש"צים!

ועוד משהו

בקשר לזה שהוא ננעל... למה?! הם הפסיקו לרדת עלינו הזבלות חחחח חסר להם שהם יתחילו שוב אגב... מישהו התקשר אליך...?! ומהודעה אחת תמימה שכתבתי שם... היו 215 תגובותתת... ביומייםםם! אמאאא איזה ספאמרים חחח יש לי עוד קצת מה ללמוד מהם P: חבל שזה לא קורה פה... בפורום הזה... שם הכל חי... כל שניה מישהו כותב הודעה... אף פעם לא ריק פה... יבשושי כזה מסקנה: צריך לקרוא לעוד אנשים, ולהחיות את הפורום!!!

מסקנה נכונה

לגבי הספמריות , אני יודע. לא לא התקשרו לא כלום.. סתם אלמושים :) ודיאט קוקה

למעלה