סקר-- אוכל של שבת...!!!

אפרסק 28

New member
סקר-- אוכל של שבת...!!!

כל שבת אותו הדבר אני אוכל כמו מטורף.... הכל מתחיל מיום שישי בערב ועד מוצאי שבת כל זה ארוחה אחת גדולה וארוכה................. אז.....איך אתם מסתדרים אוכלים גם הרבה.... או ששומרים.... או שמתפתים..... ואם אתם כמוני ....אז אני מחפש דרך ..להפסיק את חגיגת האוכל.. רק ספרו לי איך....

אז ככה....

זה בדרך כלל קורה לכולם, אני מתחילה לזלול מצאת החמה עד צאת הנשמה..... תמיד יש לי תאבון חחחחחחחח דרך להפסיק את חגיגת האוכל?? תלך לדיאטנית - וואלה אחלה תפריט תתן לך - תאמין לי - זה עובד - במשך שבוע - 3 ק"ג בטוח מוריד. להלן התפריט: ארוחת בוקר: כוס מים קרים, סלט חסה. ארוחת צהריים: מנה שווארמה (ללא פיתה כמובן)
+ כוס מים (חובה מי עדן). ארוחת ערב: סלט ירקות קצוץ + 2 כוסות מים קרים. חחחחחחחחחחחחח לאחר שבוע - תאמר לי איך היה! חחחחחחחחח מדליקה

להפסיק את חגיגת האוכל????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

=== א פ ר ס ק ר ===

למה כל הסקרים שלך הם תמיד על אוכל ? אולי תעשה סקר על תדירות יחסי המין ? ... במיילא כולנו משקרים......

אפרסק 28

New member
קרן קיימת.......בשבילך

כי במקרה השבוע היה סקס כזה בידיעות הישראלים עושים בממוצע 2.7 פעמים בשבוע..(אני פחות אז איך הפ הגיעו לזה...
) ולכן לא שאלתי..... אבל זה מאוד מעניין

אהה, אתה רוצה שארחם עליך ו....

נו טוב, כמה חסר לך ? 0.7 ? 1.33 ??? רבאק, תתחיל לאכול שקדים, תראה שתצליח יותר ! (מה אני לשכת הסעד ?)

LIRI שלירי

New member
אצלי זה נקודה רגישה מאוד שישי שבת

כל השבוע אני בדיאטה אחלה לא אוכלת בכלל שמגיע שישי פשוט אני לא מצליחה לא לאכול ישר מתפתה והורסת את הדיאטה איזה בעסההההההההה מזל שאני שוקלת פחות מ100 קילו

למעלה