סקר ..אה... סקרני.

Athaclena

New member
סקר ..אה... סקרני.

סקר טרי פראצ'ט מקורי יחסית: 1. מה הציטוט האהוב עליך? 2. מה השם הכי מגניב/מופרע/מטומטם שניתן לדמות לדעתך? 3. מתוך הספרים העצמאיים, מה אתם רוצים שטרי ימשיך? 4. מי הדמות השנואה עליכם בכל עולם הדיסק? 5. איזה עוד ספרים/סופרים גורמים לכם לצחוק?

Athaclena

New member
ותשובותיי המלומדות:

1. I'm too short for this s**t!! , מאנשים מחומשים 2. Moist מהדואר. מסכן. 3. אלים קטנים. מגיע לו להיות סדרה! 4. נראה לי שוורביס. הוא פשוט מרושע לגמרי, ובצורה ממש שלילית (בניגוד לוטינרי לדוגמא). 5. יש כמה: ביל ברייסון, דאגלאס אדאמס, לואיס מקמסטר בוז'ולד וקוני וויליס. משום מה אם אני קוראת אותם באוטובוס אנשים מסתכלים עלי מוזר...

אווק

New member
תשובתי הקצת פחות מלומדות:

1. נראה לי שזה הערך על המדע מננסי הכנפיים 2. גם Moist (מעניין איך נורית שרעבי תתרגם את זה) 3. בשורוטו 4. הצוות של האוניברסיטה באור מופלא. כולם. 5. דאגלאס אדאמס בעיקר, ועוד כמה אבל לא ממש...

ויימס

New member
ואילו אני ../images/Emo68.gif:

1. ציטוט: יש כל כך הרבה, אבל אני כרגע אלך עם... "הם יצאו מהקירות. ורודים. הם היו ורודים." 2. כנראה שזה Teatime. מספיק גרוע שזה Teatime, אז גם מבטאים את זה טי- אה- טי- מה??? לא פלא שהוא הפך לרוצח, תחשבו כמה מעצבן זה היה להסביר למורות כל פעם מחדש! 3. או, בשורות טובות!
קרולי ואזירפאל... 4. וטינארי וסבתא רוח שעווה עולים לי על העצבים לעיתים, אבל לא נראה לי שהייתי משתמשת במונח חזק כל כך כמו "שונאת"... 5. אפרים קישון, דאגלס אדאמס, ניל גיימן, ג'.ק. רולינג, קוני וויליס, ינו רייטו, יו לורי, and many, many more...

תשובותו הצעירות

1. "good grief" נראה לי שזה ברור של מי... 2. מורט
טוב אההה.... אני חושב שה luggage מנצח 3. אהה... עוד לא הגעתי אליהם 4. ipslore היה נחמד בפתיח, אבל הוא פשוט רע ומגעיל מידיי, בעולמהדיסק הכל אפור (כן אפילו היצורים מה dungeon dimentions )ו הוא פשוט שחור כפחם, השחור השחורי של מוות (כן... גם הוא אפור... הוא פשוט רע וקצת עבר את גבול הטעם הטוב, אולי זה בגלל שהוא מציאותי מידיי, ויש באמת הורים רעים כמוהו 5. המממ... ג'ים דיוויס (גרפילד), מרק טווין, אבשלום קור.... וההההה ממממ זהו בערך, אני חושב

TheBursar

New member
עונה בכובד ראש....

1. מתוך "שומרים שומרים" - now you need to ask yourself, do i feel lucky 2. Om 3. אלים קטנים/בשורוטו.... ההחלטה קשה מידי. שימשיך את שניהם! 4. האמת אני לא ממש משתגע על גאספוד בערך בחצי מהזמן. אבל בחצי השני הוא מפיל אותי... 5. דאגלאס אדאמס, ניל גיימן, אפריים קישון....

The Mad Hatter

New member
טוב...

1. לא זוכרת איך הולך בדיוק הציטוט ואני אפילו לא כל-כך אוהבת אותו, אבל הוא נתקע לי בראש-real children don't go hoppity-skip unless they're on drugs. משו כזה (סוזאן בהוגפאת'ר). 2. שם מגניב? הו, יש יותר מידי אפשרויות. אני אבחר בשם הכי מטומטם-מויסט וון ליפויג. פיכסה. 3. כמעט ועניתי "סמול גודס", אבל אני לא חושבת שזה יהיה... נכון, אז MR יכול להיות אחלה. יש הרבה דמויות מעניינות וקשר לאנק מורפורק וכל זה. 4. האודיטורס!! 5. הממ..דאגלס אדאמס, סטפן פריי, ג'רום ק ג'רום...(חושבת) זהו, נראה לי. (הכוונה היא לצחוק אמיתי, בקול, כן?)

J e n i e

New member
תשובות

1. מותר לא של עולם הדיסק? "The trouble with having an open mind, of course,is that people will insist on coming along and trying to put things in it." Diggers 2.חשבתי להגיד Carrot אבל אז קראתי את התשובות ונזכרתי ב Teatimeאז נראה לי שזה. 3.בשורות טובות 4. *מסתכלת על השתובות נבוכה* כולם נראים לי מוכרים, אבל אני לא מצליחה לזכור מי הוא מי, כנראה ששכחתי את השמות של כל הנבלים בספרים, צריכה לשוב ולקרוא אותם. אז, אין לי תשובה לשאלה הזאת. 5. דאגלס אדאמס

קשה...

1. לא יודע, מתחלף... אהבתי נורא את "כשהשעה היא שעת תה בגנואה, כאן יום שלישי" 2. זוגפרח, כל כך 3. בשורוטו שליתתתתתתההה!!!1111אחדאחדאחד 4. וורביס, כה 5. דאגלס אדאמס, ג'רום ק. ג'רום

למעלה