סקר אברי גוף..

סקר אברי גוף..

מה האיבר הסקסי ביותר בעינכם בבני המין השני? מה האיבר הכי לא מושך? מה האיבר בגופכם שאתם הכי אוהבים? ומה הייתם משנים? ‏ניתוחים פלסטיים-בעד או נגד? ‏תנו לעצמכם ציון מ1 עד 10 על המראה שלכם.

עונה

מה האיבר הסקסי ביותר בעינכם בבני המין השני?-כםות ידיים, רגליים, חזה, שפתיים. אם אני חייב לבחור אחד אז שפתיים. מה האיבר הכי לא מושך?-אף. מה האיבר בגופכם שאתם הכי אוהבים?-יש כמה, עיניים, אף, שפתיים, חזה. מה הייתם משנים?-הייתי משנה קצת את הבטן, מתאים לי בטן שטוחה עם ריבועים. ‏ניתוחים פלסטיים-בעד או נגד?-באופן כללי אני בעד. תנו לעצמכם ציון מ1 עד 10 על המראה שלכם-7-8, אם היית שואלת שכנה של ההורים שלי היא היתה אומרת 11, מסתבר שכל הזמן היא אומרת לאמא שלי כמה אני נראה טוב.

עונה.

מה האיבר הסקסי ביותר בעינכם בבני המין השני?שפתיים,ישבן,וחזה כמובן. מה האיבר הכי לא מושך?לא מצאתי כמעט איברים לא מושכים.אבל שונא שאתן שעירות למטה. מה האיבר בגופכם שאתם הכי אוהבים?הידיים,השפתיים. מה הייתם משנים?לא הייתי משנה כלום. ניתוחים פלסטיים-בעד או נגד?אני נגד. תנו לעצמכם ציון מ1 עד 20 על המראה שלכם?9

אם

אני בתור בחורה נגעלת לשמוע על כך,סביר להניח שגם אתם נגעלים בלהתקל בזה! יואו,בחיי שאני לא מאמינה.

סקר

מה האיבר הסקסי ביותר בעינכם בבני המין השני? הגוף כשלמות אבל בעיקר העיניים שזה, לדעתי, כמעט 100% מהאישיות של האדם לעומת שאר האיברים מה האיבר בגופכם שאתם הכי אוהבים? את איבר החשיבה ומה הייתם משנים? לא הייתי מתנגד לתוספת גובה ‏ניתוחים פלסטיים-בעד או נגד? בעד כשזה נדרש מסיבות רפואיות או חיצוניות באופן קיצוני ‏תנו לעצמכם ציון מ1 עד 10 על המראה שלכם. 12

עונה!

הכי סקסי במין השני: שפתיים..הכי לא סקסי:כפות רגליים...הכי אוהבש בי? שפתיים עסיסיות וחזה עוד יותר ‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎ הייתי משנה בי את הגובה! אני מטר שבעים ואחת,גבוהה... ניתוחים?רק אם זה בריאותי..‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎

ואני...

מה האיבר הסקסי ביותר בעינכם בבני המין השני? האזור שבין הבטן למפשעה. מה האיבר הכי לא מושך? רגליים. מה האיבר בגופכם שאתם הכי אוהבים? חזה ומה הייתם משנים? ‏בטן- להשטיח אותה טיפה.. ניתוחים פלסטיים-בעד או נגד? בעד- למה לא ? אבל לא להגזים.. ‏תנו לעצמכם ציון מ1 עד 10 על המראה שלכם. 9

עונה לסקר

מה האיבר הסקסי ביותר בעינכם בבני המין השני? ידיים מה האיבר הכי לא מושך? אוזניים מה האיבר בגופכם שאתם הכי אוהבים? עיניים ומה הייתם משנים? ‏מתאים לי להיות בגובה 2 מטר ניתוחים פלסטיים-בעד או נגד? ‏נגד תנו לעצמכם ציון מ1 עד 10 על המראה שלכם. 8

למעלה