סקרר

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifטוב יש החלטה !! ../images/Emo88.gif

זהו זה טל אני גוזרת עליך - 3 דקות בלי הודעות בפורום ושתיתן לי ולאלינושששש לדבר כמה שבא לנו !!!!!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

עם היתה לכם אפשרות לשים לטלנובלה בשם אחר...איזה שם הייתם נותנים לה?! כח הרגל
עפר שכטר..אין את דמות תום, איזה דמות מהסדרה היתם נותנים לו? ג'לל חחחחחח אשלי- אתם חושבים שהיא מסוגלת לשחק אותה הרגישה והמסכנה? יש מצב.. טובה - בתפקיד הטובה? מה אתם אומרים?! רק הרעה יהודה לוי- בתפקיד הטיפש? הוא שחקן מולעה ויכול לשחק הכל לפי דעתי

moton

New member
עונה../images/Emo13.gif

אם היתה לכם אפשרות לשים לטלנובלה בשם אחר...איזה שם הייתם נותנים לה?! "טלנובלת הכדורגלנים של HOT3 עם יהודה לוי" חח וברצינות - "ליגה אחרת" שזה היה אגה אחת האופציות לשם לסדרה ביחד עם "סדרה ליגה" ו"בין הרגליים" עפר שכטר..אין את דמות תום, איזה דמות מהסדרה היתם נותנים לו? רני.. הכי כפיר
אשלי- אתם חושבים שהיא מסוגלת לשחק אותה הרגישה והמסכנה? אני מקווה שייצא ממנה עוד פאן כי זה כבר מתחיל לשעמם טובה - בתפקיד הטובה? מה אתם אומרים?! מה יש לומר? טורבינה טורבינה יהודה לוי- בתפקיד הטיפש? סער כבר טיפש בלי קשר

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo99.gif :)))))

עם היתה לכם אפשרות לשים לטלנובלה בשם אחר...איזה שם הייתם נותנים לה?! הטלנובלה שלנו או השיר בע"מ
עפר שכטר..אין את דמות תום, איזה דמות מהסדרה היתם נותנים לו? את אוסקר
אשלי- אתם חושבים שהיא מסוגלת לשחק אותה הרגישה והמסכנה? אני אסכים לגרום לה לבכות עם איזו בעיטה קטנה
טובה - בתפקיד הטובה? מה אתם אומרים?! השם שלה צריך להיות "רעה" גמזו
צ'פ צ'ופ צ'ופ יהודה לוי- בתפקיד הטיפש? למה הוא צריך תפקיד בשביל זה? אני אומרת - בואו נשים לו מצלמה בבית ונראה מה זה טיפש !!

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo7.gifמרגשש..

רק לפני חמש דקות ההודעה הזו היתה שתי הודעות ועכשיו... היא גדלה...:)

למעלה