סקרר כי אתם פשוט ישנים עם מי הכי הייתם רוצים שקרייג יעשה דואט?
S SofyTofy New member 24/5/04 #1 סקרר../images/Emo103.gif כי אתם פשוט ישנים עם מי הכי הייתם רוצים שקרייג יעשה דואט?
R RayGun New member 25/5/04 #2 לפני כמה חודשים שמעתי שהוא עומד לעשות דואט עם ג'סטין טימברלייק (?!), אבל כנראה זה היה סתם שמועה
S SofyTofy New member 25/5/04 #3 שמעו ושמעו ודיברו ודיברו../images/Emo103.gif ובינתיים עוד לא יצא מזה כלום... ובכל זאת, עם מי הכי היית רוצה שקרייג יעשה דואט?
שמעו ושמעו ודיברו ודיברו../images/Emo103.gif ובינתיים עוד לא יצא מזה כלום... ובכל זאת, עם מי הכי היית רוצה שקרייג יעשה דואט?
N necky New member 25/5/04 #4 הייתי רוצה שהוא יעשה... עם אנריקה איגלסיאס או עם נלי אבל גם ג'סטין היא אפשרות טובה
S Sister G New member 25/5/04 #5 אמממממממ... יש די הרבה... אשר סיסקו אלישיה קיז (יכול לצאת משו מדהים) אר קלי פי דידי נלי יש/ כל מני.. קשה לחשוב על אחד..
אמממממממ... יש די הרבה... אשר סיסקו אלישיה קיז (יכול לצאת משו מדהים) אר קלי פי דידי נלי יש/ כל מני.. קשה לחשוב על אחד..
N NaboGirl New member 26/5/04 #7 קרייגי! שיעשה דואט עם- ג'סטין, אני תומכת ברעיון! לשניהם יש קולות עדינים והם נראים לי די מתאימים ביחד... חוץ מזה, דואט עם מאריה קארי יהיה מגניב
קרייגי! שיעשה דואט עם- ג'סטין, אני תומכת ברעיון! לשניהם יש קולות עדינים והם נראים לי די מתאימים ביחד... חוץ מזה, דואט עם מאריה קארי יהיה מגניב
R RayGun New member 27/5/04 #8 מה גם את אוהבת את קרייג? וגם לי נראה ג'סטין הכי טוב-- יצא משו פצצתי בטח