סקרר נחמד...

סקרר נחמד...../images/Emo13.gif

מזמן לא היה פה סקר נחמד.. אז הינה...
((מפורום סקרים ושאלונים)) שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?! פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: **בעד/נגד.. סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **בגדים.. חצאית או מכנס?! טייצ' או ג'ינס?! גופיה או חולצה עם שרוול? סנדל או מגף?! כפכף או סנדל?! נעל ספורט או מגף?! ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! עדיף שיהיה נוח או יפה? לבנות-עם חזייה או בלי?! **אוכל.. בשר או חלב?! שוקו או נס?! קולה או מים?! במבה או ביסלי?! מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח?! שוקולד-חום או לבן?! פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה?! פיתה או לחם?! בגט או פיתה?! לחמנייה או לחם?! קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?! **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! התנשקת עם בנים?! בכית בגלל בן?! בכית בגלל בת?! שברו לך את הלב?! שברת את הלב?! יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? מעדיף לישון או לקום? הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? רגיש/ה לדיגדוגים? היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: ממה את/ה הכי פוחד/ת?! פוחד/ת מהחושך? עברת על החוק? רוצה לגור במקום אחר? התחרטת על דברים שעשית? מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? מעדיף/ה חוף או הרים?! טלוויזיה או מחשב?! התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: דמות מוערצת: השאיפה הכי גדולה: אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: תמונה שלך: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה) ב=-=ה=-=צ=-=ל=-=ח=-=ה, מאיוששש...

אני..../images/Emo13.gif

שם:מאיה... גיל: 15 גובה: 1.63 מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ?! חור בדרום=>ערד... פירסינג: באוזניים ובפופיק.. קעקועים: אין... תאריך לידה: 28.5.1990 מזל: תאומים... מספר מזל:3 צבע שיער: טבעי חום כהה אבל עכשיו יש לי גוונים... אחים/אחיות: אין ((
)) תכונה טובה: אממ... תמיד פה אם צריך...((?!?)) תכונה לא טובה: אממ.. יש הרבה... רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מנהלת חשבונות...
צבע עיניים: חום כהה כהה... **בעד/נגד.. סמים: נגד..!! סיגריות: נגד..!! אלכוהול: נגד..!! נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד..!! יחסים בין הומואים/לסביות: בעד..!! מערכת יחסים ממרחקים: בעד..!! מערכת יחסים וירטואלית: בעד.. **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס... טייצ' או ג'ינס?! ג'נס... גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה... סנדל או מגף?! אולסטאר..
כפכף או סנדל?! כפכף... נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט...!! ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! ביגדיי קיץ... עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח..! לבנות-עם חזייה או בלי?! מן הסתם עם..!!!! **אוכל.. בשר או חלב?! חלב... שוקו או נס?! נס... קולה או מים?! קולה... במבה או ביסלי?! ביסלי... מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אממ... שוקולד.. מסטיק: מנטה... מתוק או מלוח?! מתוק... שוקולד-חום או לבן?! שונאת שוקולד לבן...!!! פיצה או פלאפל? פיצה..!!! המבורגר או פיצה?! אין על פיצה... פיתה או לחם?! פיתה.. בגט או פיתה?! בגט... לחמנייה או לחם?! לחמנייה... קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב.. **אהבה.. יש חבר/ה? כהה..=) התנשקת עם בנות?! רק בפה... התנשקת עם בנים?! כה..
בכית בגלל בן?! יצא לי כמה פעמים.. בכית בגלל בת?! אמממ.. בגלל חברה הכי טובה שלי.. שברו לך את הלב?! אמממ... לא... שברת את הלב?! אמממ.. לא ניראה לי... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! ממש לא..! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: בתלם האוהבים-רגב הוד ובחדר האינטימי שלי-מוניקה סקס... אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כה...
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כה..!! אבל אחרי כמה זמן חזרנו
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Bowling For Soup-1985 שיר אהוב: יש הרבה... זמר אהוב: עברי לידר... זמרת אהובה: אממ.. אין לי... שיר <שכרגע> נדבקת בו: חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי.. מהבוקר.!!! דיסק אחרון שקנית: ל עברי לידר-זה לא אותו הדבר... **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כה... מעדיף לישון או לקום? לישון.!! הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מצחצת שיניים... הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים.. מה היית לוקח/ת לאי בודד? את אור ((חבר שלי)) ומחשב עם אינטרנט... רגיש/ה לדיגדוגים? כה... היום הגרוע בחיים שלך: היום הרבה כאלה... היום הכי טוב בחיים שלך: בחופש בגדול בת"א.. היה הכי כיף בעולם..!! ממה את/ה הכי פוחד/ת?! לאבד את המשפחה ואת האנשים שקרובים אליי.. פוחד/ת מהחושך? אממ לא ממש... עברת על החוק? אממ.. כה.. אבל לא משו רציני...
רוצה לגור במקום אחר? מאוד..!!! התחרטת על דברים שעשית? כה...
מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: נייס=נחמד... בנאדם של יום או לילה? אממ... ערב ((?!)) מעדיף/ה חוף או הרים?! שתיהם.. טלוויזיה או מחשב?! טלויזיה... התמכרות <עד 5 דברים>: מוזיקה.. סוכריות לב וסוכריות צבעוניות... סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? אמממ.. כן..
3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 1=>אמא וסבתא ((יש לי 4... ואמא וסבתא הם ה-חיים שלי..!)) 2=>אור ((חבר שלי שבלעדיו אני "חצי בנאדם"..)) 3=>חברות שלי וחברה הכי טובה שלי-נוי... 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 1=>פון שלי... 2=>שוקולד... 3=>היומן שלי... שם הכי יפה לבן: שגיא.. שם הכי יפה לבת: אממ.. גאיה.. צבע: אדום...!!!! סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לפול מול חצי עיר... דמות מוערצת: יש הרבה... השאיפה הכי גדולה: להיות מנהלת חשבונות של חברת בגדים... אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אני לא "החכמה"... מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: תמונה שלך:אתם לא תרצו תסמכו עליי... תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה)

r0tm

New member
שלייייי

שם: רותם גיל: 13.9 גובה: 1.69 מידת נעליים: 37-38 מאיפה אתה בארץ?! אריאל, ת"א פירסינג: באוזן קעקועים: לא תאריך לידה: 14.4.92 מזל: טלה מספר מזל: 7 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 תכונה טובה: קרציה  תכונה לא טובה: רוצה להיות שתהיה גדול/ה: לא יודעת צבע עיניים: שחור **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: תלוי נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מערכת יחסים וירטואלית: תלוי **בגדים.. חצאית או מכנס?! גם וגם טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! תלוי שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אין מסטיק: כן מתוק או מלוח?! גם וגם שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? לא זה ולא זה המבורגר או פיצה?! לא ולא פיתה או לחם?! לחמנייה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: כן קורנפלקס עם חלב או בלי?! תלוי **אהבה.. יש חבר/ה? כן ולא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! לא
בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! כן שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין לך הגנה/דניאל סלומון אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: אין לך הגנה/דניאל סלומון שיר אהוב: כל השירים זמר אהוב: דניאל סלומון, עיברי לידר, יוסי אזולאי זמרת אהובה: אין שיר <שכרגע> נדבקת בו: הרבה דיסק אחרון שקנית: לא קונה-מקבלת  **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? תלוי מעדיף לישון או לקום? לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מצחצחת שיניים/שולחת הודעה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מדברת בפלא' מה היית לוקח/ת לאי בודד? אח/אחות/חבר/ה רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: תלוי היום הכי טוב בחיים שלך: תלוי ממה את/ה הכי פוחד/ת?! לאבד משהו פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? כן רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: לא יודעת-זאת לא המילה בנאדם של יום או לילה? גם וגם מעדיף/ה חוף או הרים?! גם וגם טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: לא אומרת סטייה: לא אומרת מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אחותי, אחי, חבר 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: פלא', לא יודעת שם הכי יפה לבן: דניאל, רפאל שם הכי יפה לבת: מאי, רותם, רינת צבע: שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: LOVE דמות מוערצת: אין השאיפה הכי גדולה: לא יודעת

odelg

New member
עונה....

שם:אודה-אל גיל:עוד כמה חודשים 14 גובה: 1.70 ומשהו... מידת נעליים: 42 מאיפה אתה בארץ?!מהשומרון-יישוב שקד פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 13.5.92 מזל: שור מספר מזל:2 צבע שיער:שחור אחים/אחיות: 2 אחים ו-אחות תכונה טובה: חברותית תכונה לא טובה: אין לי מושג.. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: עורכת-דין צבע עיניים: חום כהה **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אפשר להגיד שבעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: לא יודעת.. **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגףף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! בגדי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? אממ..בעיקר יפה אבל גם קצת נוח חח לבנות-עם חזייה או בלי?!עם חזיה **אוכל.. בשר או חלב?! חלב אני צמחונית :) שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: סלט מסטיק: לאא מתוק או מלוח?! מתוק אבל אני מאוד אוהבת גם מלוחח שוקולד-חום או לבן?!חום פיצה או פלאפל? פיצהה המבורגר או פיצה?! פיצה ברור פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: כןןןן קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! לא שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא יודעת... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: jamas של אהרון דיאזז אהוביי אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: השיר:"שיר נולד" תמיד שמים את זה בטלוויזיה.. שיר אהוב: jamas זמר אהוב: אהרון דיאזז זמרת אהובה: הילארי דאף שיר <שכרגע> נדבקת בו: jamas חחח.. דיסק אחרון שקנית: דיסק של ג'ניפר לופז **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מצחצחת שיניים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: רואה טלוויזיה מה היית לוקח/ת לאי בודד?את המשפחה שלי והחברות שלי.. רגיש/ה לדיגדוגים? קצת.. היום הגרוע בחיים שלך: עדיף שלא.. היום הכי טוב בחיים שלך:שקיבלתי את החתול שליי בבת מצווה הוא הכי חמוד בעולם!! ממה את/ה הכי פוחד/ת?!חושך פוחד/ת מהחושך? חחח כןן עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? לא מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:"מה??!??!" בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! טלוויזיהה התמכרות <עד 5 דברים>:... סטייה: ... מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:רק שלוש??אממ..המשפחה שלי (זה כולל את החתול והכלב שלי),אדווה וספיר! 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: טלוויזיה מחשב ו..המפחה שלי (החברים שלי נכללים במשפחה חח) שם הכי יפה לבן:אהרון חחח שם הכי יפה לבת: לירון או רוני צבע: לבןן סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:היום שבו קיבלתי את החתול שליי דמות מוערצת: אהרון דיאזזז השאיפה הכי גדולה:להגיע כמה שיותר רחוק בחיים,ולהשקיע!! אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>:אני לא בין החכמים חח.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אין לי תמונה שלך:..... תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה)..

עונה

שם:זהבית גיל:14 וקצת גובה:לא יודעת מידת נעליים: 37-38 אם זה כל כך חשוב לכם מאיפה אתה בארץ?!קרית עקרון כולכם מוזמנים אולי תראו את סעדו פירסינג:אין קעקועים:אין תאריך לידה:5.7.91 מזל:סרטן מספר מזל:7 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:אחד גדול תכונה טובה:לא יודעת תכונה לא טובה:בישנית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:אמא? צבע עיניים:חום **בעד/נגד.. סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול:בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד יחסים בין הומואים/לסביות:בעד[נו עברי לידר...] מערכת יחסים ממרחקים:נגד מערכת יחסים וירטואלית:בעד[רותם
...] **בגדים.. חצאית או מכנס?!מכנס אבל גם לביצ'פר מתחת לחצאית[כן אני בצ'פר דתי] טייצ' או ג'ינס?!ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?חולצה עם שרוול סנדל או מגף?!מגף כפכף או סנדל?!כפכף נעל ספורט או מגף?!נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!חורף עדיף שיהיה נוח או יפה?נוח לבנות-עם חזייה או בלי?!בטח שעם [למרות שזה לפעמים לא נוח] **אוכל.. בשר או חלב?!חלב שוקו או נס?!נס קולה או מים?!מים [אני אלרגית לקולה] במבה או ביסלי?!ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:מקרוני או קוסקוס של אמא מסטיק:תות או פירות מתוק או מלוח?!מתוק שוקולד-חום או לבן?!חום פיצה או פלאפל?
המבורגר או פיצה?!
פיתה או לחם?!פיתה בגט או פיתה?!פיתה לחמנייה או לחם?!לחמנייה קורנפלקס:לא אוהבת קורנפלקס עם חלב או בלי?!עם חלב וסוכר **אהבה.. יש חבר/ה?לא התנשקת עם בנות?!לאאאאאאאאא התנשקת עם בנים?!עדין לא בכית בגלל בן?!לא ניראה לי בכית בגלל בת?!כן אבל לא בגלל אהבה שברו לך את הלב?!כן שברת את הלב?!לא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:בתלם אוהבים[הזמר דומה למישו שאני אוהבת] אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?לאמא שלי זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:מיכאל של עברי לידר שיר אהוב:כרגע זה "פרח" של עברי זמר אהוב:עברי לידר זמרת אהובה:אין שיר <שכרגע> נדבקת בו:מיכאל דיסק אחרון שקנית:פס קול השיר שלנו **כול מיני.. מאמין/ה בגורל?כן מעדיף לישון או לקום?לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:ממשיכה לישון הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:מכוונת את השעון מעורר בפלאפון מה היית לוקח/ת לאי בודד?את עברי לידר או לפחות את השירים שלו רגיש/ה לדיגדוגים?כן היום הגרוע בחיים שלך:שאבא שלי ניפטר... היום הכי טוב בחיים שלך:לא יודעת ממה את/ה הכי פוחד/ת?!מהמוות פוחד/ת מהחושך?לא עברת על החוק?אולי רוצה לגור במקום אחר?לא התחרטת על דברים שעשית?כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:סתומה בנאדם של יום או לילה?לילה מעדיף/ה חוף או הרים?!חוף טלוויזיה או מחשב?!מחשב התמכרות <עד 5 דברים>:1.עברי לידר 2.מחשב 3.הפורום הזה סטייה:אין מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?לא 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:ליאה[חברה הכי טובה] אמא ואח שלי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:הפלאפון שלי,המחשב והמוזיקה של עברי לידר שם הכי יפה לבן:יגל[תנחשו למה...] שם הכי יפה לבת:תכלת צבע:סגול,כחול או אדום סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:היום ביפריה בבצ'פר שראיתי את י_ _ והוא אמר לי ולחברה שלי בהצלחה במבחן
... דמות מוערצת:עברי לידר השאיפה הכי גדולה:כרגע זה לעבור תפסיכומטרי מחר אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>:אני חכמה אבל לא הבנתי מה את רוצה... מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:[אני לא אכתוב אגונה מטטה]לא לעבור דרך דלתות סגורות[זה כואב...] תמונה שלך: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה) הידבקתי תתמונה הזאת על היומן

dragonit12

New member
עונה...

שם:חסוי... גיל: 14.7 גובה: 1.54 מידת נעליים: 39-40 מאיפה אתה בארץ?! ר"ג פירסינג: לא! קעקועים: לאא! תאריך לידה: 7.3.91 כ"א באדר... מזל: דגים מספר מזל:אין... צבע שיער: שחור חום.. אחים/אחיות: אח אחד..בעעעע! תכונה טובה: עוזרת ומתחשבת.. תכונה לא טובה: נפגעת בקלות.. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מדריכת טיולים! צבע עיניים: שחור חום... **בעד/נגד.. סמים: נגד.. סיגריות: נגד..
אלכוהול: נגד..
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגדד!
יחסים בין הומואים/לסביות: זה הם לא אני...
מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד...כי זה בונה את הקשר עם אותו אדם..מחזק את הקשר.! מערכת יחסים וירטואלית: בעד ונגד... **בגדים.. חצאית או מכנס?! שניהם טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? שניהם ביחד! סנדל או מגף?! לא זה ולא זה!נעלי ספורט בלבד! כפכף או סנדל?! לא תודה... נעל ספורט או מגף?! ספורט.. ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! שניהם.. עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח.. לבנות-עם חזייה או בלי?! עם... **אוכל.. בשר או חלב?! אני צמחונית!אז רק חלב... שוקו או נס?! שוקו
קולה או מים?! מיםםם! במבה או ביסלי?! שניהם יאמי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אין... מסטיק: יאמיייייי מתוק או מלוח?! שניהם... שוקולד-חום או לבן?! לבןןןןןן פיצה או פלאפל? פיצהה
המבורגר או פיצה?! פיצה!המבורגר=רצח!!! פיתה או לחם?! לא זה ולא זה... בגט או פיתה?! כלופ.. לחמנייה או לחם?!כלום... קורנפלקס: יאמיייי קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם שוקו!
**אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! כן.. בכית בגלל בת?! כן.. שברו לך את הלב?! כן..
שברת את הלב?! לא יודעת... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא... שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: יש מלא
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן הרגע! זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן..את הדובי שלי
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לא שמעתי... שיר אהוב: מלא! זמר אהוב: אין... זמרת אהובה: אין... שיר <שכרגע> נדבקת בו: אין... דיסק אחרון שקנית: של באסטד! busted... **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן.. מעדיף לישון או לקום? לקום! הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:אומרת תודה על זה שאני פה.. הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: כותבת ביומן
ואומרת לילה טוב לכולם... מה היית לוקח/ת לאי בודד? ספר...יומן..עט..דפים...ומיוזיק!
רגיש/ה לדיגדוגים? מאד היום הגרוע בחיים שלך: יש כמה..אבל לא משנה.. היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודעת... ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מהקב"ה פוחד/ת מהחושך? לא... עברת על החוק? בטח!מה לא ידעתם?!אני תמיד עוברת על החוק!סתם מה נראה לכם? רוצה לגור במקום אחר? כן ליד הים וליד הטבע... התחרטת על דברים שעשית? כן מלא... מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אוקיי... בנאדם של יום או לילה? בנאדם של צהריים...סתם של הכל... מעדיף/ה חוף או הרים?! שניהם... טלוויזיה או מחשב?! שניהם ביחד... התמכרות <עד 5 דברים>:מסטיק...ספרים...פורום{אהמ אהמ..}חדר ויומן! סטייה: למסטיקים... מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן...בערך..
3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:
3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: דובי..פורום!ויומן... שם הכי יפה לבן: להב גיימס.. שם הכי יפה לבת: ימית צבע: ירוק! סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא יודעת... דמות מוערצת: אין לי שמץ השאיפה הכי גדולה:
אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אני לא גאונה...וממש לא חכמה! מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:להיות שמחה... תמונה שלך:לי אין תמונות... תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה)לא יודעת יש מלא..אבל לא שלי... המשך יום מהנה

SRonush

New member
עונה גמ;]

שם: רוני גיל: 13 גובה: 1.75 מידת נעליים: 41 מאיפה אתה בארץ?! מרכז פירסינג: לא קעקועים: לא תאריך לידה: 21.1 [עוד מעטטטטטטטט] מזל: דלי מספר מזל: אין צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 2 תכונה טובה: חברותית [?!] תכונה לא טובה: אין לי סבלנות לפעמים רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אין לי מושג. עד אז יש זמן.. צבע עיניים: כחול **בעד/נגד.. סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
אין לי בעיה עם זה, אבל שאנשים לא ינהגו אחרי זה
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות:
מערכת יחסים ממרחקים:
אין לי בעיה עם זה. מערכת יחסים וירטואלית:
**בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! בגדי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? שניהם ביחד- שילוב מנצח. לבנות-עם חזייה או בלי?! עם. **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו [יאמממי] קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אוכל סיני=שולט! מסטיק: שונאת. מתוק או מלוח?! מלוח ומתוק. שוקולד-חום או לבן?! לבןן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: כמעט הכל קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! אממ..לא
בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! נרא לי שכן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: זה לא אותו דבר שיר אהוב: יש ה-מ-ו-ן זמר אהוב: עברי לידר
זמרת אהובה: ממ..שירי מימון? שיר <שכרגע> נדבקת בו: Bad Day- איך יוצאים מזה?! דיסק אחרון שקנית: לא זוכרת.. **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? תלוי מעדיף לישון או לקום? לישון ברורר הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פותחת ת'אור הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מכבה את האור? מה היית לוקח/ת לאי בודד? מחשב, טלוויזיה, חברים. רגיש/ה לדיגדוגים? לא היום הגרוע בחיים שלך: היו הרבה כאלה היום הכי טוב בחיים שלך: היו הרבה כאלה גם. ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מוות פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: - בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! לא משנה טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: - סטייה: - מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: - שם הכי יפה לבן: עד אז..יש זמןן שם הכי יפה לבת: רוני
צבע: כחול\שחור\לבן סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: - דמות מוערצת: - השאיפה הכי גדולה: - אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אין לי מושג. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: ? תמונה שלך: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה)

גמני עונה!

מזמן לא היה פה סקר נחמד.. אז הינה... ((מפורום סקרים ושאלונים)) שם:אדווה גיל: 13 גובה: אין לי שמץ מידת נעליים: 37-38 מאיפה אתה בארץ?!: ישוב בשם שקד.. פירסינג: לא קעקועים: לא תאריך לידה:4.10 מזל: מאזניים מספר מזל: 6 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2-אחיות ואח תכונה טובה: אמ.. חברה טובה?!(לפחות ככה אני חושבת....) תכונה לא טובה: בוא נראה... אני מעדיפה לראות את החצי כוס המלאה גם ככה אם אני אתחיל אני לא אסיים... רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: כותבת שירים... צבע עיניים: חום דבש **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: תלוי אם בכמויות- נגד אבל אם זה נגיד פסח אז קצת סבבה (לא שאני שותה!) נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד
יחסים בין הומואים/לסביות: לא בעד אבל גם לא נגד מערכת יחסים ממרחקים: בעד אבל זה קשה מערכת יחסים וירטואלית: נגד זה מאוד מסוכן **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?גופייה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!חורף... עדיף שיהיה נוח או יפה? בין לבין.. כי הכי נוח לי להיות זה בפיג'מה ואני לא אלך איתה לביה"ס! לבנות-עם חזייה או בלי?!עם... למי שיש.. **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אמ... סלטים. מסטיק: חולה בטירוווףףף! מתוק או מלוח?! גם וגם שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פיצצהה
אני לא אוהבת פלאפל המבורגר או פיצה?! פיצה לא מתה על המבורגר פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס: אוהבת קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! אמ.. לא בכית בגלל בת?! כן (חברה קרובה...) שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! מקווה שלא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין לי אהוב... אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לאמא שלי נחשב?! זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא היה לי מי... **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: אמ.. שיר כלשהו על אלוהים באנגלית (שיר פתיחה של שיר ג'ואן מרקאדיה) אהוב: "you are b-u-t-fol" זמר אהוב: אממ.. אין כל כך זמרת אהובה: אפשר לומר הלארי דאף שיר <שכרגע> נדבקת בו: אמ.. שיר כלשהו על אלוהים באנגלית (שיר פתיחה של ג'ואן מרקאדיה) דיסק אחרון שקנית: אמ.. אני לא קונה... **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? בערך... מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מבקשת עוד חמש דקות לישון... הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד? את אודה(אודה אל) וספיר רגיש/ה לדיגדוגים? מאודד היום הגרוע בחיים שלך: אמ.. לפני כמה שבועות שאמא של אחת מה"חברות" שלי צרחה עלי בבית שלי... היום הכי טוב בחיים שלך: שנולדתי ממה את/ה הכי פוחד/ת?! עכבישיםםםם פוחד/ת מהחושך? אמ.. לא כל כך עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? לא התחרטת על דברים שעשית? המון מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:קרצ' ח.. בנאדם של יום או לילה? לילה.. מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: טלוויזיה,פיצה,הפורום הזה,מוזיקה ולכתיבת שירים... סטייה: ?! מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: משפחה מורחבת (זה אחד ח..), אודה אל ובעלי החיות שלי. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מיטה כרית ושמיכה שם הכי יפה לבן: אמ... יש מלא פשוט לא עולה לי עכשיו לראש כלום. שם הכי יפה לבת: רוני צבע: שחור ולבן... סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: אני רוצה לחזור ליום שבו אמא של מירב צעקה עלי ולצעוק עליה בחזרה... דמות מוערצת: מישל בראון חתיךךךךךךךךךךךךך!!! השאיפה הכי גדולה: לפרסם את השירים שלי... אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: כנראה שאני לא אחת מהם ח... מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:"אם אין אני לי מי לי?" תמונה שלך: אין... תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת=> (לא חובה)

למעלה