סקררר...!!!

סקררר...!!!

אז ככה אולי שאלו את זה אולי לא ! כמה שנים אתם רוקדים כבר ? ומה אתם רוקדים ?

אממ...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אני רוקדת מכיתה א' ועכשיו אני בכיתה י"א, זו השנה ה- 11 שאני רוקדת
. אני לומדת קלאסי (6 שיעורים), ג'אז ופלמנקו
(שיעור אחד בשבוע)
, בעבר רקדתי גם מורדני, מזרחי, כוריאוגרפיה ועוד דברים
.

אוקי

אני רוקדת כבר חמש וחצי שנים.. כרגע אני רוקדת ג'אז ומודרני.. בעבר רקדתי גם קלאסי ופלמנקו

H e l p3

New member
אני רוקדת מגיל 5

עכשיו אני בת 15. אני רוקדת כבר 10 שנים. בלט ג'אז ומודרני
(ג'אז ובלט 10 אבל מודרני רק איזה שנתיים).

prophecy girl

New member
קיי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אני בת 14, אני רוקדת מגיל 4 וחצי ככה
כך שאת השנה ה10 שלי... קלאסי אני רוקדת מההתחלה [שנה עשירית], ג'אז שנה חמישית ומודרני שנה שלישית. אני רוקדת גם קופוזיציה שלוש שנים.. מממ וזייהו
נ.ב. קניתי נעלים פוינט חדשות והן כוסיות
אני רשמית מאוהבת בהן! [עכשיו בואו נקווה שאני מצליחה לרכך אותן בשבועיים וחצי
]

עכשיו אני!

אני רוקדת כבר תשע שנים, זאת העשירית:) מה שאומר שהתחלתי בגיל 5. אני רוקדת קלאסי, מודרני, ג'אז, בעתיד ובעבר גם ריקודי עם.

וואי אני יודעת שאלה ממש דפוקה ...

אבל מה זה מודרני ??? כאלו מה עושים שם ??? כי אני רק התחלתי לרקוד ג'אז וקלאסי

ariana b

New member
מחול מודרני

משלב תנועות של בלט קלסי: פלייה, רלווה, טרנאאוט, פוינט וכו', עם צעדים חופשיים, כמו קפיצות שונות, ניתורים, הנפות ידיים וכריעות המבוצעות אחרת. לטעמי, המחול המודרני עשיר יותר, אבל הבסיס הוא הבלט הקלסי.

אז ככה

מודרני הוא בעצם סוג ריקוד שמבוסס על הבלט הקלאסי, זאת אומרת על התנועות, אבל שונה ממנו, יש בו יותר חופש תנועה ואפשר להכניס בו גם דברים שמתקרבים לג'אז... זה נושא כל כך גדול, אני מציעה לך לנסות לקחת שיעור מודרני אם את יכולה, זה טוב, זה שינוי גדול מהבלט האינטנסיבי ומהג'אז הנוקשה...

dancer14

New member
ג'אז הדבר הכי מבחיל!

נוקשה?!?!?! מה הקשר?!?!?! בלט זה נוקשה!!! וזה לא נכון להגיד שהמודרני מתקרב לבלט אולי מה שאת עושה זה מודרני גאז!!!

וואוו

איזה טון, אמרתי משהו לא בסדר? נוקשה בתנועות- לזה התכוונתי בג'אז! וג'אז זה בכלל לא מבחיל! לא אמרתי שהמודרני מתקרב לבלט אמרתי שיש בו תנועות שמבוססות על הבלט, לא ככה?

למעלה