סקררר!!!

סקררר!!! ../images/Emo6.gif

טוף לא כמו למעלה... מקווה שזה לא יפריע למנהלים... אבל גם משהו בשביל היותר מבוגרים בפורום הזה.. סקר זוגיות!!!
<הוא "גנוב" מפורום אחר>
מהו שמכם?
והגיל?
יש לכם בן/בת זוג?
אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים?
אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?
איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?
הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה?
בגדו בך פעם?
כאב?
עבר?
סבלת פעם מלב שבור?
עבר?
אתם בקטע של יזיזים?
אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות?
אם לא-למה?
התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב?
מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}?
מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם?
למה נפרדתם{אם נפרדתם}?
כמה בני זוג היו לכם?
כמה מתוכם היו רציניים?
אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד?
אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו?
אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ?
יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?
מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? אם לא,תתחילו!!!
אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה?
קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים?
אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם?
מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני?

../images/Emo25.gifאני אתחיל...

מהו שמכם?עמית
והגיל?22
יש לכם בן/בת זוג?וודאי
אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים?
אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?ברור אוהבים הלוואי עוד מעט טבעת...
הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה?לנצל אף פעם...
בגדו בך פעם? לצערי הרב כן
כאב? מאוד
עבר? עדין לא ויהיה עוד הרבה זמן עד שיעבור
סבלת פעם מלב שבור? כן שזרקו אותי פעם ראשונה..
עבר? כן שמצאתי מישהו אחר
אתם בקטע של יזיזים? ממש לא
אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות?יזיזים זה מתכון להיפגע... אם לא-למה?
התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? ברור המון רטוב...
מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? אני חושבת שמערכת יחסים זה משהו שיש בן בני זוג וגם חברות זה נקרא..
מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם?אני כרגע נמצאת במערכת יחסים של שנה ו7 חודשים ואנחנו גרים ביחד מהשבוע הראשון...
כמה בני זוג היו לכם? היו הרבה... אני לא בת אדם שמסוגלת להיות לבד
כמה מתוכם היו רציניים? 2
אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד?זה שילוב של שניהם... אי אפשר להיות אם מישהו אם הוא לא נחמד..
אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אנחנו עברנו מהר את כל השלבים כי ככה זה התאים לקשר שלנו.. כל אחד והזמן שלו..
אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ? יש פנטזיות אבל לא בקיבוץ.
יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? ממש לא.
מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? ברור!! אם לא,תתחילו!!!
אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? ממש לא!
קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? לא לי...
מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? ממש לא חבר שלי גדול ממני ב8 שנים ואנחנו מסתדרים מצוין!!

עוד פעם אחת מישהו פה כותב

"ואני מקווה שהמנהלים לא יתעצבנו" או בסגנון הוא ייחסם מהפורום
אנשים מה קורה איתכם??!
מתי התעצבנו על פתיחת הודעה חדשה?? כשהיא לא קשורה בעליל אנחנו רוצים שירשרו ל
אבל זהו. תפתחו כמה שבא לכם מקסימום נשרשר
~עונה מאוחר יותר~

נמ שעמום../images/Emo178.gif

מהו שמכם?אדוה והגיל?26 יש לכם בן/בת זוג?כן. אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים?יש לי בן זוג ואני אוהבת אותו
אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?באמתבאמת
הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה?לא
בגדו בך פעם?כן. כאב?להפתעתי לא
עבר?כן סבלת פעם מלב שבור?לא עבר?--- אתם בקטע של יזיזים?אם יש חשק...כן. אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות?נהנים. אם לא-למה? התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב?מאדד
מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}?כל חברות היא סוג של מערכת יחסים,רק שונה. מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם?חצי שנה. למה נפרדתם{אם נפרדתם}?נמאס כבר..מיצוי. כמה בני זוג היו לכם?4 כמה מתוכם היו רציניים?2 אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד?גם אם הוא נחמד אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו?הכל בקצב שלנו...לא צריך למהר לשום מקום.. אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ?חח כןןן עוד לפני שנהיינו חברים החלטנו כמה ילדים יהיו לנו
יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?אכןןן
מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים?מאד
אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה?לא ולא...זה א-ס-ו-ר! קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים?כן..אחרי שאני והחבר נפרדנו..שבועיים אחר כך היא היתה חברה שלו. אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם?סלחתי..פירגנתי? לא הכי..כי היתה לקש מטרה ברורה מאד וגמככה אחרי פחות מחודש הם נפרדו.. מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני?לא. הגיל לא משנה...אם אוהבים זה מצוין.

MsUnderstood

New member
אם בא לי סתם להתעצבן אני יכולה

להגיד סתם לכיף שזה בגללך? דיקטטורה שולט
מורן ואני לא נכעוס על דברים כאלו
אלא אם ממש תרצו

MsUnderstood

New member
../images/Emo9.gif

בננהמהו שמכם?דנה בננהוהגיל?עוד שניה 18 בננהיש לכם בן/בת זוג?יאפ
בננהאם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים?יש מישו שאני אוהבת
בננהאוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?*צנזורה*
..באמת.. בננהאיזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?שאלה קשה..לודעת..|ניבי| בננההייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה?נמממ...זכות שתיקה וזה?סתם נו
בננהבגדו בך פעם?לא בננהכאב?.. בננהעבר?... בננהסבלת פעם מלב שבור?יאפ
בננהעבר?דה בננהאתם בקטע של יזיזים?ממש לא בננהאם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות?... בננהאם לא-למה?כי זה סתמי... בננההתנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב?דה,על שניהם
בננהמה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}?מערכת יחסים יכולה להיות גם בין ידידים בננהמהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם?אני מקווה שזו,לפניה חודשיים
בננהלמה נפרדתם{אם נפרדתם}?אוווווווווו סיפור ארוך,למתישו אחר בננהכמה בני זוג היו לכם?נמממ..זכות שתיקה בננהכמה מתוכם היו רציניים?1 ועוד הנוכחי בננהאתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד?גם אם סתם בא לי..
בננהאתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו?הכל בקצב שלו,גם אם זה מהיר.. בננהאתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ?לא.. בננהיצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?לא בננהמפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים?דה בננהאם לא,תתחילו!!! בננהאם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה???? בננהקרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים?אם הייתי לסבית זה גם לא היה קורה...חחח בננהאם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם?.. בננהמפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני?ממש לא

anais18

New member
תשובותיי

מהו שמכם? -חסוי והגיל? -21.5 יש לכם בן/בת זוג? -אכן כן אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? -אוהבת מאוד את בן זוגי היקר אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? -אוהבת מאוד מאוד וזה כל הכיף איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?
(חמוד כמו חתול) +
(קיבוצניק) הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? חס וחסיסה בגדו בך פעם? לא שידוע לי כאב? - עבר? - סבלת פעם מלב שבור? אוי ויי, כמובן עבר? לבסוף כן, לשמחתי אתם בקטע של יזיזים? אין סיבה שלא אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? בהתחלה נהנים, אחרי זה מגיעים הסרטים אם לא-למה? הסברתי התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? וודאי מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? כל קשר בין שני אנשים נחשב למערכת יחסים מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? כרגע, שנה וקצת למה נפרדתם{אם נפרדתם}? - כמה בני זוג היו לכם? באיזור ה-10 כמה מתוכם היו רציניים? מקסימום 4 אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? בהתחלה כי הוא נחמד, אחרי זה התקווה היא להתאהב - לא?
אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? תלוי בכימיה ביני לבין האדם השני אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ? לא מיידית, תלוי כמה זמן אני עם בן הזוג יצא לכם פעם לקנא בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? לא חושבת שיצא לי מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? ברור! אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? חס וחסיסה!!! קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? לא אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? - מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? כל עוד לא מעורבים בזה קטינים, אז סבבה

AtOmIcBoMb

New member
התשובות שלי

מהו שמכם? אור והגיל? 16 יש לכם בן/בת זוג? לא אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? אממ הייתי שמחה לבן זוג...וכן אני אוהבת מישו... אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף? באמת באמת איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם?
הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? לא בגדו בך פעם? כן אבל לא בקטע המיני כאב? אממ כה עבר? כה סבלת פעם מלב שבור? כן המון פעמים עבר? לרוב כן....עכשיו אני מנסה להעביר אותו אתם בקטע של יזיזים? לפעמים אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? נהנים אם לא-למה?++++ התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? כן מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}? כל חברות זו מערכת יחסים אבל בין בני זוג זה אחרת מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 חודשים...משו כזה למה נפרדתם{אם נפרדתם}? כי התאהבתי במישו אחר ולא רציתי לפגוע בו כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? לא ממש היה רציני אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? לפעמים ככה ולפעמים ככה אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? בקצב שלי חחח אני שולטת אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ? אמממ לא יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת? חח כן כמה פעמים אבל זה עבר מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? כן אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? מה פתאום אני ממש לא כזאת קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? כן אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? פירגנתי....היא חברה מאוד טובה שלי ולא רציתי לאבד אותה מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? ממש לא...זה אפילו מעולה!!!

Sky F

New member
גם אני רוצה....../images/Emo3.gif

מהו שמכם? והגיל?18.5 יש לכם בן/בת זוג? לא אם לא-הייתם רוצים בן/בת זוג? או שטוב לכם לבד? ויש מישהו שאתם אוהבים? בינתיים כיף לי לבד...למרות שלא הייתי מתנגדת לאיזה מישהו...יש מישהו בראש... אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?אוהבת אותו בטח שלא...אבל הוא חמוד ואחד החתיכים... איזה סמיילי הבן/בת זוג שלכם מזכיר לכם? הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? יש מצב...לגרום למישהו לקנא.. בגדו בך פעם?כן.. כאב?ברור שכאב,אבל לא הייתי איתו גם ככה הרבה זמן... עבר?כן, אבל זה קצת ערער לי את הביטחון במין הגברי... סבלת פעם מלב שבור? כן עבר? כן אתם בקטע של יזיזים?לא אוהבת... אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות? אם לא-למה? כי תמיד אחד ירגיש יותר מהשני... התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? מן הסתם שיהיה רטוב... מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם?חודשיים נראה לי...מה לעשות לא מצאתי את האחד...אני פרפר..חח
למה נפרדתם{אם נפרדתם}? יצא.. כמה בני זוג היו לכם? קשה להגיד כמה מתוכם היו רציניים? אף אחד לא רציני... אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? לא נראה לי שעוד יצא לי לאהוב..היו לי הרבה קשרים אבל אף אחד לא רציני... אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו? אני לא מכתיבה זמן לכלום אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ? חס וחלילה... יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?לא חושבת מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים? ברור אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה? חס וחלילה!
קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים? אנאערף... אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? אני משערת... מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני? שיעשו מה בראש שלהם...

יוֹאב

New member
מותר לי לענות?

אז מה אם אני לא קיבוצניק? אני קיבוצניק בנשמתי
מהו שמכם? יוֹאב והגיל?25 יש לכם בן/בת זוג? כן אוהבים אותו/אותה באמת,או שזה סתם בשביל הכיף?גם וגם, אחרת מה הטעם? הייתם פעם עם מישהו רק בשביל לנצל אותו/ה? אפשר להגיד שכן בגדו בך פעם? כן כאב? משום מה, לא. הרגשתי עליונות כשהיא גילתה לי סבלת פעם מלב שבור? יותר מפעם אחת לצערי עבר? כן אתם בקטע של יזיזים?ודאי. טעם החיים אם כן-נהנים מזה,או שזה גורם לבעיות?ברגע שזה גורם לבעיות, זו כבר לא יזיזות וצריך לחתוך התנשקתם כבר{צרפתית}? היה רטוב? לפני הרבה זמן מה היחס שלכם למערכת יחסים{רק בין בני זוג,או שכל חברות זה נחשב מערכת יחסים}?משהו שצריך להשתלב בנוחות בחיים שלכם. אם זה גורם לכם לוותר יותר מדי, כנראה שזה לא זה מהי החברות{בני זוג} הכי ארוכה שהייתה לכם?הנוכחית. שנתיים ורבע בינתיים למה נפרדתם{אם נפרדתם}? עדיין לא... כמה בני זוג היו לכם? הרבה כמה מתוכם היו רציניים? 3 אתם חברים של מישהו רק אם אתם אוהבים אותו? או גם אם הוא נחמד? רק אם הוא נחמד. אתם ממהרים לעבור מהר שלבים? או שאתם נותנים להכל לקרות בקצב שלו?מה שמרגיש נכון אתם מסוג האנשים שאיך שיש להם חבר/ה כבר מתכננים חתונה ומפנטזים על ילדים קטנים וחמודים ואיזה בית בקיבוץ? חתונה לא תהיה בחיים. אני לא מאמין בשטויות האלה. ילדים גם לא נראה לי, אבל יש מצב שבעתיד הרחוק. בית בקיבוץ? ברור. בקיבוץ שאני אייסד יצא לכם פעם לקנאות בחבר/ה טוב/ה שלכם בגלל שהיה להם בן/בת זוג הורס/ת?מעולם לא. רק פירגון מפרגנים לחברים/חברות שלכם על דייטים?ברור. אני מר שדכן אם לא,תתחילו!!! אם יש לחבר/ה שלכם בנ/בתזוג הורס/ת,תתחילו איתו מאחורי הגב של החבר/ה?לא קרה לכם פעם שהחבר/ה הכי טוב/ה נהייה/נהייתה בנ/בתזוג של הילד/ה שאתם אוהבים?לא. זה מן חוק לא כתוב בין חברים, אני חושב אם כן-סלחת לו/לה על זה ופירגנתם? מפריע לכם אם יש זוג שהבן/בת הרבה יותר גדולים מבן הזוג השני?

3 שיחות ממספר חסוי...זאת היית את?

יש אנשים שעובדים דנה-אם את יודעת בכלל מה זאת מילה עבודה.. (וזה בצחוק כמובן...~מפחד~)

9910

New member
קיבוצניק בנשמה?

אף פעם לא ינהל את הפורום שאתה מנהל ;) תחליף קבוצה דבר ראשון

למעלה