סקררר ותגידו את האמת עכשיו ברצינות באיזה גיל עשיתם סקס בפעם הראשונה ואיך זה קרה ועם מי???!!!
I idan or New member 15/2/06 #1 סקררר ותגידו את האמת עכשיו ברצינות באיזה גיל עשיתם סקס בפעם הראשונה ואיך זה קרה ועם מי???!!!
נ נע נע נע נע נע New member 16/2/06 #6 תמונות מצוירות של בחורות.. עם זיין, זה קטע (סריטה) פופולרי, בקרב היפנים. אני עדיין חוקר את התופעה.
R redrider New member 16/2/06 #7 זה מה שקורה כששומרים על איפוק יתר כל הרגשות והיצרים שנאגרים בפנים יוצרים עומס יתר... לדעתי זה סוג של סטיה
זה מה שקורה כששומרים על איפוק יתר כל הרגשות והיצרים שנאגרים בפנים יוצרים עומס יתר... לדעתי זה סוג של סטיה
נ נע נע נע נע נע New member 16/2/06 #8 מצאתי דוגמה..... אגב בהרבה סירטי סקס, יפנים - מצויירים, לנשים יש גם זיין וגם כוס (בלי ביצים !)
נ נע נע נע נע נע New member 16/2/06 #11 יש להם עוד סריטות.... כמו למשל, סירטי סקס שבו הם מצנזרים בכוונה את אברי המין של השחקנים. הגיוני ??
נ נע נע נע נע נע New member 16/2/06 #13 התופעה בעיקרון קיימת במציאות... יש לה שני שמות : 1- HERMAPHRODITE 2 - androgynous
מ מחפשת שותף ל New member 16/2/06 #15 אז זה זכר או נקבה?? יש לי תחושה שאני בשיעור חינוך מיני... מגניב!