סקרררר!!!!!!!!!!!!

סקרררר!!!!!!!!!!!!

1. איך קוראים לך? 2. בן/בת כמה את/ה? 3. באיזה כיתה? 4. באיזה בצפר? 5. איפה את/ה גר? היום....... 1. צחקת? 2. בכית? 3. הצחקת? 4. גרמת למשהו לבכות? 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים? 6. הרבצת? 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה? מתי בפעם האחרונה... 1. התנשקת? 2. אמרת "אני אוהב/ת אותך"? 3. נגעת למשהו במקום חסוי? 4. קיבלת הזמנה לדייט? 5. דחית הזמנה לדייט? 6. נתת הזמנה לדייט? 7. דחו הזמנה ממך לדייט? 8. שברת שיא? אם כן אז איזה? 9. שברת משהו? 10. שברת עצם בגוף? 11. התחרפנת? 12. השתכרת? האם....... 1. חם לך? 2. קר לך? 3. את/ה עצבני/ת? 4. רגוע? 5. שמח? 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!? 7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח? וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך? מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת? מי הכי מצחיק אותך? מה הכי מצחיק אותך? מה המשפט האהוב עלייך? מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה? מה את/ה אוכל עכשיו? מה עשית היום? מה עשית אתמול? אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש? מי היא אשת החלומות שלך? מי הוא איש החלומות שלך? מה הכי סקסי? עשית פעם חישפנת? עשית קעקוע אמיתי? עשית פירסינג? חשבת לעשות פיסינג? עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל? שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית? ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? (יש להגיד את האמת ורק את האמת! כל הערה תתקבל גם לטובה וגם לרעה!)

עונה../images/Emo6.gif

1. איך קוראים לך?מעין 2. בן/בת כמה את/ה?15 3. באיזה כיתה?ט 4. באיזה בצפר?כלא 5. איפה את/ה גר?איפשהו בשטחים:p היום....... 1. צחקת?כה 2. בכית?כה 3. הצחקת?כה 4. גרמת למשהו לבכות?לא נראה לי 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים?לאדעת 6. הרבצת?לחברה שלי:p 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה?לא מתי בפעם האחרונה... *בכמה פה מעדיפה לא לענות זה ממש טיפשי
8. שברת שיא? אם כן אז איזה?אנערף 9. שברת משהו?מ לא זוכרת 10. שברת עצם בגוף?=\ 11. התחרפנת?כל יום זה קורה לי:p 12. השתכרת? אני שיכורה כמעט תמיד האם....... 1. חם לך?לא 2. קר לך?קצת 3. את/ה עצבני/ת?קצת 4. רגוע?לע 5. שמח?ככה=\ 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!?כן פגשתי את דיימנדז בהופעת בכורה
7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח? כןןןןן וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך? משפחה, הלוי:p מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת?הכול מי הכי מצחיק אותך?תלוי מה מה הכי מצחיק אותך? הרבה אנשים מה המשפט האהוב עלייך? זאת לא אני המשוגעת זה אתם שסובלים משפיות יתר
מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה? אני אמרתי לעצמי חההה מה את/ה אוכל עכשיו?אכלתי קודם וופל מה עשית היום?כלום מה עשית אתמול?כנל אה טוחנת לדיימנדז טטחנו גםםםםםםםם אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש? הלוי מי היא אשת החלומות שלך?הלוי חחחחחחחחחההההההה מי הוא איש החלומות שלך?סקעת
עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל?לא שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית?לא ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? מתה עלייךך

גמאניי

1. איך קוראים לך? טל 2. בן/בת כמה את/ה? 12.5 3. באיזה כיתה? ז' 4. באיזה בצפר? המסורתי (כן בטח אפילו מזוזות אין :\) 5. איפה את/ה גר? ירושלים היום....... 1. צחקת? כן 2. בכית? לא.. 3. הצחקת? כן!!! חח הרבה! 4. גרמת למשהו לבכות? לבכות מצחוק! 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים? לא.. 6. הרבצת? לחברות שלי! 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה? כן, אותך! סתם.. מתי בפעם האחרונה... 1. התנשקת? עדיין לא 2. אמרת "אני אוהב/ת אותך"? אמממ..עכשיו לעבודה בצרפתית.. 3. נגעת למשהו במקום חסוי? חחחחחחחחחח בואי נסחףף..לא! 4. קיבלת הזמנה לדייט? נופ 5. דחית הזמנה לדייט? נופ 6. נתת הזמנה לדייט? נופ 7. דחו הזמנה ממך לדייט? נופ 8. שברת שיא? אם כן אז איזה? את שיא הטימטום!! 9. שברת משהו? כלל הזמן!!! 10. שברת עצם בגוף? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל יום אני שוברת משהו אחר דיי כבר לרופאים נמאסס.. 11. התחרפנת? נטורללללל 12. השתכרת? נטורלללללללל האם....... 1. חם לך? נופ 2. קר לך? קצת :\ 3. את/ה עצבני/ת? נופ 4. רגוע? יאפ 5. שמח? יאפ 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!? שידור חוקר פחות פירוט מזה..חח.. לראות את דיימנדז.. כיצד זה קרה, עליתי על אוטו, נסעתי, ישר ישר ישר ישר רגע, שמאלה! והנה, רמלה>>היכל התרבות>>דיימנדז 7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח? אממ.. אתמול.. ולרצוח את עצמי, רק את עצמי וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך? נחשווווווו עם שלם ברור שעם שלם מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת? הכל פשוט הכל ויש כאן כאלה שיודעים את זה טוב מאוד מי הכי מצחיק אותך? חברות.. עם שלם.. היא קרועה!! מה הכי מצחיק אותך? החתול שילי :\ מרוב טימטום.. מה המשפט האהוב עלייך? הילה עם שלם חלום שהתגשם! מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה? לרוב אני אומרת.. פעם אחרונה סיוון אמרה אותו באירוח של תפוז ואחוריזה כמה חברות מה את/ה אוכל עכשיו? את העור על האצבעות מה עשית היום? מבחן בטימטומטיקה :( מה עשית אתמול? חזרה לטימטומטיקה? אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש? לראות את עם שלם, שהיא תהיה מאושרת, שדיימנדז יצליחו ובגדול! מי היא אשת החלומות שלך? עם שלם מי הוא איש החלומות שלך? מממ..לודעת.. מה הכי סקסי? לודעת שמוליק חחחחחחחחחחחחחחח סתם לאדעת נווו עשית פעם חישפנת? חחחחחחחחח עשית קעקוע אמיתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציתי.. תמונה של עם שלם בקעקוע עשית פירסינג? לא חשבת לעשות פיסינג? כןן עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל? נופ :\ שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית? לא.. ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? (יש להגיד את האמת ורק את האמת! כל הערה תתקבל גם לטובה וגם לרעה!) מתהההה עליךךךךךך (ומתה על העובדה שאת היחידה שמוכנה לדקור אותי!)

chriscrossed

New member
חחח טוב...

1. איך קוראים לך? כריס 2. בן/בת כמה את/ה? 18 3. באיזה כיתה? יב 4. באיזה בצפר? הבית ספר האמריקאי 5. איפה את/ה גר? כפר שמריהו היום....... 1. צחקת? קצת כן 2. בכית?
3. הצחקת? לא יודע... 4. גרמת למשהו לבכות? מקווה שלא 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים? לא ממש... 6. הרבצת? לא... 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1. התנשקת? יום שישי 2. אמרת "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי את זה אף פעם חחח 3. נגעת למשהו במקום חסוי? יום שישי 4. קיבלת הזמנה לדייט? שבוע שעבר 5. דחית הזמנה לדייט? לא בזמן האחרון 6. נתת הזמנה לדייט? ... 7. דחו הזמנה ממך לדייט? מזמן, לא זוכר מתי 8. שברת שיא? אם כן אז איזה? אולי לא יודע 9. שברת משהו? היום בבוקר שברתי איזה אגרטל 10. שברת עצם בגוף? לפני כמה חודשים 11. התחרפנת? לפני יומיים 12. השתכרת? יום שבת האם....... 1. חם לך? לא 2. קר לך?לא 3. את/ה עצבני/ת? די.. 4. רגוע? לא כל כך 5. שמח? ממש לא 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!? לא הגשמתי 7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח?
ממש לא חחח וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך? אין לי מישהו אחד, אבל הייתי אומר שהמשפחה והחברים הקרובים מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת? הכל! מי הכי מצחיק אותך? החיות שלי מה הכי מצחיק אותך?
אין משהו מיוחד חחחח מה המשפט האהוב עלייך?
לא ממש משפט יותר צירוף מילים אבל bloody hell מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה? לפני כמה דקות מה את/ה אוכל עכשיו? סטייק חחחח מה עשית היום? אל תשאלו... מה עשית אתמול? הייתי בקונסוליה האוסטרלית... אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש? אממממ את המשאלה הכי חשובה שלי אני לא מגלה, אבל חוץ מזה הייתי מבקש לחזור לאוסטרליה (אם המשאלה הראשונה לא הייתה עובדת חחח) וחיים מושלמים לשתי האחייניות שלי מי היא אשת החלומות שלך? לא אומר (זה קשור במשאלה הראשונה שלי חחחח) מי הוא איש החלומות שלך? אין לי
מה הכי סקסי? עיניים ורגליים עשית פעם חישפנת? כן חחחח עשית קעקוע אמיתי? כן על הבטן, סמל קלטי עשית פירסינג? לא חשבת לעשות פיסינג? לא עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל? לא שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית? כן אבל פעם אחת, ואני לא חוזר על הטעות הזאת ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? (יש להגיד את האמת ורק את האמת! כל הערה תתקבל גם לטובה וגם לרעה!)

שיליייי

. איך קוראים לך? דור 2. בן/בת כמה את/ה? 16 3. באיזה כיתה? י' 4. באיזה בצפר? תיכון בן גוריון 5. איפה את/ה גר? נס ציונה היום....... 1. צחקת? כן המון 2. בכית? לא 3. הצחקת? כן תמיד 4. גרמת למשהו לבכות? לא 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים? לא 6. הרבצת? כן בצחוק 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה? כן מתי בפעם האחרונה... 1. התנשקת? אתמול 2. אמרת "אני אוהב/ת אותך"? היום 3. נגעת למשהו במקום חסוי? אין תגובה 4. קיבלת הזמנה לדייט? כן 5. דחית הזמנה לדייט? כן 6. נתת הזמנה לדייט? לא 7. דחו הזמנה ממך לדייט? לא 8. שברת שיא? אם כן אז איזה? מממ לא 9. שברת משהו? הרבה חחחחחח 10. שברת עצם בגוף? כן 11. התחרפנת? כן תמיד 12. השתכרת? מלא האם....... 1. חם לך? לא 2. קר לך? לא 3. את/ה עצבני/ת? בנתיים לא חחחחח 4. רגוע? כן 5. שמח? נחמד 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!? היו הרבה 7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח? ברור וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך? לימ, שירי מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת? הכל מי הכי מצחיק אותך? לימ וחברה הכי טובה שלי מה הכי מצחיק אותך? התחרפנויות שלי ושל לימ מה המשפט האהוב עלייך? כפרעלייך מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה? היום מה את/ה אוכל עכשיו? במבה מה עשית היום? אכלתי מה עשית אתמול? אכלתי אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש? לגור בבית עם לימור ושירי מי היא אשת החלומות שלך? לימורי מי הוא איש החלומות שלך? אבא שלי חחחחחחח מה הכי סקסי? חבר שלי עשית פעם חישפנת? מה??? לא הבנתי מה כתוב עשית קעקוע אמיתי? לא עשית פירסינג? כן בטבור חשבת לעשות פיסינג? היה לי עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל? הכל שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית? חחחח כן ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? (יש להגיד את האמת ורק את האמת! כל הערה תתקבל גם לטובה וגם לרעה!) מי את?? חחחחח סתם מעיני כפרעלייך אני מתה עלייך

שלייייייייי

1. איך קוראים לך?ליטל 2. בן/בת כמה את/ה?17!! 3. באיזה כיתה?יא 4. באיזה בצפר?עמית עמל 5. איפה את/ה גר?ראשל"צ היום....... 1. צחקת?כה..חחח הסתפרתי והצטלמתי פה ושלחתי לחבר שלי והוא התחיל להתחרפן מהתמונות...חחחחחחחחחח 2. בכית?לא 3. הצחקת?מממ לידעת..לא הייתי היום בביצפר..חח 4. גרמת למשהו לבכות?לא חס וחסההה!! 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים?לאא!!אני לא מגעילה!! 6. הרבצת?ממ כה...לירון:)השומר:)כפרע עליוווו!!! 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1. התנשקת?מממ צרפתית?ביום שישי 2. אמרת "אני אוהב/ת אותך"?היום!!:)כשדיברתי עם חבר שלי..
3. נגעת למשהו במקום חסוי?לא עניינכם 4. קיבלת הזמנה לדייט?לזוכרת 5. דחית הזמנה לדייט?לזוכרת 6. נתת הזמנה לדייט?שנה שעברה..לידיד שלי.. 7. דחו הזמנה ממך לדייט?לא 8. שברת שיא? אם כן אז איזה?לזוכרת 9. שברת משהו?לזוכרת 10. שברת עצם בגוף?ממ לא 11. התחרפנת?כל יום,כל הזמן..חחח 12. השתכרת?שנה שעברה האם....... 1. חם לך?לא 2. קר לך?לא 3. את/ה עצבני/ת?כה..הרבה פעמים ביום.. 4. רגוע?כה 5. שמח?כה 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!?ממ יש לי כמה..אחד מהם התגשם:)חבר שלי.. 7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח?כה וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך?ממ כל מיני מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת?עד בלי סוף.. מי הכי מצחיק אותך?שחורי ועוד.. מה הכי מצחיק אותך?הרבה מה המשפט האהוב עלייך?"מייקל ג'קסון חף מפשע","אני אוהב אותך" מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה?חחח לזוכרת..אני בד"כ אומרת את זה..חחאת השני אמרו לי היום...חנוש שלי:) מה את/ה אוכל עכשיו?איך ידעתם שאני אוכלת?!חחח ביצה עם גבינה ולחם.. מה עשית היום?הסתפרתי:)אצל דוד שלי:) מה עשית אתמול?לזוכרת אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש?לפגוש את מייקל,שמייקל יעבור את המשפט בשלום ומהר ולהישאר לתמיד עם חנוש חבר שילי.. מי היא אשת החלומות שלך?הא?! מי הוא איש החלומות שלך?חנוש??כה!! מה הכי סקסי?אוחח יש הרבה..חחח עשית פעם חישפנת?לא עשית קעקוע אמיתי?לא עשית פירסינג?לא חשבת לעשות פיסינג?לא עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל?כה...עישנתי פעם והפסקתי ב"ה...שנה עברה!!חחח שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית?לא ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? (יש להגיד את האמת ורק את האמת! כל הערה תתקבל גם לטובה וגם לרעה!)את ילדה מדהימה ואני מתה עלייך!!!!

תשובות ..

. איך קוראים לך? אריאל 2. בן/בת כמה את/ה?17.5 3. באיזה כיתה?י'ב 4. באיזה בצפר? עמל 'א רמלה 5. איפה את/ה גר? לוד היום....... 1. צחקת? ברור 2. בכית?ממ לא 3. הצחקת? כהה.. 4. גרמת למשהו לבכות?לא 5. התעללת במשהו כדי להצחיק אחרים? ממ היום לא חחח 6. הרבצת?כן חח סתם לא 7. הכרת משהו/משהי חדש/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1. התנשקת? חודשיים נראה לי חח 2. אמרת "אני אוהב/ת אותך"? כן 3. נגעת למשהו במקום חסוי? מממ חייב לענות?? חח 4. קיבלת הזמנה לדייט?כה. 5. דחית הזמנה לדייט?כןןן 6. נתת הזמנה לדייט? לא חח 7. דחו הזמנה ממך לדייט? לא 8. שברת שיא? אם כן אז איזה?הצחקתי אנשים עם הצחוק שלי וזה הרבה אנשים ח 9. שברת משהו?כן 10. שברת עצם בגוף? כן לא מזמן חח 11. התחרפנת? נראה לי חחח 12. השתכרת?מתי לא ? האם....... 1. חם לך? לא 2. קר לך?לא 3. את/ה עצבני/ת? לא 4. רגוע? יחסית 5. שמח? כןןן 6. הגשמת את החלום שלך? אם כן כיצד זה קרה ומה היה החלום!? חלק אולי 7. היית עצבני עד כדי כך שהיית מסוגל לרצוח?לא הגזמות חחח וסתם שאלות....... מי הכי יקר לך?משפחה חברים מה היית עושה בשביל האדם שאת/ה הכי אוהב/ת? הכל מי הכי מצחיק אותך?חברים משפחה בעיקר חברים מה הכי מצחיק אותך? מה המשפט האהוב עלייך? ינעל רעבק חחח אין לי מושג למה מתי אמרו לך אותו בפעם האחרונה? לא יודע מה את/ה אוכל עכשיו?כלום מה עשית היום? ישנתי האמת חחח מה עשית אתמול?עבדתיי עייף עד עכשיו אם היו מגשימים לך 3 משאלות, מה היית מבקש? שלום בעולם למבורגיני ובחורה בצד חחעעעעע מי היא אשת החלומות שלך? אנג'לינה גו'ליייי מי הוא איש החלומות שלך? מייקל ג'קסון לא מבחינת דחף מבחינת אישיות מה הכי סקסי? לא יודע נראה לי פראט פיט טום קרוז עשית פעם חישפנת? הא? עשית קעקוע אמיתי? לא עשית פירסינג? לא אבל יעשה בקרוב אני חושב חשבת לעשות פיסינג? כן חח עישנת סיגרייה? אם כן אז לקחת שאכטה או שעישנת הכל? שאכטה זה מגעיל אותי שתית אלכוהול עד כדי כך שלא ידעת מה עשית? ממ כן אני חושב ולסיכום: מה אתם חושבים עליי? שאת ילדה חמודה ומקסימה ומשקיעה המון תמשיכי ככה ..

Britney Boy

New member
שלי...

1.איך קוראים לך ? שמוליק 2.בן כמה אתה? 17.5 באיזה כיתה? י"ב חחחח באיזה בצפר? עמל א רמלה לצערי איפה אתה גר? בלוד עוד יותר לצערי היום... צקחת?כן בכית?לא הצחקת? תמיד גרמתי למישו לבכות? לא התעללתי במישו כדי להצחיק אחרים?לא הרבצת? כן :pלא רציני סתם צחוקים עם החברה הכרתי מישהי/ו חדשה? לא מתי בפעם האחרונה.. התנשקתי? לפני יומיים אמרתי אני אוהב אותך? לפני יומיים נגעתי למישו במקום חסוי? כל יום :p חחיחיי סתם לפני יומיים קיבלתי הזמנה לדייט? כן דחיתי ?לא נתתי?לא דחו אותילא שברתי שיא? לא שברתי משו?לא שברתי עצם בגוף?לא התחרפנתי? כמובן=] השתכרתי? זה לא שאלה חינוכית לא עונה
האם.. חם לך?לא קר לך?קצת אתה עצבני? לא רגוע? יחסית שמח?ממ כן הגשמתי את החלום שלי? בע"ה בקרוב מאוד ! הייתי עצבני עד כדי כך שהייתי מסוגל לרצוח? זה קורה כן חחיחיח סתם שאלות.. מי הכי יקר לי? אמא ואני מה הייתי עושה בשביל הבן אדם שאני הכי אוהב? הכל מי הכי מצחיק אותך? ידידה שלי סיון כהן ועם שלם :p מה הכי מצחיק אותי? טמטום מה המשפט הכי אהוב עלי? יש יותר טובים ממני, יש גרועים ממני, אבל אין כמוני!
תפנימו... ואני אוהב אותך =] אמרו לי בפעם האחרונה.? לפני יומיים מה אני אוכל? סלט מה עשיתי היום?בבצפר ובבית זהו חחח אבל יש לאחותי יום הולדת אז חוגגים ולחבר טוב מאוד שלי עומררר כפרה עליךךך מזל טוב גם מה עשיתי אתמול? הרבה... אם היו מגשימים לי חלומות מה הייתי מבקש? מממ... שאני אצליח בקריירה שלי ובמה שאנירוצה שיהיה לי שיהיה שלום ורוגע בעולם... ושכל המשפחה שלי והאהובים שלי יהיו בריאים שלמים ומסודרים בחיים אשת החלומות שלי? אווה..יש הרבה...בריטני ואנג'לינה איש החלומות שלי? ---- ---- מי הכי סקסי? בריטני ואנג'לינה חחיחייחי עשיתי פעם חשפנות? כן :p עשית קעקוע אמיתי? לא פירסינג? פעם עישנתי? כן..אבל דוחה לא להתחיל עם זה חחח כמה שעישנתי זה לא מדליק בכלל והכל.. שתיתי אלכוהול עד רמות של טירוף... שוב זה לא חינוכי חעחעחע מה אני חושב עליך? שלפעמים את מתבדחת יותר מדי בלי גבולות, חחח את יודעת.. אבל את ילדה נשמה!

זהה רק ביינינוו זה רק של שנינווו

תחזיק חזקק אנחנו ממריאים אל תישברררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!! בוםם!!

למעלה