סקרררר :)

סקרררר :)

כמה חיכיתם לזה, אה? חח
שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
אלבום השבוע (יהודית) :
דבר מה להגיד לאומה :
ספר :
סרט :
טלוויזיה :
הדבר האחרון שקניתי :
עשה לי את השבוע :
אירוע השבוע :
הצחיק אותי השבוע :
פחות עשה לי את השבוע :
דבר מפתיע שקרה לי השבוע :
השיר המאוס של השבוע :
תוכניות לסופ"ש : יצא ארוך מהרגיל... לא נורא, זה אתגרי

אני אתחיל...

כי אני הולכת לעבודה עוד מעט... והיה לי שבוע מעניין
שיר השבוע (יהודית) : "מילה טובה"
שיר השבוע (ישראלי) : טל גורדון ורונה קינן - רציתי שזה לא ייגמר.
שיר השבוע (לועזי) : Natalie Imbruglia - Wishing I Was There (כחלק מחיפוש הקאברים)
אלבום השבוע : השני של יזהר אשדות.
אלבום השבוע (יהודית) : עיר קטנה.
דבר מה להגיד לאומה : שולתתתתתתתתתתתתת
(מוקדש ליאיר)
ספר : "צבוטותי"/ לימור נחמיאס
סרט : "אין כמו אלבמה".
טלוויזיה : "חברים", כמו תמיד...
הדבר האחרון שקניתי : דיאט קולה
(מכורה...)
עשה לי את השבוע : אחי הקטן
, הוא כזה מתוק... בא לי לאכול אותו.
אירוע השבוע : הופעת בלט של אחותי הקטנה, היפהפייה והמוכשרת! (אגב, היא הופיעה ביפעת, ובסוף ההופעה אמרתי לה "את צריכה להיות גאה! את יודעת מי הופיעה על הבמה הזאת?" והיא אמרה "הממ.. תני לי לנחש... יהודית רביץ?"
)
הצחיק אותי השבוע : סביר להניח שהיום בעבודה אני אכנס שוב למצב כפית עם החבר'ה, בדיוק כמו בשישי שעבר
פחות עשה לי את השבוע : תפסו אותי כביכול קוראת בעבודה (הספר היה סגור) ומאז המנהל שלי "מחפש" אותי...
דבר מפתיע שקרה לי השבוע : מישהי לא צפויה שאני מאוד מעריכה את הנגינה שלה הלחינה שיר לא צפוי שאני כתבתי, ובצורה לא ממש מפתיעה - זה יצא מהמם
(
)
השיר המאוס של השבוע : "רוצה בנות"...
תוכניות לסופ"ש : עבודה עבודה חברים עבודה, עבודה גיטרה, טלפון, עבודה... חחח סתם, נסחפתי עם העבודה..
סופשבוע מקסים לכם!

ואני אמשיך...

שיר השבוע (יהודית) : התאהבתי בביצוע שלה ל"זן נדיר" של קורין אלאל שיר השבוע (ישראלי) : "שובי לפרדס"/ אריק סיני אלבום השבוע : "המיטב" של מתי כספי
אלבום השבוע (יהודית) : ללא ספק "עיר קטנה"
הדבר האחרון שקניתי : ממממ כרטיס כניסה לבריכת עינת..חח עשה לי את השבוע : קניתי כרטיס ליהודית ל28 בזאפה.. הצחיק אותי השבוע : הצגה. "המצליחים". מומלץ ומצחיק מאוד פחות עשה לי את השבוע : בגרות בהיסטוריה השיר המאוס של השבוע : תן לי. חחחחחח אני שומעת אותו המון, אני חייבת להירגע איתו, לפני שהוא באמת יהיה מאוס! תוכניות לסופ"ש : לנגן הרבה! קונצרט שבוע הבא..

אושRתי

New member
טוף, עונהה

שיר השבוע (יהודית) : עיר קטנה שיר השבוע (ישראלי) :הייתכן של דניאל שיר השבוע (לועזי) :-=-=-=-= אלבום השבוע :אריק ברמן אלבום השבוע (יהודית) :עיר קטנה דבר מה להגיד לאומה :להלהלהלהלהלהלהלה ספר :אין סרט : טלוויזיה :הבורר הדבר האחרון שקניתי :בושם
עשה לי את השבוע :שום דבר מיוחד אירוע השבוע :ברית הצחיק אותי השבוע :לא היה כזה פחות עשה לי את השבוע :לא היה כזה דבר מפתיע שקרה לי השבוע :שמתי את המערכת על 2 הכי נמוך הייתי חצי ישנה, ואז פתאום בבום קפץ ל30
השיר המאוס של השבוע :אין

darling2

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע (יהודית) : ציפייה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : מירי מסיקה- תודות שיר השבוע (לועזי) : Sheryl Crow- light in your eyes אלבום השבוע : very best of Sheryl Crow
אלבום השבוע (יהודית) : עיר קטנה. דבר מה להגיד לאומה : החיים יפים!
ספר : לא קראתי סרט : החופשה..למרות שלא סיימתי לראות אבל היחיד שראיתי.. טלוויזיה : האקס המיתולוגי הדבר האחרון שקניתי : בגדים. ואת הדיסק של שריל קרואו
שתי קניות מעולות. עשה לי את השבוע : עברתי טסט ונפגשתי עם בובי
אירוע השבוע : הטסט. איזה כיף זה! (והעובדה שעברתי) הצחיק אותי השבוע : בובי שלי. פחות עשה לי את השבוע : אנשים מסויימים. דבר מפתיע שקרה לי השבוע : שיחה עם ידיד שלי השיר המאוס של השבוע : הייתכן- דניאל סלומון תוכניות לסופ"ש : ללמוד למתכונת בראשון, ארוחה עם המשפחה ולבלות עם חברים. יום נהדר!

YA2007

New member
רגע לפני שאני שוב נרדם ../images/Emo1.gif

שיר השבוע של יהודית: "באה מאהבה" שיר השבוע הישראלי: "החיטה צומחת שוב", חווה אלברשטיין שיר השבוע הלועזי: La Foule, אדית פיאף אלבום השבוע: "בקצה ההר", גידי גוב אלבום השבוע של יהודית: "שם" הדבר האחרון שקניתי: כרטיסיה?! עשה לי את השבוע (זה לא אותו דבר כמו "אירוע השבוע"
): סיימתי שתי עבודות לאוניברסיטה
השיר המאוס של השבוע: שיר האודישנים המקולל של "כוכב נולד 5" תוכניות סופ"ש: לישון, לא לעבוד קשה סופ'ש נחמד

1Reebok

New member
מותר לי גם? ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (יהודית): דרך המשי שיר השבוע (ישראלי): אני שוכב לי על הגב/אריאל זילבר (ולא מתכונן להסטוריה
) שיר השבוע (לועזי): Heaven and Hell/The Who אלבום השבוע : המפ, שאלות קשות
הפסקול של מטאל ג'קט. דבר מה להגיד לאומה: תסיימו תיכון, זה מומלץ, זה כיף
ספר: 1984/ג'ורג' אורוול. התחלתי היום. סרט: 12 הקופים. מופתי! טלוויזיה: פרנדס וסיינפלד. היום ומחר :] הדבר האחרון שקניתי: מיץ. ולפני זה כאילו-עצמות לכלבה:) עשה לי את השבוע: נסיעה לת"א. פחות עשה לי את השבוע : הידיעה שביום שני בגרות בהיסטוריה.. דבר מפתיע שקרה לי השבוע: גיליתי שדחו לי את הגיוס. תוכניות לסופ"ש : ללמוד

PianoGirl20

New member
אני אני אני אני..............

עונה... שיר השבוע יהודית: באה מאהבה, הגירסה עם גידי. שיר השבוע ישראלי: אמממ.......לא עולה לי משהו כרגע. שיר השבוע לועזי: Sultans of swing- dire straits אלבום השבוע : אין לי...אני בעיקר שומעת רדיו ופחות שומעת דיסקים, לכן אין לי כל כך מה לשים כאן........ אלבום השבוע יהודית : האמת שאין לי ממש אלבום מועדף, אני שומעת את הכל מעורבב בנגן. דבר מה להגיד לאומה : אני אצטט את אביב גפן מההופעה אתמול: " תיהיו חופשיים, תיהיו חופשיים, תיהיו חופשיים, תיהיו חופשיים ותשימו *** אחד גדול על העולם...."... ספר : האמת שלא יצא לי לקרוא כל כך השבוע.. סרט : friends with money, west bank story טלוויזיה : כוכב נולד.. הדבר האחרון שקניתי : כרטיס אוטובוס עשה לי את השבוע : איך לא...ההופעה של יהודית! אירוע השבוע : נו, באמת........ כאילו, יהודית?.... הצחיק אותי השבוע : לא זוכרת. בטח משהו שיודית אמרה בהופעה אתמול...
פחות עשה לי את השבוע : האופנעיים שלי התפנצ'רו איזה 20 אלף פעם, בקושי ישנתי השבוע, הייתה לי עבודה הגשה נוראית בסוציולוגיה וביום הראשון של יום הסטודנט ממש לא נהניתי. דבר מפתיע שקרה לי השבוע : חברות שלי מהמושב שלא היו אמורות להגיע להופעה אתמול בסוף כן הגיעו וממש שמחתי שסוף סוף גם הן זכו לראות את יודית בפעולה (אחת מהן גם ממש התאהבה בה...). השיר המאוס של השבוע : איזה שהוא שיר מגלגל"צ (תבחרו אתם..). תוכניות לסופ"ש : להשלים הרבה שעות שינה, ולהמשיך לעבוד על שיר מסויים שהלחנתי......

אנוכי!

שיר השבוע (יהודית) : סוף לסיפור שיר השבוע (ישראלי) : אחרי שאפרתהתאבדה-יוני בלוך אלבום השבוע : יוני בלוך - הרגלים רעים אלבום השבוע (יהודית) : פילהרמונית דבר מה להגיד לאומה : תצחקו ספר : מישהו לרוץ יתו, נזכרתי כמה הו טוב סרט : ספרות זולה, סתם כי היה מבדר לראותו שוב טלוויזיה : חברים, אבודים הדבר האחרון שקניתי : קרטיב אננס עשה לי את השבוע : ירות לאומי, עומר אירוע השבוע : שקיבלתי את השירות לאומי :

למעלה