סקררררר

o סלאש o

New member
סקררררר

אם היה את הסקר הזה אני מצטער פשוט אני חדש. מה הדבר שהכי אהבתם בשנות השמונים? אני אהבתי את המוזיקה של גנס אן רואוזס לדעתי היתה להם מוזיקה מדהימה בשנות השמונים ותחילת התשעים.

turrican

New member
שלום לך סלאש

ברוכים הבאים לפורום.. תן לי לנחש..אתה אוהב רק כבד של שנות ה-80. כדור הבדולח אומר לי שאתה מעריץ גדול של גאנס אנד רוזס.. ואללה אני יכול להיות מגדת עתידות.

שמש27

New member
אני מצטער שהסתכלתי בכרטיס שלך

לפני שעניתי... אבל אם היית קבוע כאן (ואתה יותר ממוזמן ! ברוך הבא !) - לא היית שואל את השאלה הזאת. פשוט מכיוון שאין לה תשובה. בשביל מי שהתחיל את צעדיו הראשונים עם ashes to ashes ו cars, ואח"כ קנה לבד את התקליט הראשון של א-הא, ושל הפט שופ בויס, ושל ברונסקי ביט ועוד ועוד... ולא הפסיק להסתובב כמו פורפרה מכל שיר חדש של דפש מוד ואיירז´ר - אני פשוט לא מסוגל לענות של השאלה. בניגוד לאנשים מאד ריקניים, שאתה שואל אותם מה הם אוהבים במוזיקה, והם עונים את התשובה השנואה והטפשית: "הכל!" ("כן, אני אוהב הכל, ג´אז, בלוז, רוק, פופ, קלאסי, מזרחי, ישראלי, יווני, גותי, לטיני וגרוזיני..." נו, באמת - הרי אי אפשר לאהוב אהבה אמיתית את הכל - זה אומר שאתה לא אוהב כלום ! ויש לי לזה סימוכין אקדמאיים...
), אני אומר לך בהקשר הזה, ש 99% ממה שיוצר בעשור המופלא הזה (78´ עד 92´) - אני אוהב ומעריך ומוקיר לעד. השאר עימנו, ותתחיל להרגיש את זה בעצמות... בכל הודעה של אלפא, אלאדין, טורה, טופית, טוריקן, סיסקו, אילן, וואן, ארטמיסיה, חפי, וסליחה מכל מי ששכחתי - תמצא זיכרון חיים שלם (של הכותב) - וזה יחלחל גם אליך... שבוע טוב !

turrican

New member
כרגיל שמש הבלתי נלאה../images/Emo13.gif

אחשלי! איך אתה מוצא כל פעם סבלנות לענות בצורה מקורית וארוכה לגולשים חדשים ??? אתה המלך. ושלא תחשוב שאני לא שמתי לב איך אתה עונה בצורה מעוררת כבוד לחידונים של דיג´יי 80 ואלפא. קבל ח"ח. נ.ב. זרוק לי כמה תגובות בפורום,חוץ ממך אפח´ד לא מבקר שם..

למעלה