סקררררר

סקררררר../images/Emo70.gif

הפורום יבש
הלוהלוו פורום קום לתחייה אוקיי סקר:
אלו מהטלנובלות הבאות ראיתם-העתיקו וסמנו
לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
מיכאלה
דרג אותם ציונים מ1 עד 10:
לחיי האהבה,ציון:
לגעת באושר,ציון:
משחק החיים,ציון:
מיכאלה,ציון:
רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה?
ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? תהנו ותענו
רותמי

עונה על השאלון של עצמי../images/Emo3.gif

ראיתי את: לחיי האהבה חלק
לגעת באושר ראיתי חלק
משחק החיים ראיתי ממש איזה כמה פרקים
מיכאלה הכל הכל ולא הפסדתי ואם הפסדתי אז תמיד שידורים חוזרים
דירוגים,לפי מה שראיתי כי לא ראיתי הכל: לחיי האהבה-ציון:6 לגעת באושר-ציון:6 משחק החיים-ציון:9 מיכאלה-ציון:10
אופיר נהרי היה טוב,הגיע לו לזכות
ראיתי את פרק 121 של מיכאלה,הוא היה כל כך מצחיק והזוי ונקרעתיי
פרק יפה,10

HaDaRoSh

New member
תשובות ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

דבר ראשון רותם
תתרגלי! זה הפורום
אין אף אחד יבש וזה מה שיקרה לפורום מיכאלה
אמרתי לכולם כבר שזה יקרא
תקוו שלא ועכשיו לשאלות אלו מהטלנובלות הבאות ראיתם-העתיקו וסמנו לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
מיכאלה
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון:8 לגעת באושר,ציון:3 משחק החיים,ציון:10
יעל
מיכאלה,ציון:9 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול?לאאאאאאאאאאא חס וכרפס!!! איכס! שונאת אותו! הייתי רוצה דנה תזכה
ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10?11 חחח פרק שולט!!! גו מכות גו מכות
רותם כרובית קטנה

HaDaRoSh

New member
שטרודל? ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושקת בלהיות כרוב

m G m

New member
סקר../images/Emo41.gif

לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
מיכאלה
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון:8 לגעת באושר,ציון:
משחק החיים,ציון:10 מיכאלה,ציון: 10 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה? לא ראיתי האודישן הגדול 8-P ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? לא ראיתי

התשובות שלי

לחיי האהבה
לגעת באושר
(ראיתי מידי פעם) משחק החיים
מיכאלה
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון:8 לגעת באושר,ציון:5 (זה היה קצת משעמם)
משחק החיים,ציון:10 מיכאלה,ציון: 10 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה?לא רציתי שאופיר נהרי יזכה לדעתי היו יותר טובים ממנו.. אני לא זוכרת את השמות שלהם. ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? כן, ראיתי את פרק 121 של מיכאלה..דירוג מ-1-10 זה:10

love amor

New member
עונה:

לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
מיכאלה
יותק שמעתי מראיתי
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון:9 לגעת באושר,ציון:8(המשחק היה גרועע אבל בתור טלנובלה ראשונה היא הייתה טובה
ונטע הבר
) משחק החיים,ציון:10 מיכאלה,ציון:8 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה?מי זה? חחח ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? עדיין לא...

מנצלשת- אני חדשה בתפוז../images/Emo70.gif

שלום לכולם......... אני רק אתמול הצתרפתי לתפוז אנשים השולטטטט למרות שאני מתחילת "מיכאלה" קוראת ואני צופה בבלוגים כאן, ומרגישה חלק מכם. פורום "מיכאלה" שולט ביותר, אני מכירה את האנשים המושלמים שבו (פשוט אחד אחד, ומרגישה שהם נפש תאומה שלי). בשבילכם אני ממש חדשה, אבל מרגישה ממש ותיקה כי אני המון זמן מבלה בקריאת הפורום (מסרו ד"ש לליר הדר הילה ולירון וצליל אל תעזבי! ומעיין את מדהימההה
) אני ממש שפויה חיה נאה בריאה עליכם, כמו על "מיכאלה" שאני התמכרתי לסדרה ובילתי פרק ופרק חצי שנה הכי יפה בעולםםםםםםם. טוב אז קשקשתי טונה (ימח שמייי
)אז שמי לירון ואני בת 13 בנובמבר,ואני גרה בפ"ת (שאפרת שלי תבוא עם "מקום בלב"
אלינו כבר). אני שונאת הערצות סתמיות, לדעתי אהבה אמיתית מנצחת! כל החיים שלי זה אפרת כהן ונתן החתיך (סורי צליל אי אפשר לעמוד "בבעלך לעתיד"). אני חושבת שבאמת אפרתושלמת ונתנושלם באמת מתאימים במציאות. אני כתבתי לאפרת 3 מכתבים והיא החזירה לי אחד (*מאושרת* נכנסתי לקומה..8)- אני מתהההה עליכם ואני תמיד הייתי אתכם ובעדכם כל הפורום הזה של הסדרה המושלמת הזו (אני נשמעת פתטית אבל מה לעשות). ואני מקווה שתכירו אותי ונהייה חברים....אתם מושלמים אני כבר הספקתי להכיררררר אהה ו... סליחהההההההה על המגילה הארוכה, אני נזק לאנושות

carmit4

New member
../images/Emo3.gif

לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
מיכאלה
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון: ... לגעת באושר,ציון: ... משחק החיים,ציון: 10000000000000 מיכאלה,ציון: 8 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה? מה זה משנה ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? לא הייתי בבית

../images/Emo26.gif

אלו מהטלנובלות הבאות ראיתם-העתיקו וסמנו לחיי האהבה משחק החיים מיכאלה דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון:7 לגעת באושר,ציון:7 משחק החיים,ציון:9 מיכאלה,ציון:8 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול?כן. ראית את פרק 121 של מיכאלה?כן אם כן דרג אותו מ1-10?8

n u t

New member
עונה גם...../images/Emo9.gif

מהטלנובלות הבאות ראיתם-העתיקו וסמנו לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
כמובן
מיכאלה
לא הצלחתי לעקוב
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון:10 לגעת באושר,ציון:לא ראיתי... משחק החיים,ציון:10 מיכאלה,ציון:7 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה? יאפ
רציתי אותו ואת מיקי מהבנים ואת שרה מהבנות... כששני האחרים עפו נשאר אופיר... ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? לא ראיתי

עונה גם ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

לחיי האהבה
לגעת באושר
[חלקית
] משחק החיים
מיכאלה
ציונים
לחיי האהבה: 5 לגעת באושר: 2 משחק החיים: 7 מיכאלה: 8 לא רציתי שנהרי יזכה
רציתי שהערס לייט ההוא.. נו.. יניב!! הוא היה די טוב! הכי טוב מהם לפחות =] ראית את פרק 121? מה? O__________O

התשובות שלי

אלו מהטלנובלות הבאות ראיתם-העתיקו וסמנו לחיי האהבה
לגעת באושר
משחק החיים
מיכאלה
דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון: 6 לגעת באושר,ציון:6 משחק החיים,ציון:10000000 מיכאלה,ציון:8.5 רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה? אמממ מצד אחד כן, כי הוא היה טוב... אבל מצד שני-הוא היה אדיש כזה ומתלהב... בעיקרון הייתי בעד אור מאיה ואופיר... אחד מהם... ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10? ראיתי!!! זה היה ענקקקק! חחחחח קורעעעעעע אבל כ"כ רואים שזה לא אמיתי... זה היה נראה כמו איזה משו של פספוסים!! ציון:10

אני ראיתי

לחיי האהבה משחק החיים מיכאלה לגעת באושר זה לא של הוט 3 לחיי אהבה -7 משחק החיים -10 מיכאלה-5 רציתי שיניב יזכה

עונההההההה

כותבת רק את מה שראיתיייי
לחיי האהבה
משחק החיים
מיכאלה
מיכאלה-10000 לחיי האהבה-4 משחק החיים-8 ממממ לא רציתי שאפחד יזכה כאילו לא הייה לי אכפת. וכן ראיתי את פרק 121 של מיכאלה ברור!!
-10000

תשובות ../images/Emo70.gif

אלו מהטלנובלות הבאות ראיתם-העתיקו וסמנו לחיי האהבה
נתן המושלם שיחק שם לגעת באושר משחק החיים
מיכאלה
נתן המושלם שיחק !!!!!!!!!! דרג אותם ציונים מ1 עד 10: לחיי האהבה,ציון: 9 לגעת באושר,ציון:2 משחק החיים,ציון:8 מיכאלה,ציון:1000000000
נתן שיחק שםם רצית שאופיר נהרי יזכה באודישן הגדול? אם לא מי רצית שיזכה? רציתי את אופיר
ראית את פרק 121 של מיכאלה?אם כן דרג אותו מ1-10?

למעלה