סקררררר כנסוו איזה קליפ יותר אהבתם שמחה או אשמור את ליבי
ט טוששש New member 14/4/06 #3 אמממ אני אהבתי את שניהםםםם =) גם "שמחה" וגם "אשמור את ליבי" כבר הספקתי לחרוש על שניהם...
ד דניאלוש LOVE ביחוש New member 14/4/06 #8 שמחה יותר מושקע אבל הוא לא קשור למילים.. כאילו שרים על שמחה ועובדים באדמה עם כוסיות..? חחח
ט טלנובלה בדם New member 14/4/06 #10 חחח...תראו הם בנים- ובינינו- מה שעו שה לבנים שמח זה כוסיות...חיחי
י ירדנוש LOVE אושי New member 14/4/06 #23 למה מאמי זה קשור כנסי הם עשו את זה במקום עצוב כזה ויבשש בלי כלוםם..!!וכאילו הם רוצים שמחה חחח לא יודעת איך להסביר
למה מאמי זה קשור כנסי הם עשו את זה במקום עצוב כזה ויבשש בלי כלוםם..!!וכאילו הם רוצים שמחה חחח לא יודעת איך להסביר
ל לולי 12 New member 14/4/06 #11 אשמור את ליבי....... אין על הקליפ הזה זה הקליפ הכי יפה והכי מושקע שראיתי בחיים שלי!!!! ומהקליפ החדש(שמחה) ממש התאכזבתי הוא ממש לא קשור לחיים ובקושי מראים אותם .. מראים הרבה את הבנות הלא קשורות.... אופפפפפפפ (אכזבה)
אשמור את ליבי....... אין על הקליפ הזה זה הקליפ הכי יפה והכי מושקע שראיתי בחיים שלי!!!! ומהקליפ החדש(שמחה) ממש התאכזבתי הוא ממש לא קשור לחיים ובקושי מראים אותם .. מראים הרבה את הבנות הלא קשורות.... אופפפפפפפ (אכזבה)
י ירדי love אדם New member 14/4/06 #17 אני אומרת אשמור את ליבי 1. בקליפ שמחה יש יותר מידי כוסיות 2. מראים את הכוסיות יותר מהבנים 3. המילים לא קשרות לקליפ וזהו
אני אומרת אשמור את ליבי 1. בקליפ שמחה יש יותר מידי כוסיות 2. מראים את הכוסיות יותר מהבנים 3. המילים לא קשרות לקליפ וזהו
ק קורינושש New member 14/4/06 #19 ירדנושש לא מראים הרבה את הבנות.. ובאמת השיר לא קשור לקליפ =\ קיצצ גם לדעתי אשמו אא"ל יותר יפה