סקרררררר

no BOYS no LIFE

New member
היי אני חדשה!!

אממממממ...
הכי אוהבת ללבטוש ג'ינסים צמודים וחצאיות מיני
בחיים לא אלבש... סנדלי שורש

timbaland

New member
אוקי....

אני לובש באגגיס וחולצות גדולות.... בחיים אני לא אלבש מכנס צמוד חולת בטן או אקס-בוי.... אני אלבש חצאית סקוטית אבל רק עם באגגיס....

????????????.

אתה לובש חצאיות סקוטיות?!?!?!?! למה לא תלבש אקס בוי?!יש להם באגיס ממש יפים!!!

timbaland

New member
לא..... כי אין לי...

אקס בוי זה מכנסיים ממש מכוערות לדעתי.... וגם כולם לובשים אותם... הייתי לובש סאות` פול.... אצלי הבאגגיס זה מכנסיים רגילים באיזה 4-5 מידות גדול עליי...

ר י י ן

New member
אני...

לובשת מכנסים מתחרחבים ומחשופים עמוקים לא תמצאו אותי עם מכנסיים צמודים לא מתרחבים עם נעליים עם פלטפורמה נאי פאקינג 1.80 ועם חצאיות ושמלות אהה ועם הנעלי שפיץ האלה...

אדוו

New member
אמממ...

אני הכי אוהבת ללבוש ג'ינסים שעושים גוף כוסי כזה חח וגופיות צמודות ספגטי, אבל שלא יהיו בטן כמו של ילדות קטנות... בחיים לא אלבש- חולצה עם שרוולים ובטן

breaklove

New member
אמממ...אז ככה:

אני הכי אוהבת ללבוש אממ.... חולצות ובגדים מאווררים שרוולים נפתחים וג'ינסים מתרחבים, חצאיות ארוכות (ולא חצאיות הג'יחנס של הדוסיות...בלע בלע בלע...)... ואני בחיים לא אלבש מכנסונים קצרצרים של "דפוק אותי", וחולצות בטן בהגזמה...-בהגזמה אתם יכולים להבין למה בדיוק מדובר :p -

LipStiK

New member
ME ME ME

אוהבת- חצאיות מיני-ג'ינס... וג'ינסים בכלליות לא אוהבת- חולצות עם צורה שאי אפשר להבין איך ללבוש את זה... ואם רואים מישהי עם חולצה כזאת אי אפשר להבין איך היא הצליחה ללבוש את זה...

אמ...

אני הכי אוהבת ללבוש ג'ינס צמודים צמודים (גזרה הכי נמוכה שיש) וקצת מתרחבים למטה...חולצות בטן אופנתיות כאלה.. נעלי שפיצים מיני קצר קצר ומאלן עגיליםםם בחיים לא הלבש... ת'אופנה החדשה של שנות ה50 אולי ת'נעלים כן הן דווקא סופר חמודות אבל השמלות והבגדים בצחוק לא..!! אממ בגד ים שלם סנדלים עם גרביים (חחחח איכסה) עגילים או כל תכשיט מזהב גועל נפש..!! ג'ינס גזרה גבוה איכסה..!!

למעלה