סקרררררררררר

טלוש13

New member
סקרררררררררר

מי לדעתכם הדמות הכי מעצבנת?? לדעתי המקום הראשון מוגש על מגש של כסף לעדן שחר - סתם דוחףףף

ממממממממ:)../images/Emo85.gif

תאמ'ת כל דמות היא מדות מיוחדת בעצמה, אבל עם חייבים אזזזז.... חחחח שאלה קשה

sapir stieben

New member
ואיייי איזה כיף יש לי רשימה../images/Emo70.gif

מקום 3
שירן!! מההתחלה לא אהבתי אותה... לא יודעת למה אולי זה בגלל שהיא גנבה לי את החבר (יהודה לוי) או שמה בגלל שהיא פוסטמה חשה מעצמה.. או בגלל הקינאה העזה שאני מרגישה אליה?? מי יודע.. בגלל זה היא במקום השלישי!! מקום שני
ליה!! לא יודעת אם יהרגו אותי בגלל זה אבל היא ממש מרגיזה אותי! הססס שלה שורקת כל הזמן!! ומלבישים אותה כמו הפרצוץ של נירה.. והתסרוקת הזאת שלא מחליפים אותה (חוץ מלאחרונה שעשו לה משהו שונה אבל יותר מכוער).... ונגדה אין לי אפילו משהו אישי! היא נראת כמו איזה עורכת דין או משהו והיא מרגיזה אותי... וזה מספיק כדי להיות ראוייה למקום השני!! מקום 1
ומקום זה הולך כמובן אל..........
שאול
!!! עוד לא ראיתי יצור מעצבן ורגזן כמו שאול!! שאול אדיש אל כל העולם.. שחקן לא משהו בטירוף.. לא מפריע לו שאישתו מתחרמנת כל הזמן עם אודי.. כל הקטע הזה עם מישל ממש מוזר..! אז אהבה ראשונה, סו וואט?!!? מה ההתרגשות שלו כל פעם שהוא רואה אותה כמו ילד בן 15.. אמ.... אממ...... אני יכול אולי..אממ... לקבל את הטלפון שלך? מה הקטע הזה שלו?? והצורה שלו בכלל..!!! 7 מטר מצח...... והוא סתם מתחיל לדבר פתאום הוא מתעצבן.. עצבני כזההה! סיימתי.. תגיבו גם מעניינת אותי הדעה שלכם! ***שימו לב שעם שירן יש לי כמה עניינים אישיים**

sapir stieben

New member
ועוד משהו קטן!!!!!

הגעתי למסקנה אחרי ששלחתי את ההודעה שכוכב לא הולך עם סימן קריאה.. להלן:

ארז בלי ספק../images/Emo70.gif

קודם כל הוא תקע סכין בגב של החבר הכי טוב שלו ועכשיו הוא לא עושה כלום ופשוט שיכור כל הזמן. הוא לא ממש נחמד ובקיצור הוא פשוט מעצבן לאללה.

MrJacKasS

New member
ענבר!

שונא אותה! וגם ליה! וכשהן ביחד הן סופר-מעצבנות! "אוי... קובי בגד בי... אויש... אודי לא רוצה את התינוק בואי נבכה ביחד"

S m e l l y Cat

New member
כ"כ אניייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

נמאס מההתרפסויות(ככה כותבים,כן
) האלו
יופי שלא הגענו לרמה של "יאא, נשברה לי הציפורן"/"יאאא, הצוואר שלי ארוך מידי"/"באה להתאבד
/"בכיףף
"

elad4u

New member
יעל ../images/Emo68.gif

היא ממש מגעילה... אני גם לא אוהב את השחקנית שלה
עם ה-
הללו...

אפי

למה צריך אותו? סתם אדיוט כולה מקדם את העלילה בכך שהוא כנראה יספר לירון ששאול אבא שלו..... אפשר היה לפתור את זה בלי להכניס אותו-פשוט להכניס למיכל הסתומה קצת שכל לראש!

למעלה