סקרררררררררררר

julietta16

New member
סקרררררררררררר

היי אנשים!! ממצב? הכול טוב? החיים יפים? יופי :) אז ככה מה נראה לכם יותר שווה: מסיבת חנוכה בדום של פרוייקט וואי ורוני או..... מסיבת חנוכה בהאנגר עם לאסגו ודנה אינטרנשיונל??

באופן אישי,

מצד אחד יש את הדום (שאני מאוד אוהבת) אבל מצד שני יש את לאסגו ואינטרנשיונל (שנשמע לי יותר מעניין מהאופציה השניה) אבל את ההאנגר אני מאוד לא אוהבת וכל עניין פרוייקט וואי ורוני יהפוך לשוק נוראי. שאלה קשה. תבחרי מה שאת יותר אוהבת... או לחילופין לכי לאן שכולם הולכים (או לאיפה שאף אחד לא הולך :))

chicolico

New member
אני הייתי הולך על ההאנגר...

בתקווה שזה לא 1500 ש"ח לכרטיס במכירה מוקדמת...

i l0ve u

New member
אממממ....

בדום יהיה באמת שוק .. כי אם זה פרוייקט Y ורוני אז בכלל למרות שזה נשמע שווה במיוחד!! אבל לא יודעת אמרו לי שהאנגר יותר שווה ... גם אינפקד מאשרום יהיו שמה לא??.. מלא הולכים להאנגר גם מפה לפי מה שהבנתי...

אדוושי

New member
חיייי

רוניי!? חח כבר מביאים אותה?! בעע חח איזה מזריייי אבל יש אנשים שהולכים בגלל שכוכב מסויים הולך!? WTF!?

איכס אף אחד...

אני שונאת את המסיבות של החגים האלה... זה כל כך מגעיל.. כולם באים וזה כל כך המוני ודוחה...מסיבות של 20+ מכניסית ילדים בני 6 שונאת את זה כל כך

im to hot

New member
ברור

שאנגר.... פרויקט וואי זה סתם אנשים כול הזמן הם מסתובבים בשנקין אז בכיף אפשר לראות אותםאבל לאסגו זה משהו טוב

LipStiK

New member
דפנטלי האנגר!!!

וכדי שאני אדע- מאיזה גיל אפשר להיכנס?

למעלה