סקרנית לדעת

Magy9

New member
סקרנית לדעת

אני חילונית מאמינה,יש לי בני דודים חרדים-זה אומר כיפה שחורה כמובן, אז מהם כל הסקרנות לגביי הדת(דרך אגב, חזרתי מהם עכשיו משבת והיה ממש כיף) החיים שלהם מאוד מסקניים אותי. אני קוראת הרבה בפורום הזה ועוד לא יצא לי לרשום משהו וממש הסתקרנתי לגבי 2 דברים: 1) מי אתם? הכוונה דתיים או חרדיים? 2)איך יש לכם אינטרנט?ההורים יודעים?

יש

כל כך הרבה דרגות בדת, שקשה לענות על השאלות שלך.. את בעצמך יודעת להגדיר מה ההבדל בין חרדי לדתי? לגבי אינטרנט, אני אישית חושבת שזה עניין של מודעות עצמית, אם אתה יודע שיש באינטרנט הכל מכל כל, ואתה פשוט צורך את הדברים המינימליים שאתה צריך ואין לך פיתויים מהצד אז מה רע?

חרדית

למרות ירידתי בשנה/תיים האחרונות-הרב בגלל האינטרנט. אבל אני נראת חרדית לכל דבר כאילו, `דוסית`. ומשתדלת לעשות מה שצריך . ההורים יודעים על האינטרנט. אין ברירה. אני לא יתן לילדים שלי בע.ה את הדבר הזה נגיש.

nini132

New member
אני אפיקורוס

1. (כופר-חילוני-וכו') 2. יש לי אינטרנט בעבודה, אז ההורים יודעים וגם בבית שזה אינטרנט של אבא שלי אז אני מניח שהוא יודע (אחרת הוא לא היה נותן לי את הקוד לרשת)

Magy9

New member
אבל איך אתה מתחבר לאינטרנט? מאיפה?

ואתה חרדי חרדי -כלומר כיפה שחורה ישן ביישיבה או מהאלה שחוזרים הביתה ? אני שואלת מתוך סקרנות והתעניינות :)

יאמייקה

New member
שלום גם לך

א. אני.... אני.... אני זה משהו לא מוגדר. ב. הורי כמובן יודעים שאני גולשת. מה השאלה בכלל?!

א. את מוזמנת להמשיך ולכתוב בפורום

1. אני דתי 2.ההורים יודעים, כשאני בבית אני גולש מהמחשב וכשאני בצבא אני גולש מהפלאפון

למעלה