סקרנית לדעת

oRockGirLr

New member
סקרנית לדעת../images/Emo12.gif

אני כמובן הכי קטנה פה |: [הו.
] אז כמה שאלות לי אליכם: את/ה עובד/ת? [אם כן]במה? כמה זמן? :) יש ילדים? כמה זמן? חח סתם סתם... =] גם סיפור כללי וקצר על מה אתם עושים כיום ודברים כאלה יכול להיות נחמד. נמנמנמממ אני אשמח אם תענו :) תודה

חייםלוי

Member
מנהל
חלילה חמודה

אני אתחיל: את/ה עובד/ת? כן. [אם כן]במה? אני ספרן כמה זמן? :) 18 שנים במקןם הנוכחי ועוד 12 במקומות אחרים. תמיד בספריה. יש ילדים? 2 ילדים. בן שמשתחרר מחר מן הצבא ובת שהתגייסה לפני 4 חודשים.

ואני אמשיך../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

את/ה עובד/ת? כן אם כן במה? אני מזכירה . כמה זמן? ארבע וחצי שנים במקום הנוכי. ועוד שלוש שנים במקומות אחרים תמיד בתור מזכירה. רווקה. מה אני אוהבת? ספרים , מוסיקה, בעלי חיים - במיוחד כלבים. אם יש לך עוד דברים שאת סקרנית אשמח לענות מתוקה נשיקה גדולה - מתוקה

tropic

New member
לגברת הסקרנית

אני כרגע לא עובדת עבדתי בתור שרטטת אוטוקאד 8 שנים. יש לי ילדה מתוקה אחת בת 4.5 שמה אופיר היום אני רוצה להיות בהריון וקצת קשה לי להכנס.... אבל מתאמצים זהו בנתיים המשך יום טוב והמשיכי להיות סקרנית זה בריא לאנושות!!!

אמא לשתיים

אמא של הדר בת 11 ש"בגללה" אני בפורום הזה, ואמא להילה בת 7 (עוד חודש וקצת)אני מורה לחינוך מיוחד ועובדת כמורת שילוב ולמורת שיש לי המון ביקורת על המערכת אני מאוד אוהבת את העבודה שלי עם הילדים. בהזדמנות זו אני חייבת לספר לכם ששנתיים עבדתי עם ילד שהיום הוא בכיתה ג' הוא ילד לקויי למידה עם בעיות קשב וריכוז חולה אפילפסיה מן הסתם מאוד נקשרתי עלו וגם הוא אלי כיום מורת השילוב השניה עובדת איתו. הוריו נותנים לו בבוקר את התרופה לפרקוסים וסמוך להגעתו לבה"ס הוא מקבל רטלין שמשפיע עלו רק בסביבות 9 ועד אז הוא מאוד תוסס ולמורים ממש קשה לקבל את זה אני מרגישה שלפעמים אני הדוברת שלו מנסה להסביר אבל יש גם מורים מקצועים אטומים שלא ממש מבינים וזה ממש מכעיס. אני חושבת שמורים לא ממש מודעים למחלה ויש ממש סטיגמה שלילית - עצוב!!!

למעלה