סקרן ממש!

danizone

New member
סקרן ממש!

טוב אז אולי זה סיפור שסופר פה 1000 פעמים אבל אני בחור נשוי שמשום מקום ובעקבות פעילות וירטואלית במצלמה, פיתחתי סקרנות מסוימת למגע מסוים עם בנים. כמובן שלעיתים זה התפתח לכיוון של צפייה בסרטונים מסוימים בנושא, וגלישה באתרים... ואני נע בין שני מקומות:

1. רוצה לשוחח עם מישהו שהיה במקום הזה
2. בא לי לממש (מימשתי פעם משהו קטן) - אבל לא כ"כ יודע מאיפה להתחיל..

מכיוון שרק כאן אני יכול לפרוק את זה אז הנה.. פרקתי..

aשרון

New member
היי דני....

קודם כל, ברוך הבא לפורום, תרגיש חופשי לשתף ולהשתתף. כאן המקום, יש כאן אנשים טובים ששמחים לעזור.

אני רוצה להבין, איך אתה מגדיר את הזהות המינית שלך?

האם אתה דו מיני ?

האם אתה הומו בארון ?

האם אתה סטרייט סקרן שמחפש ריגושים חדשים ?

האם אתה שומר את העניין בסוד מאשתך, עד כמה אתה חושב שזה יעשה לך טוב ?

עד כמה אתה חושב להשקיע בקשר הזה או כמה רחוק אתה רוצה ללכת איתו ?

אני לא שופט אותך, אני פשוט מנסה להבין מאיפה אתה בא, ומשם גם לייעץ לך בצורה יותר טובה.

אם לא נוח לך על גבי הפורום, אתה יכול לפנות אליי דרך המסרים ?

aשרון

New member
תראה...

אתה לא יודע מה עובר עליו, ומה היחסים שלו עם אישתו. לא יפה לשפוט אדם לפני ששומעים את כל הסיפור שלו.

Mr Fahrenheit

New member
אם היחסים לא היו טובים הוא לא היה מציין את זה

שהוא נשוי.
בכל מקרה, זה דבר מגעיל ואישתו מסכנה. לא מתכוון לעזור למישהו לבגוד (סעיף 2 שלו).

aשרון

New member
היי.....

אני מסתכל על העניין בצורה יותר מורכבת.

חוסר תקשורת, או נתק תקשורתי, או נתק רגשי בין בני זוג זה דבר נוראי. ההרגשה היא שאין שם אהבה ונורא נורא רוצים מישהו שיחבק ויאהב אותנו.
אולי ההודעה שלו נשמעה גסה וחד משמעית לכיוון אחד, אבל אנחנו לא יודעים בדיוק מה קורה מאחוריה ואיך הבנאדם באמת מרגיש.

אם הוא הומו, אז למה הוא התחתחן איתה?
האם הוא באמת אוהב אותה ולא רוצה לפגוע בה, אך חייב לספק את עצמו עם בחור לפחות פעם בכמה זמן, כי הנטייה המינית לא נעלמת אתה יודע .

על פני השטח הוא יוצא אגואיסט מההודעה שלו, אבל מי יודע מה הולך אצלו באמת.

אני מבין את התגובה שלך לעניין, רגשית נטו שגם באה ממקום של ערכים .

ItsikH

Member
אתה לא יודע איך הגיע למצב הזה ובאיזה שלב ב התבגרות המודעות העצמית שלו וגיבוש הזהות המינית שלו. נישואים עלולים להיות אילוץ כואב אם נכפו בטרם עת, במיוחד אם יש רכוש משותף וילדים משותפים.

Mr Fahrenheit

New member
אני לא יודע הרבה דברים על כמעט הכל..

זה לא אומר שאני לא יכול לגבש דעה על סמך מה שאני יודע.
שיספר את הכל ואז אני אעריך מחדש את הדברים שלי.. איך שזה מוצג כרגע - זה מה שאני חושב.

אם הייתי מחכה לדעת את כל הפרטים על כל דבר בעולם, לא הייתי כותב פה כלום כמעט.

ItsikH

Member
תארתי פרטים שאנשים לא יירצו לשתף ויש רבים אחרים, חיי נישואים ומשפחה הם אינטימיים - פירושו קודם כל פרטיים. רבים הפרטים שלא ישותפו גם תחת כותרת משלה של אנונימיות.

Mr Fahrenheit

New member
בגלל זה לא שאלתי.. רק שפטתי לפי מה שאני יודע.

ככה זה עובד, לא? תיאוריות וסיבות אפשריות אני יכול להעלות עד מחרתיים...

ItsikH

Member
גם אני, אלא רק ש"סמוך על נסיוני הרב", אני נוט ה להזהר בפרשנות של קשר זוגי בכלל ונישואים בפרט, לאור נסיוני והידוע לי על הגורמים להם שאינם תמיד בחירה חופשית ומודעת לגמרי כפי שהיינו רוצים ומאמינים שקורה לרוב.

למעלה