סקרן לטעום

סקרן לטעום

הוא פתח לי את הדלת, גבר נאה מרשים גבוה חטוב, נראה מתאמן, אמר לי בוא כנס תרגיש חופשי, נכנסתי והתיישבתי על הספה, הוא אמר לי אז אתה יובל מהצ'אט? אמרתי עיניך הרואות זה אני, הוסיף ואמר באמת אתה נאה כמו שתיארת את עצמך בצ'אט, אמרתי לו שאמינות היא בראש ובראשונה, אז אתה דניאל שאלתי? הנהן בראשו ואמר אכן, דניאל השרירי...גם אתה דובר אמת אמרתי לו, אכן חלק כמו שתיארת ובנוי טוב.. דניאל אמר שיעל מתקלחת וכבר יוצאת, חייכתי נבוכות, תשתה משהו? שאל דניאל השבתי בחיוך ובצניעות רק מים שהרי פי התייבש מהתרגשות, דניאל הגיש לי כוס מים וכאשר התקרב לתת לי אותה הבחנתי בבליטה במכנסיו, הבטתי בה ודמיינתי מה מסתתר שם, דניאל קלט שאני מביט לעבר הבליטה ושאל אם מסקרן אותי לדעת מה מסתתר שם, התרגשתי יותר רק מעצם השאלה, השבתי בחיוב וקפאתי, דניאל אמר לי שהכל בסדר ואין מה להתרגש, ניסיתי לשמוע בקולו וחיכיתי בסבלנות, בעודי בולע את הרוק המעט שבפי שמעתי את דלת המקלחת נפתחת ומספר שניות לאחר מכן נעמדה מולנו יעל לבושה טייץ כחול צמוד לרגליים חטובות וחולצה פשוטה טריקו בהירה אבל אלוהים ניתן היה להבחין בקלות שמתחת לחולצה הפשוטה מסתתר חזה גדול ושופע ללא חזייה ...אני מודה שיש לי חולשה לחזה שופע וכאשר אין באזור כל חזייה שתחזיק בו ,הדבר חזק ממני.... קלטתי שיעל הבחינה בעצמה בבליטה במכנסיו של בן זוגה ומיד הביטה בי כאילו כולם חיברו את הפזל בדמיונם ורק חיכו להתחיל במשחק.. יעל שאלה אותי ככה ישירות ..." אז מה מסקרן אותך?..." החלטתי שאני לא נשאר נבוך, אזרתי אומץ ועניתי לטעום לבעלך ולענג אותו מולך... יעל שילבה רגליה האחת על השנייה ובמין תנועת גוף כאילו הסכימה איתי שהגעתי למקום הנכון, יעל שאלה שוב.." ומה מסקרן אותך לטעום"..? השבתי , אם יש לדניאל כלי טעים אז אשמח לטעום ממנו..יעל לא ויתרה והמשיכה לשאול ..."ומה עוד לטעום?.." הרגשתי שיעל קוראת את מחשבותיי שהרי לא דיברנו על זה כלל.. לא התביישתי והודתי: לטעום לו גם את הזרע ..נבוך עד עמקי נשמתי. אוהבת את הכנות שלך אמרה יעל, לא תצטער הטעם טעם גן עדן.. עוד יותר עשתה לי חשק האישה הזאת לטעום כל דבר אפשרי ....כל אותו זמן ישב דניאל והקשיב ליעלי ולי מתגרה מהשיחה שלנו. לפתע עצרה יעל את הזמן מלכת וקראה לדניאל לעמוד מולה, ביחד איתו קראה לי לשבת לידה, התמונה היתה כזו שאני יושב, יעל לימיני ולידה עומד דניאל , אני מודה חיכיתי כמו טירון לפקודות מהמפקדת יעל.. ואכן זו הוסיפה ואמרה בואו נעשה היכרות מקרוב... דניאל התקרב אליה ואז הגיע הרגע בו ביקשה ממני להפשיל את מכנסיו של דניאל, הרמתי את ידיי לעבר מכנסיו והתרתי כפתור אחר כפתור , משכתי אותם למטה ודניאל נשאר בבוקסר ואני חייב להגיד שדרכו בלט משהו לא גדול אני חייב להודות אבל מסתבר שטעיתי ותיכף אסביר למה. יעל שאלה אותי איך ההרגשה עד עכשיו והשבתי שאני נבוך, יעל לקחה את ידי הצמידה אותי לחזה בעדינות ואמרה לי שאין לי מה להיות נבוך אלא אנחנו כאן בשביל להגשים פנטזיה, הסכמתי איתה וחשבתי לעצמי שאני מקווה לא להתאכזב מכל המעמד.. יעל שאלה אותי מה דעתי על הבליטה בבוקסר של דניאל ועניתי "לא רעה" , עדיין לא ידעתי מה מצפה לי, יעל ביקשה ממני להוריד את הבוקסר מעל דניאל והזהירה אותי בצחוק לתפוס מרחק.. אמרתי לעצמי בלב מה כבר יכול להיות הבליטה לא מי יודע מרשימה, השלתי את הבוקסר בעדינות ונדהמתי למראה עיניי..... הבליטה שחשבתי שהיא זין עומד הייתה לא אחרת מאשר זין רפוי הממתין לטריגר על מנת להתקשות, אמרתי חלושות.."וואוו" ... יעל ודניאל חייכו , יעל אמרה לי שהגיע הזמן לטעום מהקרטיב.. קירבתי את פי מעט ולאט לעבר הזין של דניאל, יעל אמרה שאינה יכולה כבר להמתין ולראות את הזין של דניאל גדל למימדים שהיא מכירה אבל הפעם בתוך פה של גבר... הכנסתי אותו לפי והתחלתי ללקק אותו בתוכו, אני חייב לציין שההרגשה מאוד נעימה והטעם של הזין לא רע.. יעל החלה לגעת בעצמה דרך הבגדים וביקשה מאיתנו לא להפסיק ולו לשנייה; הזין של דניאל התקשה בפי וגדל למימדים אדירים אם איני טועה משהו כמו 22-23 ס"מ של זין שחום חלק וטעים, אני זוכר שלא יכולתי להכיל את כולו בפי וכאשר ניסיתי רפלקס ההקאה פעל ולא נהניתי אז הכלתי משהו כמו חצי ממנו וגם זה היה די גדול, דניאל התנהג כאילו פי הוא הכוס של יעל כנראה ודפק אותי , הכניס והוציא את כלי זינו מפי כאילו היה זה הכוס הרטוב של יעלי.....ההמשך היה טעים בהחלט ועל כך בפעם הבאה.. פתוח לתגובות ולשאלות חופשיות...

28דו חתיך

New member

giligil55

Member
יש לי הצעה...

תחלק את הסיפור לפיסקאות , כדי שיהיה אפשר לקרוא ולהתרכז בנושא
ותפרסם שוב...

למעלה