סקריפטים ליותר מתקדמים

yweiss

New member
סקריפטים ליותר מתקדמים ../images/Emo47.gif

הפעם החלטתי לשים קוד קצת יותר מסובך ונראה לי שעכשיו הקודים שאני ישים יהיו יותר מסובכים כי נראהלי שרוב הפורום שולט בפקודות דיי פשוטות כמובן שמי שישאל על פקודות יותר בסיסיות אני יעזור בשמחה
אלא שהפעם בניתי קוד לבעיטת גסטים (בד"כ יש את זה בדאל-נט) אתם יודעים שהניק של הבנאדם נראה ככה:guest2223 או כל מספר אחר אז יש כאלה אופרים שזה מעצבן אותם אז כ אני יראה שתי דרכים לבנות הגנה נגד כאלה ניקים החלטתי גם הפעם במקומות שנראים שכדאי להסביר בהם עשיתי באמצע הפקודה ככה: הסבר; אז שאתם מעתיקים את הקוד את השורות שמתחילות ב ; אל תעתיקו הם רק הסבר לא חלק מהקוד! אחרי כל ההקדמה הנה הקודים בהתחלה הקוד הפשוט יותר ואחרי זה המסובך. הפשוט
on @*:JOIN:#:{ if (guest????? iswm $nick) { ban -u60 # $nick 11 kick # $nick Guest nicks are not allowed, /nick <New Nickname> } }​
המסובך כל הסבוך פה הוא בגלל הוויל
on *:NICK:{ if (guest????? iswm $newnick) { var %i = 0 while (%i < $comchan($newnick,0)) { ;הלולאה הזאת בודקת את כל הערוצים שגם אתה נמצא שם וגם הבנאדם הגסט inc %i if ($me isop $comchan($newnick,%i)) { ;השורה הזאת למעלה היא בגלל שרק אם אתה אופ אתה יכול להעיף
ban -u60 $comchan($newnick,%i) $newnick 11 kick $comchan($newnick,%i) $newnick Guest nicks are not allowed, /nick <New Nickname> } } } }​
זה הכל מקווה שעזרתי:yweiss

havlaz

New member
אמממ

צריך את שניהם בקוד
אממ, לא יותר פשוט לעשות באן ל Guest*!*@* ואז הם לא יכנסו, וגם לא יוכלו לדבר?

למעלה