סקרים

~דויד~

New member
מה זאת אהבה?

אור הוא הדימוי שאני השתמשתי בו כדי להסביר לך מה זאת אהבה לדעתי.

עז

New member
האם אתה יכול

לפרט קצת יותר, אתה יכול לתת גם דימויים, אך רצוי שתסביר לי את המילה "אהבה" בלי להשתמש במילה "אהבה" ... רק אם אתה רוצה, כמובן. זה שאתה משתמש ב"אור כדימוי להסביר מה זאת אהבה" לא מקדם את ההבנה שלי אפילו לא בסנטימטר. ואני באמת ובתמים, מנסה להבין למה אתה מתכוון.

~דויד~

New member
לא, אני לא יכול לפרט יותר

כדי שמישהו יבין, כל החלקים שלו צריכים להיות מעורבים בתהליך. הוא חייב לתת את כולו לצורך הפענוח. ישנה חבילת מידע המצורפת למילים שנכתבו. המילים נבתבו עם אנרגיה מסוימת, ועליו להתחבר אליה. מי שישתמש אך ורק בשכל ישר כדי להבין את המסרים שלי, לא יבין, או שיבין באופן שאיננו כפי שהתכונתי.

~דויד~

New member
כלומר, הוא צריך להיות מסוגל לקבל

את המסר. עבור חלק מהקוראים, סביר מאוד שעליהם להתאמץ לשם כך...

~דויד~

New member
אם מישהו כותב כאן שאלה עבורי ../images/Emo70.gif

אז נא להודיע לי (דרך מערכת המסרים או דוא"ל)

נילאם

New member
עז היקר

נראה שצורמים לך כאן המון דברים. משהו פה לא מסתדר לך... סלח לי על עזות המצח, אבל אני תוהה, האם זו הריצפה שעקומה??? באהבה (ושוב סלח לי על העזות המתפרצת) נילאם

Talia E

New member
אני חושבת

שהוא לא כותב את כל זה מתוך עצבנות או קושי שלו עם הפורום, אלא מתוך ניסיון לעורר את אנשי הפורום למחשבה על דברים מסוימים.

עז

New member
לא סולח,

כי אין לי על מה. הריצפה, אם היא צמודה לכדור הארץ, אמורה ליהיות עקומה כי כדור הארץ הוא כדור ולא שטוח .... ועכשיו קצת יותר ברצינות, בעולם יש הרבה דברים שיכולים להראות אחרת, זו לא סיבה לעזוב את העולם, בפורום הזה אני מדלג על רוב ההודעות, כי אין לי מה להוסיף שם ו/או אין לי מה לילמוד בהודעה בסגנון "היה לי יום מדהים" ... "פוצילה מוצילה" ... וכו´ אך כיוון שבמידה מסויימת איכפת לי מהאנושות, אני כותב פה ושם הודעה ... אך על מנת לנהל דו שיח, 2 הצדדים צריכים להבין למה הצד השני מתכוון כשהוא משתמש במילים, זה חלק מ"טוהר המילה" ..., כשאתה כותב "באהבה" אין לי מושג למה אתה מתכוון, ברור לי שאנו משתמשים במילה הזו במובן שונה, אני הסברתי בעבר, בפורום הזה, מה הכוונה שלי מאחורי המילה/מושג "אהבה", אבל עד עכשיו לא זכור לי שמישהו הגדיר בצורה ברורה מה הכוונה שלו, האם אתה מוכן להסביר לי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "אוהב"?

white crane

New member
שלום לך עז

אני מסכים איתך על כל מה שאמרת אך תרשה לי לציין שנשמע שאתה קצת קשה או מריר או אולי קשה מידי. אני מסכים כי השימוש במילים כאן הוא מופרז ויותר מידי חביב וחמוד ואנשים לא משתמשים במלא הכוונה של המילה ובאמת איך אפשר לאהוב אדם בלי לדעת כלל מיהו. וסתם מתוך סכרנות מה ההגדרה שלך לאהבה. נושא שמרתק אותי אבל לעיתים גם מתוך פוצי קוצי והרבה דברים שנראים לא במקום בכלל יש חוכמות ואפשר לילמוד. תריך להיות בררן אשדמח לשמוע ממך עוד אתה מעניין

אשכר

New member
נראה לי,

בס"ד
בס"ד​
נראה לי שהאצבעות שלך שמנות מדי, ובגלל זה אתה מקיש על כמה מקשים בו-זמנית. וחוץ מזה, הצרופי מקרים פה היום זה משהו. ואם אתה ער, תתקשר. יש לי חלום מוזר לחלוק איתך (ועם זוגתך שתחיה) בס"ד
בס"ד​

עז

New member
שלום לך,

כיוון ששימוש במילים כאן "מופרז ויותר מידי חביב" מישהו צריך להפגין שאפשר אחרת, במקרה זה אני, אני לא מריר בכלל, קשה לפעמים, ובדיון הזה קשה מאוד, בכוונה, על מנת להזיז אנשים מהמקום ה"נח" שהם נמצאים ... מי שנח לו יותר מידי, לא יכול "באמת" ללמוד ... לגבי ההגדרה שלי למילה "אהבה", א) זו תחושה שלא עברה עיבוד של המח/הגיון ב) אהבה קיימת בין 2 יצורים, בעיניי לא קיים המושג "אהבה עצמית", אני יכול לסמוך על עצמי, להיות מרוצה מהחיים שלי וכו´ וכו´ אך אין "אהבה" כי יש רק יצור אחד ... ג) כל אחד מקבל את השני כמו שהוא, בלי לנסות לשנות אותו ד) הגוף השלישי (שנוצר מהאינטרקציה בין 2 יצורים) הוא יותר "ממשי" מאשר במפגש בין 2 אנשים שלא אוהבים אחד את השני ה) ההיפך ה"אהבה" זה לא "שנאה" אלא "אפטיה" יש עוד, אך נראה לי שזאת התחלה טובה, על מנת לנסות להסביר לך מה הכוונה שלי. אתה מוזמן לבקר באתר שלי, יש שם יותר בפירוט כל מיני הגדרות, השקפת העולם שלי, ... תתחיל (אולי) ב"פתקים" ו-"כדאי לקרא", תתקדם ל"FAQ" ומשם לאן שאתה רוצה, זו רק המלצה, אתה יכול לשוטט באתר איך שבא לך (אם בא לך) ובאיזה סדר שאתה רוצה ...

למעלה