סקרים!

ooOMoRoShOoo

New member
סקרים!

א.זוג מועדף: 1.רוברטה ופונצ'ו 2.רוברטה ודייגו 3.אנהי ופונצ'ו 4.אנהי ודייגו ב.שחקן מועדף 1.פונצ'ו 2.דייגו 3.ג'ובאני 4.אחר ג.שחקנית מועדפת 1.רוברטה 2.אנהי 3.לופיטה 4.אחר

סוכריה16

New member
עונה

אנהי ופונצ'ו
פונצ'ו
אנהי
ומאייטה
וכמובן שגם את דולסה אחרי!

ליאת 406

New member
עונה

א.זוג מועדף: 1.(רוברטה ופונצ'ו) 2.רוברטה ודייגו 3.אנהי ופונצ'ו 4.אנהי ודייגו ב.שחקן מועדף 1.(פונצ'ו) 2.דייגו 3.ג'ובאני 4.אחר ג.שחקנית מועדפת 1.רוברטה 2).אנהי) 3לופיטה 4.אחר

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

זוג מועדף: אנהי ופונצ'ו! שחקן מועדף: פונצ'ו שחקנית מועדפת: אנהי!

christeamo

New member
עונההההההההההה

א.זוג מועדף: 1.רוברטה ופונצ'ו 2.רוברטה ודייגו 3.אנהי ופונצ'ו 4.אנהי ודייגו ב.שחקן מועדף 1.פונצ'ו 2.דייגו 3.ג'ובאני 4.אחר ג.שחקנית מועדפת 1.רוברטה 2.אנהי 3.לופיטה 4.אחר זוג: דייגו (כריס) ורוברטה (דולסה) שחקן מועדף - ג'ובאני - משחק פצצה!!!!!! אבל בחיים האמיתים כריסס אין על המושלם שלייייייי (דייגו) שחקנית - דולסה...........ואנהי =)

אני

א.זוג מועדף:רוברטה ודייגו ב.שחקן מועדף: כריס ג.שחקנית מועדפת:כולןן חח..אבל הכי הכי אנהי ודולסה.. תמונה של היפיוףףףףףף שלייי

ooOMoRoShOoo

New member
עכשיו אני יגיד מה אני =)

א.רוברטה ודייגו 2.כולם 3.כולןן אבל את רוברטה הכי הרבה

דולסה השחקנית המושלמת חח

זוג:דולסה כריסטופר ודולסה ואלפונצו(אבל אני כועסת שהוא פגע בה חח) שחקן-כריסטופר ואלפונסו שחקנית דולסה המושלמת ואחר כך אנהי

bigmomentom

New member
עונה לסקר../images/Emo26.gif

הזוג המועדף: טוב ברור שה"שלמות" (אנהי ופונצ'ו- השחקנים הכי יפים והכי מוכשרים שיש ואיזו כימיה, למות מהם). שחקן מועדף: חצויה בין פונצ'ו למדריאגה (אף פעם לא זוכרת איך קוראים לו במציאות). שחקנית מועדפת: אנהי, אנהי ושוב אנהי. השחקנית הקומית הכי מוצלחת שנתקלתי בה לאחרונה. יפיפיה , מוכשרת בטירוף , עם טונות של כריזמה. מבחינתי מס' 1 ברבלדה.

N A D U

New member
עונה

א.זוג מועדף: 3.אנהי ופונצ'ו ב.שחקן מועדף 1.פונצ'ו ג.שחקנית מועדפת 3.לופיטה

מיכל151

New member
עונה

א. זוג מועדף 1. רובטה ופונצ'ו 2. רוברטה ודייגו 3. אנהי ופונצ'ו 4. אנהי ודייגו ב. שחקן מועדף 1. פונצ'ו 2. דייגו 3. ג'ובאני 4. אחר שחקנית מועדפת 1. רוברטה 2. אנהי 3. לופיטה 4. אחר

pablo111

New member
עונה

הזוג רוברטה ופונצ'ו שחקן פונצ'ו שחקנית רוברטה

eveligne406

New member
אוקיי... תפנית מסויימת :[[

השחקן המועדף עליי הוא פונצ'ו.. השחקנית האהוב עליי היא.. אוביו, אנהי.. אבל הזוג המועדף שפעם היה אנהי ופונצ'ו... משתנה לדולסה ופונצ'ו. כייי... דעתי על פונצ'ו השתנתה בזווית של איזה 180 מעלות... אחרי שהוא נפרד מדולסה ואחרי זמן קצר הוא פתאום הופיע עם מישהי חדשה!! זה לא נורמלי... זה ממש מגעיל אפילו... שישמור את זה קצת בסוד...או משו כזה... הוא ישר הלך והציג את הרומן ה"חדש" שלו.. לפי דעתי זה לא כל כך חדש הרומן הזה, אני לא אתפלא אם הוא היה איתה עוד לפני שנפרד מדולסה... :( ואני לא רוצה שאנהי שלי תפגע ככה.... אז אני משאירה אותו עם דולסה.

TuTyBoP15

New member
כדי שאנהי ופונצ'ו יהיו ביחד הם

צריכים להתאהב לא?? הם לא מאוהבים ולדעתי גם לא יהיו מאוהבים..לאנהי יש חבר כרגע הרגע שמתי כתבה שאין לי מושג ממתי היא אבל אחרי הרומן שהיה לה עם כריסטופר בשרשור "ראיון שעשו עם קלאודיה" תקראי..חחחח חבר שלה לא נראה משהו מיוחד היא כוסיתת ופתאום לידה אחד לא מגולח חחחחחח ולא נראה לי ששחקנים מצליחים לשמור בסוד על מערכות יחסים שלהם כי עיתונאים עוקבים אחריהם יום ולילה כדי לגלות "סקופ" ולזכות במשכורת גבוהה יותר..חחח מסכנים השחקניםםם

סוכריה16

New member
לאנהי אין חבר.. דיי

דיי להאמין לשמועות.. לחבר הזה כביכול, יש חברה בכלל, ואנהי אומרת ש שהיא רווקה וככה מי שרוצה להתחיל איתה לא יתחיל בגלל כל השמועות של החבר

shir08

New member
עונה

זוג מועדף: רוברטה
ופונצ'ו שחקן מועדף פונצ'ו
שחקנית מועדפת רוברטה וואי לא הייתי בפורום מלא זמןן!!!המחשב כל הזמן נתקע לי ולא יכולתי להיות במחשב!!אבל טוב לחזור

למעלה