מאי חולת גיא ויו2י
New member
--סקרים--
הבטחתי שהעיניין יהפוך לקבוע-נכון
אבל הייתה לי קצת בעיה והיה לי קשה להיכנס לכאן..סורי! נמשיך.. ושוב-אני מזכירה את הכללים... אפשר לבחור בכל שאלה רק תשובה אחת
אלא עם כן מסומן לייד השאלה את האייקון-
אז אפשר לבחור שתי אפשריות שהנקודות של הבחירה מתחלקות בין שתי התשובות שבחרתם. (לדוגמא: למשל יש שאלה- איזה דמות הכי מצחיקה אתכם? א.אסי ב.דורין ג.יסמין ד.צבי ומצויין בתחילת השאלה את האייקון
אפשר לבחור ב2 דמויות..למשל אותי הכי מצחיקות אסי ודורין..אז הניקוד של השאלה יתחלק בין אסי לבין דורין חצי לכל אחת!!) אפשר לבחור רק 2 אפשריות (בשאלות שמסומנות באייקון-
רק מהתשובות שצינתי מקווה שהכל ברור ושיהיה כיף..! נתחיל.. (בשבוע שעבר התחלנו עם סקרים על הבנות בסדרה..היום נמשיך עם הרעיון עם אותם שאלות..כי לא כולם ענו עלייהם..מי שכבר ענה יכול לענות שוב!!) עוד משהו שחשוב לי לציין- לאחר זמן מה..תיפתח הודעה שתציין שההצבעה הסתיימה ואני יחשב את כל התשובות! 1.הכי יפה שיש...(בלי שום קשר למשחק..אך ורק יופי למרות שיופי זה לא הכל ממש לא!!) א.דורינוש!! מלכה שלי יפה אחת! ב.יסמין..אחח איזה נאה היא! ג.דיקלה מהקפה.. ד.מיכאלה! מספר אחת..נשית וסקסית בטירופ!! 2.הכי מוכשרת..(הדמויות בסדרה..לדוגמא עם תבחרו שדורין הכי מוכשרת..זה יהיה בגלל העיסוק שלה בשירה) א.דורין..איזה קול! ב.מיה,מסניפה בסטייל ג.אסי-זמרת אמיתית ד.מיכאלה כשהיא יוצאת לכיכר המדינה! ה.יסמין-באירגון הספא 3.הכי הקריבה מעצמה לסדרה..(וזה לא בא לפגוע באף אחת מהשחקניות המוכשרות שצינתי כאן) א.דיקלה מהקפה-מוכנה להיות בתפקיד אורח ב.יסמין..בוכה שצריך ומנדנדת ומקבלת את התפקיד של המסכנה..ומסכימה לעשות ניתוח בחזה.. ג.מיקי-מוכנה שיצאו עליה סטיגמות של נערת ליווי ד.אסי-מוכנה שיקראו לה אספה.. ה.מזה השטויות האלו??? כולה דמות,אני לא מנתח אף פעם אישיות לפי דמות! 4.ה-שחקנית של הסדרה (אני יודעת שכולם מוכשרות..אבל ניתן לבחור-רק אחת שהיא בעינייכם הכי הכי -בלי שום קשר ליופי..תתיחסו רק לכישרון וליכולות- ) א.טלי שרון..אחח איזו שאפה..מלכה.. ב.אפרת כהן-אספה-משחקת שתי תפקידים! ג.מיה-משחקת מצויין,מסניפה מצויין
..!! ד.דיקלה מהקפה!! תודה על ההשתתפות.. מי שרוצה שאני ימשיך עם העיניין הזה של הסקרים שיוסיף בסוף ההצבעות שלו-
הבטחתי שהעיניין יהפוך לקבוע-נכון