סקרים

kinspirit

New member
סקרים

הסקר השנוי במחלוקת הגיע אל סופו, עם 14 הצבעות... אני אישית מודה לכל מי שכן הצביע, ומכבדת את רצונם של האנשים שלא רצו לבחור. השאלה, להזכירכם, הייתה - "על איזו דמות מצוות SG1 הייתם מוכנים לוותר (שתעזוב את הסדרה)?" והתוצאות הן - מסתבר שבלי ג'ק אוניל, זה פשוט בלתי אפשרי. אף אחד ממצביעי הפורום לא בחר בדמות שלו כדמות שניתן לוותר עליה
טילאק קיבל 3 הצבעות (21.43%), סם 4 (28.57%) ובמקום הראשון, עם 7 קולות (50%) נמצא ד"ר דניאל ג'קסון. הסקר החדש יעלה בעוד מספר דקות, כולכם מומנים להצביע...

subatoi

New member
הכל נכון, אבל האנגלית מטופש יותר

מכולם. מטומטם ביותר שכולם מדברים אנגלית, במיוחד אם הם בני אדם שנלקחו מכדה"א לפני אלפי שנים, שאני די בספק אם היתה קיימת אז אנגלית. מי לימד אותם אנגלית? אדוני המערכת עשו שיעורי ערב באנגלית? מסיימים את עבודות הפרך ויאללה לכיתות? גם במב"כ יש את הקטע הזה, אבל שם לפחות פתרו את הבעיה עם המתרגם האוניברסלי. אף אחד לא יודע איך הוא עובד בדיוק, אבל לפחות זה פותר את הבעיה...

סקר ממש קשה....

והכל נכון למרבה הצער האם אי פעם יעשו סדרה שאיכשהו תימנע מהקלישאות המעצבנות האלו?

Hakarpad

New member
../images/Emo58.gif קטן - אל דאגה

באטלנטיס יהיו מתרגמים אוניברסליים
ואני לא אשכח את הפרק שבו הפרנגים חוזרים בזמן ונוחתים בכדוה"א והמתרגמים האוניברסליים מתקלקלים

elisesss

New member
פרק אדיר

היה יפה גם הדרך שבה הם ניסו להסביר את רוזוול באותו הפרק

combustblemoo

New member
לכבוד ערוץ HOT SPACE

גם FARSCAPE, וגם FIREFLY אכן נמנעים מכל הקלישאות הרגילות - מה שאמור להיות שמור - שמור, לא כולם מדברים אנגלית, להבדלים תרבותיים יש תוצאות קטלניות, ובחלל אין קול (לפחות ב-FIREFLY). אפשר גם אחרת!

למעלה