סקרים...

בהביבו

New member
סקרים...

אז בהואו ונעשה את זה שוב. אם יש לכם רעיונות לסקרים, תחת כל נושא שהוא (רצוי על תוכן הפורום), פשוט שלחו לי מסר עם השאלה והתשובות ( 10 תשובות לכל היותר)

EmGee

New member
יש לי רעיון לסקר:

כיצד היית מגדיר את מתן? א. 100% שחור ו0% מטונף ב. 80% שחור ו20% מטונף ג. 60% שחור ו40% מטונף ד. 50% שחור ו50% מטונף ה. 40% שחור ו60% מטונף ו. 20% שחור ו80% מטונף ז. 0% שחור ו100% מטונף

בהביבו

New member
חחחחחחחחחחחחחח! מתן אם אתה רוצה

שאני אוסיף את זה, רק תגיד.. אהה ו... גלעד-מתן: יש לי הצעה. בגלל שאתם כ"כ אוהבים אחד את השני, וכל שירשור בפורום הזה עובר עם הודעה אחת לפחות שלכם,, אשר אומרת דברים כ"כ טובים על השני, ההצעה שלי: תפתחו שירשור מיוחד, רק שלכם! השירשור ייתווסף לטאג'ס... יהיה נחמד לראות אתכם מסתדרים השירשור אחד, של.. גלעד & מתן נגד העולם (או נגד השני
)

double M

New member
עזוב, אני אסביר את הסקר פשוט...

כיצד היית מגדיר את מתן? א. 100% שחור ו0% מטונף ב. 80% שחור ו20% מטונף ג. 60% שחור ו40% מטונף ד. 50% שחור ו50% מטונף ה. 40% שחור ו60% מטונף ו. 20% שחור ו80% מטונף ז. 0% שחור ו100% מטונף קודם כל בוא נלך על שיטת האלימינציה. האקסיומה שלנו, הנחת היסוד, היא שאני שחור ומטונף. אין על כך וויכוח. זהו חוק בסיסי וידוע. ג'ינג'י-נבזי, גלעד-מעפן, מתן-שחור ומטונף. לכן מיד האופציה הראשונה והאופציה האחרונה מתבטלות. נשארו עם חמש אופציות. עכשיו בואו נסכים על עוד הנחת יסוד. טינוף-שחור. טינופת איננה לבנה, היא יכולה להיות חומה אך אני מטונף מן המעלה הראשונה ולכן מטונף הוא שחור. עכשיו זה מיד מבטל את כל האופציות האחרות שכן אם מתן=מטונף+שחור, ו-שחור=מטונף, אזי מתן=שחור+שחור, וגם מתן=מטונף+מטונף. זה מיד הופך את כל האופציות לתשובות סבירות והגיוניות ואנחנו מגיעים למצב של פרדוקס פנימי בתוך השאלה. לכן אני כנראה פשוט כוסון בלתי נלאה.

בהביבו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי אתם קרועים שניכם!!! תמשיכו תמשיכו.. זה פשוט מפיל אותי לריצפה

סיונול

New member
אנלא יכולה ככה!!! נםםם!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ( מתן.. מה עם המשרוקית שאתה צריך לעשות לי..?) :)

בהביבו

New member
שניה, שאני אבין משהו..

פעםצ אחת (אולי פעמיים
) יצא שנכנסת לפה, מאז אף פעם לא. עכשיו נכנסת ורשמת הודעה בגלל שזה הצחיק אותך? טווווווווב.. |אייקון של בן לוחק בחשבון לקחת את גלעד ומתן לצוות הבידור של הקהילה|
וטוב לראות אותך.

למעלה