סקרים

סקרים

מנהלי הפורום יקרים ! מגניב שיש סקרים אבל הם בעייתיים לאללה. מעבר לעובדה שבאמת קשה לבחור, גם יש מעט אפשרויות כשחלקן מכילות המון המון נושאים. למשל מודרני - שזה כולל בתוכו ביפופ, פוסט בופ לסוגיו, אוונגרד, ועוד ועוד, שגם הם כל אחד שם כולל להמון דברים.. בקיצור יש כ"כ הרבה זרמים שבאמת אי אפשר לעשות סקר כזה. שמתי לב שהייתה תופעה דומה גם בשאר הסקרים.. בסקר כלים היה ויברפון ולא היה סקסופון סופרן ? די.. ונדמה לי ( לא זוכר בדיוק ) שבמתופפים שכחתם את טוני וויליאמס ! בעצם חכו שנייה אני אבדוק ואכתוב, גם בפסנתרנים נראה לי שכחתם כמה ענקים..

חסרים לאללה בסקרים :

בפסנתרנים - דייב ברובק, ססיל טיילור ( אני לא ממש מכיר אותו ), ג´קי ביארד ( יאללה תתחילו לשמוע קצת מינגוס ), ובוט יש עוד מלא מלא מלא מלא מלא אנשים גדולים ששכחתי כרגע.. מתופפים - באמת שכחתם את אנתוני וויליאמס, ואיפה קני קלארק ? סטיב ג´אד ? גיטריסטים - איפה איפה פאט מתיני ? אני לא מאמין שלא הזכרתם אותו, הוא גדול מהחיים ! מה שמזכיר לי - אין גם את מייק סטרן וגם לא את כל הראשונים - ג´נגו וצ´רלי כריסטצ´ן. הסקרים האלה באמת מלאים בחורים...

seafox

New member
התייחסות

תראה,בקשר לסקרים. כמה כבר אפשר להכניס?!האפשרות שלנו להכניס יכולה להיות עצומה.אפילו 20 אופציות.אבל מה זה יעזור?תראה כאן אחד וכאן אחד. אז נתנו רשימה מסויימת. אז אפשר לרשום בהודעה התייחסות לסקר ולרשום את ההעדפה שלך בתור אחר ולתת לנו ככה את חוות דעתך.

zambush

New member
סקרים ../images/Emo73.gif

הסקר של הפסנתרנים שייך למנהל הפורום הקודם OBZ. שים לב שתשובותיו מאויישות עד סוף התפוסה הקיימת, 10 מקומות. אבל בכל מקרה צריכה להיות אפשרות של "אחר, פרט/י בפורום". זה לא יזיק

seafox

New member
לא שמנו את זה?פאשלה מנהלתית.

עכשיו המרכז יחתור נגדנו!

למעלה