סקרים רבותי סקרים

מכחול 77

New member
סקרים רבותי סקרים

יאללה שתפו פעולה ........ 1 במה אתם עוסקים (תחום) 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? 3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? 4 מה הבושם האהוב עליכם ? 5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ?

נו , גם ככה אני משועמם/מסטול/אומלל

1. במה אתם עוסקים (תחום) מהנדס מכונות במפעל לטמפונים . בקרוב אני מועמד להיות מקודם לבודק רמת ספיגה .. 2. אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? ברור (שזה אני) ! הארוחות בעבודה מדהימות ! לא יודע למה , אבל ה- flavor שונה .. 3. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? טילפנתי לדליה איציק , התנשפתי וניתקתי . רק אחרי זה זכרתי שרציתי להתקשר לאיציק מרדכי ... 4. מה הבושם האהוב עליכם ? לולו של קאשרל . 5. כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ? עד פתח תקווה ..

lionsheart

New member
עונה לסקר

במה אתם עוסקים (תחום) בתחום שיווק 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? ממש לא 3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? סרט כחול 4 מה הבושם האהוב עליכם ? הוגו בוס 5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם האמת פיזית אין גבלוב כל עוד אני שומר על מה שאני באמת

prodigy45

New member
או..סקר..I LIKE IT

1 במה אתם עוסקים (תחום) עכשיו חיילת, בעתיד מעצבת 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? אולי קבע לאיזו תקופה...אבל עיצוב זה העתיד שלי
3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? לא זוכרת שעשיתי : (
4 מה הבושם האהוב עליכם ?PLEASURE של ESTEE LAUDER 5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ? לא יודעת עד כמה רחוק יכולה...עד כמה שיצטרכו ועד כמה שאוכל

יניב yaniv

New member
חדש כאן..

במה אתם עוסקים (תחום) מכירות ב יס אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? ברור שלא.. אם לא הייתי תלוי בכסף הייתי עכשיו באיזה אי עם ג'וינט טוב ו2 נערות פלייבוי..... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? אמממ.. לזרוק קונדום פתוח על מורה באמצע שיעור נחשב למטורף?.. מה הבושם האהוב עליכם ? ראש אס.. כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ? אפשר להמיר מאהבה לסטוץ?.. כי אם כן אז נסעתי הרבה...ורחוק..

בעעע

1 במה אתם עוסקים (תחום) הייטק 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? אני לא עובדת כרגע, אז כן
3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? מממ, לא עולה לי משו לראש כרגע 4 מה הבושם האהוב עליכם ? 212 5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ? יותר מידי רחוק

דרדקן

New member
משעמום

1. הנדסה (תכנון) 2. לא וממש לא. 3. צללתי באוניה טרופה, נכנסתי לתוך חדר חשוך שגם עם פנס אי אפשר היה לראות בו יותר מ-2 ס"מ קדימה, זה היה בסוף הצלילה והמיכל שלי היה קרוב לריק, איכשהו מצאתי את היציאה והגעתי לפני המים עם מיכל שנשארו בו 60 ליטר אוויר (או במילים אחרות אוויר לעוד חצי דקה). 4. לא אוהב בשמים, אם ריח אוהב מאוד את הריח של white musk. 5. פעם נסעתי משארם א-שיח לחיפה ובשביל הנוכחית טסתי מקניה לארץ.

דרדקן

New member
אני יודע במה זה מתבטא

את לא מפסיקה לאכול וכל הזמן רעבה נכון? גם לי היה את זה פעם, אבל בסופו של דבר בלעתי כמה שפיריות והן אכלו את התולעים, אבל מה עשו לי שמות בבטן, אז אני הולך על פרפרים היום (מעדיף בעיקר את הדובון היפהפה)

דרדקן

New member
במיכל יש אויר דחוס

לצורך בעיניין אם בתחילת צלילה יש במיכל 12 ליטר אויר בלחץ 200 אטמוספירות אז בתחילת הצלילה יש 2400 ליטר אויר בתוך המיכל. בעיקרון יש לצאת מהמים עם לפחות 600 ליטר אויר (50 אטמ'). באותה צלילה יצאתי עם 5 אטמ'

../images/Emo152.gif

1 במה אתם עוסקים (תחום) תחום הפסיכולוגיה והנפש. 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? זב בדיוק המצב היום. עובדת חצי בהתנדבות תמורת משכורת רעב וסיפוק אדיר. 3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? אממממ... הכל אצלי מטורף כולל עבודה עם מטורפים
4 מה הבושם האהוב עליכם ? NOA
5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם? לא הולכת, מקסימום נוסעת..

גמאני../images/Emo163.gif

1 במה אתם עוסקים (תחום) כלכלה 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום ? כל מקום אותו חרא.. 3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ? הרבה דברים, לא עולה לי משו ספציפי.. 4 מה הבושם האהוב עליכם ? איסי מיאקי 5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ? עד לגבעתיים, מפ"ת והוא הסיע אותי..חחחחחח. הלכתי רחוק בשביל אהבה, ואז הייתם מבינים כמה באמת מטורפת שאני.. אולי אגלה פעם

november76

New member
אוף, כולם מרותקים לטמבלוויזיה

משעמם...
1.עיסוק------> נדל"ן 2.אם לא הייתי תלויה בכסף-------> לא הייתי עובדת
3.מעשה הכי מטורף---------> אפשר להמיר למטומטם?? לענות על הסקר הזה
4.בושם-------->איסי מיאקי 5.כמה רחוק הלכתי---------> לא משהו..עד אילת.

יאללה, הפסקה במשחק....

1 במה אתם עוסקים (תחום): חוקר בביולוגיה 2 אם לא הייתם תלויים בכסף הייתם עובדים באותו מקום?: בוודאות, נהנה מכל רגע 3 מה המעשה הכי מטורף שעשיתם ?: עניתי על שאלון כזה כשזידאן יוצא באדום 4 מה הבושם האהוב עליכם ?: מיצוי ריח של תינוק 5 כמה רחוק תסכימו ללכת בשביל אהבה ?? או כמה רחוק כבר הלכתם ?: רחוק מאוד, הלכתי ואלך

למעלה