סקרים רבותיי
הלכתי לישון...שמתי את עצמי אל מתחת לפוך סגרתי רישתית אחד ועוד אחת ושלאק נעלמתי ...... לא להרבה זמן כי הטלפון צלצל אני הוא האחד שעונה מתוך שינה ולאחר מכן לא זוכר כלום מתוכן השיחה אך לא במקרה הנידון אתה זה לא אוכל לשכוח להלן תמצית השיחה: דוברת: שלום לך אנו עורכים סקר אודות מוצרים לניקוי טאי:אני ישן בטוח לא חולם על ניקוי דוברת:אם תקדיש לי מזמנך לכמה שאלות מהירות טאי:אני סופר כבשים זה יכול לעזור לך? דוברת:שאלה 1.באיזה חומר אתה מנקה את האסלה שלך? טאי
טוף פה אני מודה חטפתי ת`גאננה עוררתי לגמרי) עם הראש ? דוברת:ראש זה שם החומר טאי:שלך דוברת: (היא באקסטזה פראית לא חושב שבכלל מקשיבה לי ממלאת את השאלון לפי טעמה האישי אני רק קישוט נילווה) שאלה 2.שמעת על חומר מסוג.... (צנזורה אני מעכשיו מחרים את החברה הזו!!!) טאי: תגידי אני יכול לשאול אותך שאלה? דוברת: בוודאי (וואו היא הקשיבה לי IT`S ALIVE לתומי חשבתי כבר שמו שם רובוט) טאי:תשמעי אני יענה על כל אחת ואחת מהשאלות שלך תתני לי את הטלפון שלךבבית וב04:00 בבוקר אני מתקשר עונה לך כמו גדול דוברת:תראה...זה עבודה...בית זה בית... טאי:ולאן התקשרת עכשיו? לא לבית שלי ? נראה לך אני עובד אני ישןןןןןןןן טוב פה הסתימה השיחה אני מרחם על מי שעושה את סוג העבודות האלה ..הם נשמעים כמו תקליט שבור אבל אמרו חכמים אין עבודה המביישת את בעליה צודקים רק לא שאני ישן!!!
הלכתי לישון...שמתי את עצמי אל מתחת לפוך סגרתי רישתית אחד ועוד אחת ושלאק נעלמתי ...... לא להרבה זמן כי הטלפון צלצל אני הוא האחד שעונה מתוך שינה ולאחר מכן לא זוכר כלום מתוכן השיחה אך לא במקרה הנידון אתה זה לא אוכל לשכוח להלן תמצית השיחה: דוברת: שלום לך אנו עורכים סקר אודות מוצרים לניקוי טאי:אני ישן בטוח לא חולם על ניקוי דוברת:אם תקדיש לי מזמנך לכמה שאלות מהירות טאי:אני סופר כבשים זה יכול לעזור לך? דוברת:שאלה 1.באיזה חומר אתה מנקה את האסלה שלך? טאי