סקרים, סקרים, סקרים

Guy K

New member
סקרים, סקרים, סקרים

זה בטח לא יפתיע אף אחד - אבל כששאלתי אתכם לפני כמה זמן לאיזה שחקן שעזב השנה תתגעגעו הכי הרבה - האנטר טיילו לוקחת את מרבית הנקודות. שאר השחקנית די נעלמו באבק שהמצביעים עבורה הקימו בסקר
וג'ניפר פיניגן - כבר שאלתי אתכם מה דעתם על ליהוק מחדש לברידג'ט. יותר ממחצית אמרו שזה בכלל לא מעניין אותם. מאלו שזה כן מעניין אותם - הרוב יתגעגעו אליה. אז עכשיו יש לנו עוד שאלת ג'ניפר פיניגן, ככל הנראה האחרונה, מאחר והיא עוזבת את הסדרה בקרוב בארץ - ועשתה את זה השבוע בארה"ב. הרבה שחקנים צעירים פחות או יותר, ויפים פחות או יותר, עזבו את הסדרה בעבר - עם המון תוכניות לעתיד. חלקם כבר מצאו עבודה בסדרות טלויזיה אחרות או סרטים (בתפקידים זניחים בדרך כלל). חלקם מצאו את דרכם באופרות סבון אחרות. וחלקם - עשו דברים אחרים לחלוטין. רוצו לסקר ובחרו באפשרות שנראית לכם הכי הגיונית לגבי העתיד של ג'ניפר פיניגן. מה יקרה לה? אנחנו נראה אם צדקנו בעוד כמה שנים!

כמו שאמרתי פיצוי הולם

על הבריג'יט הקודמת כמובן, ואין דבר כזה דווקא די יפה......יש עליה בצורה רצינית, (קימברלי BEHIND YOU) אני נותן לה את כל הקרדיט!

Guy K

New member
היא יפה נורא!

ונראית כאן הרבה יותר מוצלחת מבתמונות שנמצאות באתר הרשמי שלה.

הדס123

New member
הי בהחלט יפה

בכל אופן, הרבה יותר מג'ניפר... אבל זה לא הכל, נראה מה יעשו עם הדמות שלה, האם היא תמשיך לעצבן?!

דווקא אהבתי את בריג'ט הקודמת ...

אני בהתחלה גם לא סבלתי את בריג'ט כי היא היתה מכוערת ומעצבנת אבל ניראה לי שאם הזמן התחלתי לאהוב אותה והיא נהייתה יפה יותר בעסה שהיא עוזבת עכשיו ...

למעלה