סקרים...כמובן

kinspirit

New member
סקרים...כמובן

וובכן, הנה עוד שבוע חלף לו, והגיע הזמן לסכם את הסקר של השבוע החולף. השאלה אשר הטרידה את חברי הפורום בשבוע האחרון הייתה - במי הייתם יורים בזאט אילו ניתנה לכם הזדמנות. יש לציין כי נראה שחברי הפורום לא היו צריכים להתלבט הרבה לפני בחירתם, ואכן יש לנו מנצח אשר גרף את מרבית הקופה
ולהלן התוצאות - במקום האחרון עם 0 הצבעות הגיעו חברי צוות SG1 המקורי, וקול' מייבורן (אני חייבת להודות שאני שמחה שהוא לא קיבל אף קול. הקרציה הקטנה התחבב עליי לאחרונה). במקום הרביעי עם הצבעה אחת הגיע חברינו ג'ונאס קווין. מכובד למדי יש לציין, במיוחד בהתחשב בביקורת הקשה אשר הדמות זכתה לה. במקום השלישי, עם 3 הצבעות, הגיע מארטוף. אכן, לא ניתן להכחיש שלכולנו היה דחף להרביץ לו בשלב זה או אחר. במקום השני המכובד, עם 6 הצבעות, הגיע רודני מקיי. יש לציין שהוא ניצל בנס, אילו הסקר לא היה כולל את הבחור אשר זכה במקום הראשון, אין ספק כי רודני היה קוטף את הקופה כולה
ובמקום הראשון, הבחור אשר פשוט לקח את הקופה (15 הצבעות!) והשאיר את כל המתמודדים האחרים הרבה מאחוריו, הבחור אשר כולנו היינו רוצים לירות בו בזאט (חלקנו היינו מעדיפים שלוש יריות ולא אחת בלבד)...סנטור קינסי. אז זהו, הסקר הסתיים...אבל הבא בתור כבר יוצא אל הדרך...

morashtty

New member
איך אפשר בכלל לבחור במקקיי (ספוילר)

באטלנטיס הוא עושה עבודה מצויינת ובכלל הואהדמות שאני הכי אוהב שם!!!

Hakarpad

New member
דבר בשם עצמך...

בשבילי מקיי יהיה רודני מהפרק של העונה ה5 - 48 שעות שסם אומרת לו יפה מאוד "Go suck a lemon" ואני מכיר הרבה מאוד אנשים שחושבים כמוני מבין חובבי הסדרה, מה גם שרודני הוא גם אחת הדמויות הפחות אהובות עלי באטלנטיס. אהממ... עוד משהו, אם אתה קורא את זה עד אייקון אז תיקח איתך עוד עיתון בשבילי

טים ג

New member
אני חושב הפוך:

אני דווקה מת על רודני. אין כמוהו. אבל בכל זאת אני רוצה לרות בו עם זאט, כל פעם שעושה משהו מעצבן. כמובן לא ברצף שלא ימות... אפשר גם להחטיף לו מכות ! אפשר כפות לשם התענוג... איזה ברקיה לתוך המשפעה לא תזיק... אפשר גם נשיכת סוס (צביטה עם כל האצבעות ברגל לתוך השרירים)... אפשר גם נעלי צבא לתוך הראות... וכו' יש לי דחף חולני להרביץ לו...

Tollan

New member
אני דווקא מסכים איתו...(ספוילר וכו'

אני גם מאוד אוהב את רודני, לדעתי הוא דמות מצוינת... גם ב48 שעות היחסים בינו לסאם היו מצחיקים

P e t e r P a n

New member
מחריד!!! ../images/Emo5.gif ../images/Emo2.gif

הסקר הזה פשוט עובר את כל השיאים... עכשיו, היו צריגים להביא גז מרגיע בשביל שאני ארגע.. ועדיין, העיניים הזהורות שלי הפחידו אותם....
אגב, אני בחרתי בריאליטי עם טיאלק.. נראה לי שזה יהיה פיצוווווץ... אני מודה, הייתי רוצה לראות את טיאלק מנסה להתסגל לעולמנו ואומר את הבדיחות הנהדרות שלו...

Falcor

New member
לירות במנהל שלי זה נחשב ?!?! ../images/Emo6.gif

לא לירות כדי להרוג .. אבל מכתצ חשמל קטנה זה יכול להיות נחמד ..

Echelon

New member
רודני

רודני פשוט יש לו הבעה של "בוא קבל בוקס" אין מה להגיד. ואני בחרתי במרוץ לדירה.

jewish master

New member
יש לי וידוי

אני בחרתי בג'ונאס. מה לעשות, אני לא אוהב אותו, אבל אם זה היה רק זה הייתי חס על חייו (ירייה אחת? ולפספס את ההזדמנות?) אבל הוא גם לקח לנו את דניאל ג'קסון
לעונה, סוף ספויילר הסקר החדש הוא מעולה, אבל אני מוחה על האפרות "קחי אותי סם" הרי היא צריכה להיות עם ג'ק בסוף הסדרה (לא זה לא ספויילר) איך היא תוכל לעשות זאת אם היא תהיה עם איזה אלמוני שבטח רק נרשם לתכנית כדי לראות את הסטארגייט.

[TNT]

New member
יופי אז אתה בבית!../images/Emo3.gif

אבל אני פגשתי את אור!!!

kinspirit

New member
זה נחמד מאוד שיש לך בלוג...

אבל איפה בדיוק הפרסום לקהילת סטארגייט שם?! חלוק עם אנשים את היומיים המדהימים שעברו עלייך באייקון
ואל תשכח לשים כמובן לינק לאתר "סטארגייט ישראל"...

[TNT]

New member
צודקת!

ברגע שיחזרו אליי כוחותי אני אפרסם רשומה שתתן לסטארגייט את הכבוד הראוי

למעלה