סקרים חדשים

master simon

New member
סקרים חדשים

האם צריך להמשיך בשיחות עם אבו-מאזן? כן-35% לא-62% האם ישראל צריכה להמשיך בצעדים עליהם התחייבה במסגרת מפת הדרכים? כן-37% לא-57% האם צריך להמשיך את הפסקת האש עם הפלשתינים? כן-47% לא-49% האם ערפאת עומד מאחורי הפיגועים? כן-78% לא-14% האם צריך לגרש את ערפאת? כן-53% לא-39% מה התגובה הישראלית הנכונה לפיגוע בי-ם? הבלגה והמתנה לטיפול של הפלשתינים-18% פעילות נקודתית נגד המשלחים-31% פעולה צבאית רחבה נגד ראשי החמאס והג'יהאד-49% האם אריאל שרון הוא ראש ממשלה אמין? כן-56% לא-39% מתוך ידיעות אחרונות המוסף לשבת 22/8/03 עמוד 8

master simon

New member
יפה

הוכחת שרבין הביא את הטרור פרס המשיך אותו וביבי הוריד את הפיגועים מה רצית לעשות בזה?

EverMan

New member
ככה :

אם היית מבין ולו קצת במצב המדיני ובארגונים בשטחים. היית יודע שמי שעשה את הפיגועים בתקופת רבין היו החמאס שניסו למנוע את ההסכם. משום מה ? משום שההסכם גזר עליהם גזר דין מוות. משום שבגללו , בגלל אוסלו - הרש"פ נלחמה בחמאס והשמידה אותו כמעט לחלוטין. לא בגלל ביבי לא היו פיגועים. אלא שהועדות המשותפות והרש"פ עד אז , כבר כמעט חיסלו את תשתית הטרור. הגרף גם מוכיח שאצל ברק לא היו כמעט פיגועים. סה"כ 4. למרות כל ה"רע" שמייחסים לו.

master simon

New member
אצל ברק לא היו פיגועים

אצל ברק היה מלחמה יש הבדל מזל שהעם השכיל להעיף אותו מהר כי מי יודע איזה אסון יותר גרוע היה יכול לקרות לנו רק לאחרונה ברק השכיל להבין שערפאת הוא מחבל שבחיים לא יפעל נגד הטרור מה שמוביל למה שאמרת הרשות נלחמה בטרור? מתי? תן דוגמאות ולשאלת המליון: מה הפלסתינים עשו למען השלום?

EverMan

New member
איזו מלחמה תגיד לי ?

והרשות נלחמה בטרור. אם זה בכליאת חמאסניקים. אם זה בהקמת משטרה חזקה שמנעה בעיות. השתתפות בוועדות המשותפות שכל תפקידם היא להביא את השלום המיוחל. וכו'.

master simon

New member
מה אתה אומר?

רק היום נשפט שוטר חזק ש"מנע" בעיות רק שהבעיות שהוא מנע היו שני חיילים שרק טעו בדרך ולכן קיבלו ממנו צינורות ברזל לראש תראה לי חמאסניק אחד שנמצא בכלא פלסטיני איפה מוחמד דף? תיכף תגיד לי גם שהמוקטעה היא כלא וערפאת הוא מנהל הכלא ולכן הם אצלו תגיד לי מה יש לך?

EverMan

New member
היום.

בעבר הלא רחוק שנוח לך לשכוח - זה לא היה כך.

master simon

New member
בעבר הלא רחוק

כלומר יום לאחר אוסלו ערפאת אמר היכונו להשמדתה הסופית של ישראל אני לא חושב שאי פעם ערפאת או מישהו פלסטיני אמר שהוא מעוניין לחיות לצד מדינת ישראל ולא במקום מדינת ישראל ואי לא חושב שאי פעם מישהו פלסטיני דיבר נגד החמאס

רק רגש

New member
ביבי קיבל שקט תמורת שטחים לא..

לשכוח. ביבי קיבל תקופה של שקט רק בתקופה שבין הסכמתו למסור שטח עד מסירתו בפועל. מעבר לתקופות אלו גם אצל ביבי היו פיגועים. ביבי הוא ראש הממשלה שמסר לפלסטינים הכי הרבה שטחים, עם עובדות לא מתווכחים!!! היום ביבי הורס את החברה בישראל משמיד כל שריד של סולידריות חברתית. הכל דרך מדיניות כלכלית שמרנית ומיושנת!!!

למעלה