סקרון:

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
סקרון:

כמה דיסקים עם פרקים של סימפסונס יש לכם? לי יש 7 בערך...... :) (אני יודע שאני דיי מציף אבל גם ככה הפורום בקושי זז :\ )

GK_FF

New member
29 דיסקים?

איך זה הגיוני ביכלל? כמה פרקים על דיסק?

behemot

New member
כל הפרקים חוץ מ-2, מכל העונות + אלה

מטרייסי אולמן גם אני הייתי מעדיף וידאו - אבל 1. אין לנו טלביזיה בבית (כן כן) 2. יותר פשוט למצוא פרקים למחשב ויש לי בעיה בדחיית סיפוקים... :ם)

felicia

New member
שלומות אדון בהמות../images/Emo29.gif

מה זאת אומרת דיסקים של טרייסי אולמן?? נא פרשן לאלה מאיתנו שלוקים בבורות סימפסונית קלה. נחמד לראות את הניק שלך מתנוסס לפחות בפורום הזה! סנוב..

behemot

New member
תראו מי פה - שלא ניתמוטט...

משפחת סימפסון התחילו בתןר קטעי קישור בני כמה דקות בתוך המופע של טרייסי אולמן ערך אספני בעיקר כי רובם פשוט לא מצחיקים

felicia

New member
שאני לא אתמוטט באמת..../images/Emo29.gif

הידעתם? התקופה הרפרקטורית המוחלטת מתרחשת בשלב ה-5 של פוטנציאל הפעולה כאשר תעלות הנתרן סגורות לחלוטין.. סליחה. אני לומדת. תודה יקירי על התשובה. קיפ אין טאצ´

איליה.

New member
אני מעדיף קלטות

האיכות טובה יותר, וגם יותר כיף לראות בטלויזיה הגדולה בסלון ולא על מסך המחשב... אז אני מקליט את של Futurama מההתחלה (פיספסתי פרק אחד
), ועכשיו אני גם מתחיל להקליט את הסימפסונים מ-Star World (בלי התרגום.
יש מישהו שעוד לא נכנס לסקר???
) וחוץ מזה יש לי גם דיסק אחד של Futurama ואני משיג עוד בקרוב.

swirrrly

New member
0

על המחשב כמה סימפסונים נחמדים וכמה פיוטורומה חמדמדים.

6 קלטות וידאו

עם בערך 80 פרקים. הורדתי כמה פרקים שהתגעגעתי אליהם במיוחד ושאין לי על קלטת, אבל זה לא זה. איך אפשר להשוות בין ישיבה על כיסא וצפייה בריבוע קטן באיכות בינונית במקרה הטוב לבין השתרעות על ספה מול מסך גדול בהרבה ובאיכות מצוינת? דרך אגב, התחילו כבר לשדר את העונה השישית בסטאר וורלד? אני שונא להקליט משם כי יש פרסומות, אבל נראה לי שביפ הולכים להפסיק לשדר אחרי העונה החמישית אז אין ברירה אלא לעבור לשם.

GK_FF

New member
על המחשב זה יותר שווה O_O

ד"א, יש הרבה פרקים על המחשב באיכויות טובות מאוד.......

הרבה פחות שווה

יש פה ושם פרקים באיכות טובה אבל הרוב באיכות בינונית ומטה. נכון שפרקים על המחשב יותר זמינים (אם יש לך פס רחב), אבל הרבה יותר נוח לראות בטלוויזיה על מסך גדול מאשר על ריבוע קטן על המחשב.

GK_FF

New member
אבל אני רואה סימפסונס רק כדי להירדם

חחחחח אני רואה סימפסונס רק ליפניי השינה (ליפעמים אני רואה 4 פרקים ברצף אבל אני תמיד במיטה וליפעמים אני נירדם באמצע), אז אני מגדיל את הקובץ למסך מלא ורואה את זה דיי מרחוק אז זה ממש לא מפריע...... ועל המחשב זה נוח כי אפשר לשפטשפט (יענו shift) בפרקים, לא כמו בווידאו שזה "תקוע", חחחח

שיהיה

בכל מקרה, מישהו מכיר אתרים שאפשר להוריד מהם פרקים? אני יודע אפשר להוריד בקאזה וכל התוכנות הדומות אבל עד שמצליחים להוריד ממישהו במהירות סבירה (עדיין הרבה פחות גבוהה מהורדה באתרים) יוצאת הנשמה.

איליה.

New member
../images/Emo41.gif ואם כבר, אז נפתח סקר בנושא ../images/Emo41.gif

הסקר יהיה פתוח ממש יומיים-שלושה, אז נצלו את הרגע
I will not make flatulent noises in class

למעלה