סקרון

or19951

New member
סקרון../images/Emo163.gif

מה דעתכם על פרקי הפלאשבקים? אוהבים אותם? שונאים אותם?בעדם? נגדם? פרטו בבקשה...

פיגמיסט

New member
דעתי!

פרקי פלאשבקים הם כמובן מעצבנים, שעלילה לא מתקדמת ורק רואים פלאשבקים על כל מיני דמויות וביניהם כמה קטעים בהווה, ומשהו מתקדם רק בסוף. לפעמים יש פלאשבקים על דברים חשובים כמו איך ג'יני הגיעה לאי, מי לקח את הספר, ואיך כל אחד מהי לדים הגיעה לאי, וגם נושאים קצת פחות חשובים כמו איך התחיל הריב בין ג'יני לזואי, ואיך אנה וצ'יף התאהבו, אבל כל זה בטח קשור להמשך. בזמן האחרון נדיר לראות פרקים שבהם העלילה מתמשכת, אבל אי אפשר בלי פרקי הפלאשבקים. נכון שהם מעצבנים אבל פשוט חייבים, חייבים לעשות פלאשבקים כדי להכיר את כל הדמויות ואת היחסים והכוחות של כל אחד, ולמרות שיש הרבה פרקים כאלה אני בעד כדי שנבין את העלילה יותר טוב. אבל אני מקווה שמהחלק השני של העונה השנייה כבר יפסקו הפלאשבקים ואם יהיו זה יהיה רק על דמויות חדשות. מספיק?

דעתיייי../images/Emo9.gif

אני דווקא אוהבת אותם כי בהתחלה לא הבנתי בכלל מי הילדים האלה ומה הם קשורים אחד לשני..ואיך טומי קשור אליהם.. ובפלאשבקים רואים איפה הם חיו ומי היה חבר של מי ומה הם בכלל עשו שהם הפכו לעבריינים. בקיצור בלי הפלאשבקים לא הייתי יודעת כלום עליהם אז זה טוב
במיוחד בפרק כמו של יום חמישי שגם היה פלאשבקים אבל גם היה מה שקורה עכשיו והיה מתח
ואני ממש לא אוהבת פרקים רק של פלאשבקים שהיו כמה כאלה בשמינייה

Oshi love Tamir

New member
הפלאשבקים...

שהיו באי הם בשביל שנבין מה היה ולא ראינו אותם אז הם די נחוצים ולי הם לא מפריעים ויש את הפרקי זכרונות כמו שהיו בשמינייה שאני לעומת כולם דווקא מאוד אוהבת שקיבצו תמיד את הקטעים היפים והראו את זה...לי זה אף פעם לא הפריע בשום סדרה...

raz 182

New member
זה בסדר גמור.

הם היו חייבים להוסיף את הקעים האלה די שנדע קצת על הדמויות. זה היה הרבה יותר מעצבן אם היו מתחילים את הסידרה עם הסיפורים עצמם (לא בתור פלאשבקים. מקווה שהבנתם את מה שאמרתי עכשיו
) בקיצור, הפלאשבקים נחמדים. הם מוסיפים המון לדעתי.

למעלה