סקרון קטנטן

דרוmי

New member
סקרון קטנטן

בנות..א.עד כמה הרושם הראשוני שאתן מקבלות מבן הזוג שנפגשתם איתו קובע לדעה שלכן על הבחור?ב.מהן הדברים שאתן הכי בודקות ושמות אליו לב בפגישה הראשונה בפרט?ובשאר הפגישות בכלל..ומה הדבר הכי הכי חשוב לכם בבחור שלא תהיו מוכנות לוותר עלזה בשום אופן.ושאלה אחרונה..מה הדבר שהכי כובש אותכם באשיות של בחור.סליחה על האורך.פשוט סיקרן אותי!/tapuzforum/images/emo13.gif

אז כך

א. תלוי מהו הרושם הראשוני שיש מהבחור לרוב אם זה לא קריטי אפשר לשנות תרושם. ב. בפגישה ראשונה שמים לב למראה הכללי ,חתיך או לא רוצה פירוט בזה ? ג.ומה שהכי כובש זה אם הוא גם רגיש גם חכם וגם מצחיק אז הציון הוא 10 ואם בנוסף לזה הוא גם חתיך אז בכלל אנחנו בעננים! חוצמזה זה נקרא סקרון קטנטן? זה מבחן קבלה לשב``כ! מספיק לך?

משתכנזת

New member
חח.. דעתי בנושא->>

אז ככה, דבר ראשון מראה כללי-חיצוני. חיצוניות מאד מושכת בחורה/בחור, אם הבחור חתיך אז בכלל יש המון על מה לדבר אגב,גובה זה הדבר!! . דבר שני איך השיחה זורמת איך הבחור מזמין שתייה, אם הוא אומר ``את רוצה לשתות משהו`` או ``מה תישתי``?? זה אומר המון בעיניי! התנהגות של הבחור כלפי הבחורה וביחסו לפגישה זה גם מאד קובע. קיצר מממש לא חסר!! ותאמינו לי כשזה המזל וכשזה הזיווג אז זה הזיווג וזה לא יעזור כלום. בהצלוחה!

אוהה.. שאלת הכל בנשימה אחת...

אז ככה. רושם ראשוני משפיע בהחלט! ובד``כ קשה לשנות אותו.. לא מדובר דווקא על מראה חיצוני אלא צורת התנהגות, סגנון דיבור וכו`.. מה שבודקים בפגישות זה אם יש שיחה קולחת, אם מוצאים עניין בשיחה ואם נהנים בחברתו. במילים אחרות, אם יהיה אפשר לאהוב אותו.. וברור שתוך כדי שמים לב גם אם יש משיכה הדדית.. הדבר שהכי חשוב לי זה שהבנאדם יהיה רגיש ואיכפתי.. שידאג לדברים ויהיה לו לב טוב.. ו... זהו! ולכל אלו שלא מאמינים שקיים אחד כזה, אז אני יעשה לכם הכרות עם האחד שלי... ;) אה, איך שכחתי.. הוא חייב להיות גם גבוה.. פחות מ1.75 אין על מה לדבר.. ואני דווקא נמוכה יחסית.. סתם שיגעון.. מקוה שעניתי על הכל..

למעלה