סקרון קטנטן...

jennie 00

New member
סקרון קטנטן...../images/Emo55.gif

כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים
וכמה זמן כול אימון
(סתם נחמד לדעת כמה פעמים כול אחד מתאמן
)

jennie 00

New member
../images/Emo163.gifטוב טוב אני אתחיל...

אז ככה אני יש לי "4" אימונין בשבוע.. עכשיו למה זה בגרשיים כי זה בעצם בימי שלישי וחמישי כאילו זה שני אימונים אחד אחרי השני(שעה וחצי אימון של החטיבה ושעה וחצי אחרי זה של התיכוניסטים) מובן
מובן

thorondor

New member
גם לי יש בערך 4 אימונים.

האימונים של הקבוצה שלי הם פעמיים בשבוע, שעתיים כל אימון, אבל אני גם בא לאימון של הקבוצה של הקטנים, אני עוזר למאמן שלי לאמן אותם (בגלל שבאו בבת-אחת המון חדשים).

BiAAcH

New member
אני מתאמן...

פעם בשבוע מסודר (עם המאמן) וגם בערך כל יום שיש לי זמן ואני לא עייף, אני הולך לשכן שלי, עושים חימום 15 דק', ומתאמנים

preguica

New member
פעמיים בשבוע

יש לי שני אימונים מסודרים בשבוע. אבל אני הולך גם לקבוצות של היותר קטנים ועוזר למאמן שלי... ככה שזה יוצא 4 וחצי שעות. מתוך זה האימון שלי הוא שעה וחצי ועוד אימונים בדשא.. ואצלי בבית ככה שזה יוצא הרבה

Ze Colmeia

New member
מממ...

אני 2 בשבוע שעה וחצי+ חחח ואני אוהב להתאמן על בנגלה עם הכלבה שלי...אני אוהב לעצבן אותה כך שהיא תרצה לנשוך לי את הרגלים ואז אני עושה מולה בנגלה ומשגע אותה.

Pr0zac

New member
6 בשבוע

ראשון שני פעמיים רביעי וחמישי פעמיים

jennie 00

New member
וווואי איזה כיף לך 6 פעמיםםםםם

אם אני היית הולכת לכול 6 האימונים זה היה יוצא שביום חמישי יש לי 3 אימונים ש2 מהם רצופים
הרבההההההההה

PiuX2

New member
כולל כאלה שאני מעבירה\מאמנת?

ראשון רק מאמנת, שני מעבירה ומתאמנת וחמישי מעבירה ומתאמנת אה ובשלישי גם מתאמנת בערך. ואין לי מושג כמה זמן יוצא כל אימון

jennie 00

New member
מאמנת../images/Emo35.gif את מדריכה../images/Emo35.gif

איפה? באיזה קבוצה ספרי ספרי...

PiuX2

New member
הממ כן בערך..

עשיתי קורס מדריכים של התעמלות קרקע, אז יש לי תעודת הדרכה, ולאחרונה המאמן שלי פתח קבוצות לגיל הרך- 4 עד 7 ככה. אז בימי ראשון לסוריזו ולי יש קבוצה שאנחנו מאמנות. עקרונית אני נמצאת שם בגלל שיש לי תעודה ולה לא אז לא אסור להיות באולם לבד... מסבנים את החוק
ובימי שני וחמישי אני מעבירה אימונים, כשהמאמן שלי-סרג'נטו נמצא ואחראי עלי בעצם... סתם ככה כדי לעזור לו. לא מקבלת על זה כסף או משו.... וזהו... זה מה שאני "מאמנת" בקפואירה

benny afro

New member
כל יום.

קפואירה 6 פעמים בשבוע, ועוד אימון אחד לבד של כוח.

למעלה