סקרון קטן

American Girl

New member
סקרון קטן../images/Emo9.gif

תענו בבקשה.... מה אתם מעדיפים: את ניקול הזמרת
את ניקול השחקנית
ועוד שאלה... הייתם רוצים שהיא תוציא דיסק

אני מעדיפה את ניקול השחקנית

כי היא משחקת פשוט מדהים ועולם הקולנוע לא היה נראה אותו דבר בלעדיה. חוץ מזה היא שרה מדהים ואני חושבת שזה היה ממש מגניב אם היא הייתה מוציאה דיסק. (אני הייתי בין הראשונות לקנות אותו).

American Girl

New member
אני אישית....

מעדיפה את ניקול השחקנית
וזה יכול להיות נחמד אם היא תוציא דיסק אבל הייתי מעדיפה שלא....
למרות הקול היפה שיש לה....

shiray

New member
השחקנית...

יש לה קול מדהים, על זה אין ויכוח. הוא מרגש וגבוה ושברירי והכל... אבל היא פשוט שחקנית ענקית! ורואים כמה היא אוהבת לשחק וכמה זה גם עוזר לה בחיים! לעומת זאת היא מתביישת לשיר והכל... ואם היא תוציא דיסק זה יהיה ממש שווה והוא גם בטח יהיה ממש טוב אבל לפי כל הסרטים שיש לה לעשות לא נראה לי שיש לה זמן פנוי...

American Girl

New member
גם אני חושבת ככה...

כי בטח אם היא תהפוך גם לזמרת אז היא פחות תשקיע בסרטים...

shiray

New member
חוץ מזה

שבטח אם הדיסק יימכר מעולה יגידו שזה רק בגלל שהיא שחקנית...

N i c o l e

New member
השחקנית...

כזמרת היא נחמדה, יש לה קול יפה אבל בעיקרון, אני אהיה גלויה איתכם- יש יותר טובות ממנה לדעתי, הרבה יותר טובות בשירה ולא נראה לי שאם היא היתה מתחילה כזמרת היא היתה מגיעה לכזאת תהילה, למרות שהיא כן שרה יפה, כשחקנית היא פשוט מדהימה, שחקנית מהשורה הראשונה, השחקנית הכי טובה לדעתי. אם היא תוציא דיסק, אני אקנה אותו...אז כן :) אבל עדיף שבמקום שתעבוד על דיסק, אז שתעבוד על סרט חדש!

American Girl

New member
נכון אני מסכימה...

באמת עדיף שהיא תעבוד על סרט חדש... ושירה... תראי יש הרבה שחקנים כמו ג'ניפר לופז, ביונסה, קיון לטיפה... שהם גם זמרות ואף אחד לא אומר שהסרטים שלהן מצליחים בגלל המוסיקה...

shiray

New member
אהםםם

המבקרים לא מתים על המשחק של ג'ניפר לופז ואת הסרטים שהיא בוחרת, ביונסה שיחקה בקומדיה, זה לא שהיא לקחה תפקיד מאתגר שדורש רמת משחק מעולה וקווין לטיפה הייתה גדולה בשיקאגו אבל היא הייתה בתפקיד משני... בדר"כ כשזמרת הופכת להיות שחקנית די יורדים עליה בצדק או שלא בצדק...

American Girl

New member
אולי את צודקת...

כי אחרי הכל לא אעולה לי בראש שחקן או שחנית שזכו באוסקר והם גם זמרים מצליחים... אבל מצד שני הסרטים שלהם הם מוצלחים קומדיה או לא....

shiray

New member
בסדר אבל

הן לא נחשבות כשחקניות איכותיות. יש הבדל בין סרטים שוברי קופות לבין סרטים איכותיים עם משחק איכותי... פשוט יש הבדל. וניקול היא מהסוג האיכותי יותר מהשוברי קופות. וזו לא ירידה על ג'ניפר או בונסה זה פשוט סגנון אחר

American Girl

New member
כן...

אני לא חושבת שסרטים מהסוג הזה יגיעו לאוסקר למרות שאני אוהבת את הסרטים של ג'ניפר... מאוד נחמד לצפות בהם!

Padme Amidala

New member
ברור שהשחקנית... ../images/Emo13.gif

קראתי ואני רואה שכל הפורום הגיע להחלטה בפה אחד...
לפי דעתי באמת ניקול השחקנית, כי אם היא תתחיל בקריירת שירה זה באמת יהיה טוב ויפה, אבל זה יפגע בזמן שהיא תשקיע בסרטים... ואני מעדיפה יותר לראות אותה בסרטים, כי בתחום הזה אין עליה!

American Girl

New member
עכשיו שאני חושבת על זה....

תארו לעצמכן את ניקול רוקדת בקליפים... ועובדת על אלבומים עם מיסי אליוט, פי דידי ועוד... זה נשמע מצחיק לא????

למעלה