סקרון קטן

eranmc

New member
סקרון קטן ../images/Emo13.gif

איזה שיר שקט של אנה אץפ יותר אוהבים? שלי זה You'll Never Be Alone ו Cowboys and kisses. אתם יודעים מי הזמרת האהובה על אנה? נאכון מאריה
היא פגשה מעריצה מהפורום שלי בשם לירון דגן בזמן שהייתה במסיבה של מאריה בניו יורק! בקיצר נשמה!

FreakOfNature

New member
הממממממממממם...

One Day In Your Life
Freak Of Nature
I'm Outta Love
Why'd You Lie To Me
Love Is A Crime ן... לא כ"כ איכפת לנו שהיא אוהבת את מאריה... אחרי הכל, היא עשתה דואט עם ג'ני...

קודם כל לגבי מריה קארי.............

לדעתי היא זמרת מדהימה שחייבת דואט אם מריה ולא אם איזו לטינית פרחה ושנית אני פשוט מכור לשיר Cowboys and kisses

eranmc

New member
יש להן דואט ../images/Emo13.gif

טוב לא בדיוק דואט אבל שיתוף פעולה נהדר שנקרא What More Can I Give

A.L (boy)

New member
זה לא ממש דואט

יש לי אותו כקובץ וידאו, ו-2 גירסאות של אודיו - זה שיר מיוחד של המון אומנים (בנצוחו של מייקל ג'קסון), שבוצע בהופעה ענקית שנועדה לחזק את האומה האמריקאית לאחר אירועי ה-11 בספטמבר. אנסטסיה היא אחת הזמרות ששרות בו (יש לה שם 2 שורות סולו, כמו לכולם בעצם, אבל יש גירסה אחת - של 6 דקות! בו היא נשמעת ב-ב-י-ר-ו-ר במהלך הפיזמון).

אההמ שלום :)

טוב לפי השם שלי אפשר להבין שאני חולה על מייקל ג'קסון :) אבל אני אוהבת כל כך את השירים של אנסטסיה!! לדעתי האלבום not that kind מדהים יותר טוב מהשני.. אבל על זה אפשר להתוכח.. בהתחלה כששמעתי את im out of love לקח לי זמן להתלהב, ואז אצתי לי לחנות דיסקים וקניתי את האחרון שנשאר!! מה תגידו על זה?? טוב שבאתי בבוקר! חחח חוץ מזה... אני לא מכירה שיר שלה שלא אהבתי!!! טוב כמעט כל שיר... אלה שאני הכי הכי אוהבת הם: i ask of you nothing at all i dreamed you dont you wanna youl never be alone whos gonna stop the rain וכו... אלה הפייבוריטים שלי :) זהו... חוץ מזה... אני בת 21 חולה על מייקל ג'קסון מתחילה ללמוד בבית ספר למוסיקה רימון שנה הבאה ו.... ו.... זהו :)

DIRRTY

New member
למקרה שאת לא יודעת.................

מייקל ג'קסון התקשר לאנסטסיה לאחר שצפה באחד ההופעות הראשונות שלה ושביח אותה ידעת את זה?

למעלה